Masumcum günaydın 5 adet zeytin 0.5 puan, ekmegi kızarttıysan 2 dilim ekmek 2 puan yapıyor. yani puanın 5,5 canım 7 puan değil. Ekmegide tam bugday veya tam tahıllı olarak dilimlenmniş bulabilirsen iyi olur. Kepekli ekmege pek rabet etme derim, çünkü içerindeki beyaz un daha fazlaymış.sevgiler
Bu konuda seçim senin masumcum, sakın sıkma kendini ve gönlün nasıl davranmak istiyorsa öyle yap, ama puan dagılımını mutlaka ögünleri ve araları kapdayacak şekilde yap ki, ne zaman ne kadar yiyecegini bilesin.birde şunu düşündümm......
uzun zmandır sabah kahvaltımı 9:30 gibi yapıyorum
sabah ,öglenn,akşam ara yapmadan yiyorum akşamda meyve
şimdi w.w ile sabah 8:30 da kahvaltıyapıp
kuşluk vakti ara yaparsamm belkii metamda çalışmaya başlarr
montig abla
ben sürekli hareket halindeyim fakat gün içinde oturdugumd aoluyor yani
akşamları filan onund ışında evde işte çamaşır bulaşık iş bitmmiyorr
yani genelde ayaktayım seçenegi :2 puan ya
onu esas aldıgımda puanım 20 oluyor
18 mi yapsak benim puanı ne dersinn
ay çok bıktırdım snei biliyorum özür dilerimm:26::26::26::26:
tşk ederim abla ekmegim tb ekmegiydi ama yuvarlak oldugu için
dilimleir kaç gr kestiremedim
dışarı çıkınca küçük dlm olanlardan alırım
kahve ile 1 elmalı kurabiye yesemmm??
olurmu abla çok büyükk degil
işte tartı olsa hemencikk tartardım alıcam sanırımm bi hassas tartı:)
Bu konuda seçim senin masumcum, sakın sıkma kendini ve gönlün nasıl davranmak istiyorsa öyle yap, ama puan dagılımını mutlaka ögünleri ve araları kapdayacak şekilde yap ki, ne zaman ne kadar yiyecegini bilesin.
Estafurullah canım. Aklına takılanı sor tabi çekinme. <Ben puanıın 19 olarak hatırlıyorum, yanılıyormuyum? Bu puanı hesaplarken zaten aktiviteni 0 yapmıştım bünyen diyete alışkın diye. İstersen bilgilerini yaz tekrar hesaplayalım. Ayrıca w.w de her 10 kilo verimine 1 puan düşükerek devam ediliyor. Sen o kadar vermeyecegine göre ve dayanabilecegine emimsen puanını 18 de tutabilirsin tatlım sorun yok yani. Hııı masum bir de , diyelim ki gün içinde puanın 1 - 2 puan aştın. Hiç korkmadan, ertesi gün , bir önceki aştıgın puan kadar, yani 1-2 puan eksik beslenerek te dengeyi koruyabiliyorsun canım.Sonra yine kaldıgın yerden asıl puanınla devam ediyorsun. Son olarak bir kez daha hatırlatayım istedim, puanlarının dışında 2 porsiyon meyve, 3 porsiyon sebzeyi de bedavadan tüketebiliyorsun. Amaaa listede puanı 0 gözüken meyve ve sebzeleri, unutma canım.Kolay gelsin
fırsat buldukça geçmiş sayfaları okuyorumm..
@1 tk 0 olsada bal ve reçeli çıkarmışsınız listelerden.
