evet tangalar bi köede dursun şu kilo olayına bir boyut getirelim benim 4 boyutlu köşegen halimi saymaz isekgeciktim
hemen konunun seyrını gene degıstırmısınız bakıyorum da
sızın yolugunuzda erkeklerın tangalarına baktım
yanı olabılır aslında ama dedıgım gıbı onlar yaglı maglı cıllop gıbıler arkadan cınsıyet ayırmak ne mumkun
yemek ısıne varım
dıyet konusunada varım
bende dogum sonrası butun kıloları verıp xs bedene dusmus bırıyım
9 gundur sıgarada ıcmıyorum potansıyelım var
54 kıloyum sanırım 50 dusmek ıstıyorum
kuruttum kuruttum kızın konusunu
ben sıradan değil miyim nasıl cevap yazıyorum aman Allahım farketmeden pro mu oldum yoksam bu kadar yoruma beleş proluk mu verdiler baasabah gordum bayıldımıyı yapıyor
ben sıradan uyeyım +18 cevap yazamıyore
2. ayım canım. ama çok çalıştım valla ya..kaç aydır denemedesin ipek
boyuna emziriyorum gün içinde deli gibi sürekligeciktim
hemen konunun seyrını gene degıstırmısınız bakıyorum da
sızın yolugunuzda erkeklerın tangalarına baktım
yanı olabılır aslında ama dedıgım gıbı onlar yaglı maglı cıllop gıbıler arkadan cınsıyet ayırmak ne mumkun
yemek ısıne varım
dıyet konusunada varım
bende dogum sonrası butun kıloları verıp xs bedene dusmus bırıyım
9 gundur sıgarada ıcmıyorum potansıyelım var
54 kıloyum sanırım 50 dusmek ıstıyorum
hoş geldin napıym millet taktı bana kafayı konuları sabote ediyomuşum bende kendi oyun parkımı kurdum burda çalıp oynayacam her zaman beklerim
ende çıktım perşemebeye kadar yokum...yaşasın 29 ekim bayramımızneyse kızlar eve gidiyom ben artık tatile girdim evden devam ederim öpüldünüz
kilom gitsin diye çocuuua işkence yapma yapmaaaaboyuna emziriyorum gün içinde deli gibi sürekliyavaş yavaşmı gidiyor bu kilolar nedir benmi çok sabırsızım
ana misafirliğe geldik,ev sahibi bizi bıraktı..toz bezi nerde,boş durmayalım barineyse kızlar eve gidiyom ben artık tatile girdim evden devam ederim öpüldünüz
ne kadar kötüsünüz ya.. biz hala buradayız. yarın da buradayız.b
ende çıktım perşemebeye kadar yokum...yaşasın 29 ekim bayramımız
Kimse yok ya. herkese bayram tatili.
BDV ye bakayım bari azcık.
Zarlı marlı bir konu olsa bari stres atsak.
ya ben geceden stresliyim ya hiç bir ortam açmıyor bugün beni. yani bir tuhafım..
alışkanlık yaptı
hamilelik mevzusumu?ya ben geceden stresliyim ya hiç bir ortam açmıyor bugün beni. yani bir tuhafım..
Evet ya.. çok şükür bir kızım var ama geç karar verilimiş bir karar.hamilelik mevzusumu?
Artık tıp o kadarda dar çevreden bakmıyor biliyorsundur hani 35inden sonrası olmaz yada zordur diye. Evet erken yaş zamanındaki gibi olmaz belki ama benim yengem 35in üstü kadın benimle bir hafta arayla doğum yaptı çok şükür sağlıklı ikiside. Benim iki buçuk aylık kızım var.Allah hayırlı bir vakitte versin inşallah.Evet ya.. çok şükür bir kızım var ama geç karar verilimiş bir karar.
34 yaşındayım fazla zamanım yok. Olsa bu kadar takmyacağım.Ctsi dr ye gideceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?