biraz alman sitelerinde dolastim bazi yiceklerin puanlarini vermis senin verdiklerinle karsilastiracagim ayrica bu dietle ilgili kitaplarin reklami vardi persembe günü disari cikcak gibiyim gitmisken bir bakayim sadece puan yazan kitap varmi cünkü esas bilinmesi gereken bütün yiceklerin puanlari
Bende öyle yaptım ve yiyeceklerin panlarını koydum tam 10 sayfa. Sen onları görmüyormusun peri? Sende araştırısan ve puan kitabını bulursan iyi olur tabi.. İçkiler falan da var, veya Türkiyede olmayan yiyecekler, onlrı eklemedim listeye...
bu dietle ilgili bir kac site buldum ve degerleri cok farkli hic birbirini tutmuyor benimde kafam karisti. onun icin senin verdiklerinle burdaki degerleri karsilastirip emin olmak icin sirf puanlarin oldugu kitap bakicam
özelden yazayim sitenin ismini sende bak
emeğine sağlık montigcimm bende araştırayım
gerçekten özellikle meyve yiyebilmek çok güzell bu diyette...
benim günlük puanım 22 çıktı bu arada...
Günaydın kızlar
İlginize teşekkürler. Pericim bende senin gib baştan çok teddütte kaldım. 3 ayrı puanlama sistemi getirildigini anladım iyice araştırınca. birisi kadınlarda 35 erkeklerde 55 gibi birşeydi, ve puanları değişikti, ikincisi yeni çıkan puanlama
sistemi, hiç ilgi görmemiş, kadın ve erkegin cinsiyetine göre puanları çok düşük ama haftalık 44 bonus veriyo harcaması için. Bu sistem kafa karıştrmış pek tutulmamış. Sonuncusu yani benim hazırladıgım ise ilk ve en saglıklı olan ww panlaması. Ben her ihtimale karşı benim ww deki en yüksek puanları aldım, ki onlar bile çok karışktı. Bak bir site daha var ama ismini yazamıyorum buraya,sistem kabul etmedi. (özelden yazdım site ismini canım) ben oraya da üyeyim. Bu sitenin merkezi Almanyada ve orada da var puanlar. sende orayada bakarsan kitapçıkların tek tek türkçeleştirildiğini göreceksin yapanlar tarafından.
Peri Almanyadaki sitenin adresini yollayamıyorum mesajlardan, sistem kabul etmiyor.. (sende zayifla kulubu) diye bir site. yanyana ara vermeden yazıyorsun site ismini..başına www snuna com ekliyorsun. orasıda 25 sayfa kadar zaten oradan aldıgım listeyide topiğe ekliyorum, içiniz rahar etsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?