welcome too candyshop;)

evet tangalar bi köede dursun şu kilo olayına bir boyut getirelim benim 4 boyutlu köşegen halimi saymaz isek

sabah gordum bayıldım ıyı yapıyor
ben sıradan uyeyım +18 cevap yazamıyore
ben sıradan değil miyim nasıl cevap yazıyorum aman Allahım farketmeden pro mu oldum yoksam bu kadar yoruma beleş proluk mu verdiler baa

neyse kızlar eve gidiyom ben artık tatile girdim evden devam ederim öpüldünüz

boyuna emziriyorum gün içinde deli gibi sürekli yavaş yavaşmı gidiyor bu kilolar nedir benmi çok sabırsızım

b

ende çıktım perşemebeye kadar yokum...yaşasın 29 ekim bayramımız
ne kadar kötüsünüz ya.. biz hala buradayız. yarın da buradayız.
neden siz bu ülkenin vatandaşı değil misiniz, yoksa biz mi değiliz.
gelir vergisine gelince devlet çatır çatır kesiyor bizden kendi çıkarı olmayan şeye ilişmiyor. nerede eşitlik ya çıldırcam valla.

Kimse yok ya. herkese bayram tatili.
BDV ye bakayım bari azcık.
Zarlı marlı bir konu olsa bari stres atsak.

Evet ya.. çok şükür bir kızım var ama geç karar verilimiş bir karar.
34 yaşındayım fazla zamanım yok. Olsa bu kadar takmyacağım.Ctsi dr ye gideceğim bakalım.
Artık tıp o kadarda dar çevreden bakmıyor biliyorsundur hani 35inden sonrası olmaz yada zordur diye. Evet erken yaş zamanındaki gibi olmaz belki ama benim yengem 35in üstü kadın benimle bir hafta arayla doğum yaptı çok şükür sağlıklı ikiside. Benim iki buçuk aylık kızım var.Allah hayırlı bir vakitte versin inşallah.

bende yeni evli olarak bişi sorsam kuzucuklar.
korunma yöntemi olarak ilaça başlıcamda. doktora başvurdum.
o verdi zatende. adetimin ilk günü başlıcam sanırım.
peki sizce uygunmu? ilaç kutum bitince ara vermem gerekiyormu?.
aptal gibi doktora sormayı unuttumda
1-2 yıl istemiyoruz cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…