@tarhana çorbasıda 1 kase 4 puan verilmişş
@laceyy ayy sana abla diyim ya sende 41 yaşındaymışsınnn:26::26::26::26::26:
@bi wafflw tarifine denk geldim ama kaybettimm sayfasını
ya valla ben çekinerek yazıyorumm bıkmış olabilirisn bile sorulardan
okadra çok araştırma yapmışsın ki vakit buldukça okuyorum geçmiş sayfaları
bilgilerim , yaş:28 boy:162
genelde hareket halindeyim bazen oturyorum,
sen ayarlaa ablaa ben snein dediign puandan hesaplarım artıkk
valla çok heycanlandım yawww ilk diyete başlamış gibi oldum ozmanda 1300 kalorilik diyetim vardıı
defter tuttumm şimdi birdee bakarımm menüleirme diye filan :)
Çekinmne masumcum, sor. Bir faydam olursa ne mutlu, bende unuttuklarımı hatırlıyorum, iyi oluyor. Ayrıca bende koruma programını baz alarak başlayabilirim hemen ww. ye. Dediğim sayfaları okursan mantıgı ve kafana takılanları çok daha iyi anlar, kimin nasıl kilo verdiğini görerek ikna olursun. Senin puanın 19 canım (aktiviteni hesaplamadım ki, ölçülerde sapma olursa hayal kırıklıgı olmasın diye. 1 hafta 10 gün bu puanla git. Vücut bu düzene uyum saglasın, sonra dayanabilirsen 18 e çekersin puanını..
senden önc e pek işiy yok zaten topikte resmen hayat vermişsinn
vakit buldukça bakıyorum geçmişe menülere filann abla
senden itibaren okuyorumm hepp
teşekürler yardımla riçinnn :)
bebeleri uyutayım spoara başlıycam
öglen yedikleirmide yazayımm
puanlamayı dogru yapmak için parça parça yazıyorum:)
6-7 adet yaprak sarma ( serçe parmagım kadardı)
250 ml tarhana çorba
100 gr yogurt
brokoli
çok karışık oldu sanırım puanlıyamadımm:26:
montim masummm merhaba , masumm hadi hayırlı olsun dilerim ww ile tartıda güzel sonuçlar görürsün
montim ellerine sağlık harika bilgilerle doldurmuşsun sayfaları. vakit bulunca mutlaka tek tek okuyacağım
fırsat demişken akşama kalabalık bir grup misafirim va. evin iiçinde dört dönüyorum temizlik , pasta börek.
görüşürüz işler beni bekler.
laceyyyy w.w de kalmadıı valla ben bu kafamı nerelere vurayım bilemedim 27 kiloyu veridm şu 7 kilo bela oldu başımaa
bogazım daa durmuyo r cnm acaipp kh ve ttalı şeyle ristiyordu ark elind ebir tabak hamur işi ile vs geldi
hepsini idnrimişim mideyee ne puan kaldı ne w.w
ben bu gidişle buda becermiycem ilk gündennn tozuttum
acaip kh aldım 2 gündürrrrr ya yapışıcak yag olarak
Moralini bozma hemen, yarın başlarsın. Öncelikle kan şekerini Glisemik indeks) ve diyet psikozunu dengelemen gerekiyor masumcum. Bunun içinde glikoz(Şeker) içeren yiyeceklerden uzak dur en azından. Tatlı ihtiyacını fruktoz (meyve şekeri ve 1 tatlı kaşıgı balı süt ve tarçınla karıştırarak içerek dengelemeye çalış.. Bu şekilde beslenirsen hem glisemik indeksini dengelemiş olursun, hemde kendini tekrar diyete hazır hissedebilirsin tatlım. Karbon ihtiyacını da durum bugday (mesela spagetti, tam bugday ve tam tahıl ekmekleri ile dengeleyebilirsin. Veya beyin olarak hazır değilsen diyeti bırak bir müddet, bünye kendini frenliyor merak etme. Bak ben bugün frene bastım mesela. Birkaç gün sana yukarıda önerdiklerimle beslendikten sonra WW ye geçiş yapacagım tam olarak...
birden oldu valla ablaa anlamadımm
ama dediign yolu izleyip dikkatlee ilerlemem lazımm
çünküü fena kilo alabilirim bu gidişlee:::::::
yarın sabah simit filan yemeyi düşünüyorum
6 puandı sanırımm 19 puandaa kalıcamm inşş:)
valla çok çokkkkk teşekür ederimm abla yardımların için...
açıkcası benn seninn diyette bu kadar bilgili olabilecegini düşünmemiştimm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?