sevdiklerime çıkış yolu bulmassam bu bilgiler niye bende banum..ayyy ablamm nasılda bıkmadan usanmadannn hep bi çıkış yolu buluyorsun bize yahuu
gel öpem sneiiii
monti topigindede yazdım ya
nazlı ya rakip menüleirm gelecek inş yarından itibaren
montiyi tek yaparımm derdim kaçamk degildee
dış etkenler annemlerede sık gittigim için alt üst oldu diyetim
benim için monti biçilmiş kaftann i
doyana kadar yiyorum ve kan şekeirmde düzene giriyor acıkmıyorum
ha birde inceliyorum tabisi......
ALLAHA RAHMET eylesin mekanı cennet olsun inşallah .,iyi akşamlar aebenciğim ,montim. hoşgeldin banucuğum. komşumun anneannesi vefat etmişti birkaç gün önce evine döndü onun yanında oldum. uğrayamadım malesef.
montim senin böyle mutluluk dolu yazılarını görünce inan bende mutlu oldumartık şok diyetlere ara ver canım. simiti yediğindeki mutluluğunu yazmışsın. demek ki vücudunu kıtlık moduna sokmuşsun. bu yüzden direniyordur belki. sık ve az yemek ölçülü şekilde canının her istediğini yemek kilo vermede en önemli nokta. bir dergide çok güzel yazılar buldum. vakit bulunca hemen ekleyeceğim.
aebenciğim bende malesef diyet moduna kendimi tam anlamıyla veremiyorum hele dizimden dolayı sporda yapamıyorum durum böyle olunca iyice soğudum. yarın dr . gidiyorum bakalım ne diyecek ?
teşekkür ederim aebenciğim , diz ağrım hafifledi fakat merdiven çıkarken ağrı ve zorlama yapıyor malesef.ALLAHA RAHMET eylesin mekanı cennet olsun inşallah .,
.
...inşallah geçici bir kas agrısıdır dizindeki laceyim .
ah ah hangimiz buluyoruz diyet modunuki?
laceyyyy
başınız sagolsun cnm
tşk ederim güzel sözleirn için ama bazen ben umutsuzluga kapılıyorum yaklaşık 1 yıldır
65 le ugraşıyorum kiii yaz yine geldi gelecek ocak sonuna geldik ne kaldı şurada yaza
onca kilodan sonra 5 kilo beni ümitsilzige düşürüyorrr
aben ablammm
saoll varolll
valla beni montiden başkasıda paklamaz zaten ablamm
ne güzel 64.2 ye kadar düşmüştümm neyse yine olur inşş
şok diyetler belki kilo verdiriyor cidden amaa etkide bırakıyor bünyede
Selam aben masum, lacey.Başın sagolsun laceycim. Kızlar bugün ve dün akşam gördüm ki, benim kendimi disipline edebilmem için mutlaka rejim yapmam gerekiyor. Dün tatlıdan, siimitten tutun aklıma geleni yedim. Bugünde bir simit yedim, ardından da 1 tane krep yapıp üzerine 1 tatlı kaşıgından fazla reçelle tatlandırıp yedim.ve psikolojik olarak çok huzursuz etti beni bu durum. Bu böyle devam ederse top gibi şişerim vallahi. Yarından itibaren salata tavuk meyve 1 veya 2 dilim ekmek, bazen de sebze yemegi olarak disipline edeyim kendimi diyorum ne öneriyorsunuz bana. Kafam karıştı, ve böyle devam edemem
Selam aben masum, lacey.Başın sagolsun laceycim. Kızlar bugün ve dün akşam gördüm ki, benim kendimi disipline edebilmem için mutlaka rejim yapmam gerekiyor. Dün tatlıdan, siimitten tutun aklıma geleni yedim. Bugünde bir simit yedim, ardından da 1 tane krep yapıp üzerine 1 tatlı kaşıgından fazla reçelle tatlandırıp yedim.ve psikolojik olarak çok huzursuz etti beni bu durum. Bu böyle devam ederse top gibi şişerim vallahi. Yarından itibaren salata tavuk meyve 1 veya 2 dilim ekmek, bazen de sebze yemegi olarak disipline edeyim kendimi diyorum ne öneriyorsunuz bana. Kafam karıştı, ve böyle devam edemem
Laceycim selam,merhaba montim , dün yediklerin için pişmanlık duymadan senin de yazdığın gibi hafif bir beslenme programı uygulayabilirsin. bu ayki "formsante" dergisi almanı tavsiye ederim. güzel notlar var,yemek seçenekleriyle dolu menülerle kendine özel diyetler yapabiliyorsun. dünü arada yapılan kaçamak gibi düşün
merhaba ablaaa
ah işte benimde korkum o bende senin gibi olurumm aynenn o sebepten bana bir liste lazımmm diyorumm
amaaa gördümki ayran ve ygurt gerçekten çok etkili
dün kaçamaklı yaptıgım halde 700 gr gitmiş benden iki günde kaçamak olmasaydı kim bilir ne olurdu
bugün ve yarında devam edicem inşş:)
keşke kaçamaksız yapsaydım daha çok verebilirdim saglık olsun
tozutmadan önceki gördügüm en düşük rakam 64.2idi bakalım ne zman yakalıycam yarında yaparmıyım bilmiyorum bu yogurt diyetini
ama 1 ay sonra tekrarlamayı düşünüyorum subatın son haftasında:)
abla üst üste listeler uygulamak iyi dgeil aslında metamız zaten durmuş iice kafayı yediriyoruz
aben abla gelmedi bugün dimi ?
günaydın montig ablaaaa
valla tartılmadan 1 ay nasıl durcaz ya en fazla 1 hafta durabilirim yani
ama hergün tartılmak gerçekten iy degil
Kızlar günaydın, nasılsınızAbencim yoksun iki gündür, iyisin dimi?:26:.. 2 gündür yediklerimden sonra kesin yılbaşı ertesi oldugu gibi 3 kilo almışımdır diye korkarak çıktım tartıya veee hala 66 oldugumu görünce çok rahatladım Demek ki vücudumun karbon ihtiyacı yükselmiş. Sabah bir diyetisyenin yazısında, bu gibi durumlarda 1-2 gün karbon değeri yüksek simit, makarna vs. yiyin sonra diyetinize kaldıgınız yerden devam edin yazıyordu. Bende bilmeden 2 gün bunu uygulamışım. 2-3 gün 100 gr kadar et, yagsız bol salata, yogurt ve meyve yiyecegim. Sonra 1-2 dilim ekmek ve sebze ekleyecegim, daha sonrada biraz bakliyat. Böylece kalori ihtiyacımı düşürmeden kilo vermeyi deneyeceğim, sevgiler hapinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?