Kızlarrrrr günah çıkartıyorum
Kuzenim İngiltereden geldi, donut getirmiş. Canım çok tatlı çekiyordu yarımdan az yedim, dayanamadım. Donut un 50 gr. 3 puanmış ama ben nooluuurrr noollmaz diye toplam 5 puan kesiyorum. Bugünkü arttırdıgım puandan ve yarından haber vereyim istedim...Şimdi başka diyette olsam acaip pişmandım, ww öylemi ya
3 puansa ben de yiyeyim yahu :18:
hangileri minik olanlar mi yoksa bildigimiz buyuk kremali donut mi
canim da nasil istedi
Biiyorum aebencim, çok ta haklısın. Ben bol keseden cızırıyorum ama bakalım pzartesi günü en ne halt edecem tartıda.Aebencim puanından 1 eksilmeni anlıyorum canım, ölçü fazla kaçabilr diye bende yapıyorm ama sen çok kısıyorsun gibime geeliyor. bİLİYON WW.DE AZ BESLENİNCEDE KİLO VERİLMİYOR, VÜCUT KITLIK ALARMINDAN ÇIKMADIGI İÇİN. sEN PUANIN HESAPLARKEN (amaaannn büyük yazılmıs, silemem valla) aktiviyeyi kaç hesapladın? o hesapladıgından fazlasını yapınca artı puan olarak kulanıyorsun canım. Öbür türlü az beslenmiş oluyon, biliyon dimi?
biliyom ablam ama yürüyüşleri hesapdan çıkarmıyorum... hafta sonu tozuturum ona kulanayım istedim ..
merhaba mo0nticim nasilsin daha önce monti topiginde yazmistim bende bu diyeti yapmak istiyorum rica etsem listeleri banada yollayabilirmisin su an internetim evde yok 2 gune kadar baglanicak birazdan cikmam lazim canim sanA özel msj yolluyorum.simdiden cok tesekkurler cani.ay unutmadan ben almanyadayim almanca olanlaridA göndere bilirmisin canim tekrar tesekkurler
özel msj larimi okuyamiyorum neden acaba yine sorunmu var sitede
mail geldi cok tesekkurler canim öpucuk similini bulamadim sen öptum farzet artik
selam ablam sanırım bunları henüz yemedin ....ablam tüm samimiyetimle diyorumki bu mönün güzel deyil .:26:Bu günki listem
Sabah
1 bardak y.yaglı süt 1
Öglen
200 gr. tavuk haşlama 2
akşam
200 gr tavuk haşlama 2
gece
1 veya 2 meyve 0
TOPLAM 5 PUAN (12 puan az yemek)
45 dakika yürüyüş
20 dakika dans
12 bardak su
hoşgeldin yanlızım netin hala baglanmadımı ??merhaba mo0nticim nasilsin daha önce monti topiginde yazmistim bende bu diyeti yapmak istiyorum rica etsem listeleri banada yollayabilirmisin su an internetim evde yok 2 gune kadar baglanicak birazdan cikmam lazim canim sanA özel msj yolluyorum.simdiden cok tesekkurler cani.ay unutmadan ben almanyadayim almanca olanlaridA göndere bilirmisin canim tekrar tesekkurler
selam ablam sanırım bunları henüz yemedin ....ablam tüm samimiyetimle diyorumki bu mönün güzel deyil .:26:
anlıyorum kaçamak yaptın fakkat yukardaki mönünde hata var.. tavugun etin yanına mutlaka sebze yemelisin . sebze karbon sınıfında olsada . bi önceki yazında bahsettigin ertesi gün programına uygun .heldeki sabah ekmegin bile yok . bu mönün dukanın atak deveresi gibi olmuş evet kilo vermede yada tetikleme de işe yarar fakat bünyeni durdurup ertedi günlerde kilonun artması ve duraklamasına sebeb olur ..
yukara yazdıgın ertesi gün programı dukancıların kilo verdikden sonra kilolarını korumak için ,haftada bir yaptıkları atak günü sırf pro ..ama w.w. sistemine asla uygun deyil .
ablam dün kaç puanaldınki telaşa düştün ???????
zatten kaç gündür az puan alıyordun ona say bari ..mönüne sebze ekle derim ablam .
Günaydın aebencim, seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun. Kızlarrrr sizinde...
Dün akşam resmen tozuttum. Kuzen geldi İngilereden söyledim. Zaten getirdiği donut tan yarım yedim, söylemiştim.Onun dışında bu kulandıgım ilaç bazen tatlı ve karbohidrat krizine sokuyor beni (Allahtan sık değil) elim ayagım boşaldı 8 - 9 tane kuru incir, 1 tabak pilav ve parmak uzunlugunda 2 çikolata dilmi yedim, anca kendime geldim. Ondan sonrada mide buantısından öldüm tabi. Şimdi bütün bunların yağa dönümemesi gerekiyor. Bu hafta sanırım yarım kg. falan verebilecem, onun da bu yediklerime gitmesini istemiyorum. Çok zorlanırsam proteinin miktarını çogaltırım biraz, 1 salatalık kemiririm . Şimdi çıkacam zaten 1 saat falan yürüyecegim. Sonra evde ütü dans falan toparlamaya çalışacagım. Ben kendimi biliyorum aebencim,eger kendimi disiplin altına almazsam dıyet falan kalmaz. Bu hafta zaten aşamları biraz kaçamagım oldu, en çokta meyvede. Bu gün artık böyle geçecek, çaresi yok. Sevgiler canım
Not: yazını bir daha okudum, haklısın, ertesi gün de dikkat edecem ama yine de karbon yüklemesi olabilir. akşam menüsüne 1 ögün yaşil salata (yagsız) ögün arasına da 1 domates, 1 salatalık ekliyorum. Teşekkürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?