welcome too candyshop;)

hepside kulakdan dolma aslında bi nevide.
60yaşında doguran ninelerimiz var. örnekler cok.
yeterki etrafa bakabilelim.

kilo vermek isteyenlerede tavsiyem. diyet spor. ve bol su.
30kğ gibi bişey verdim ben.
son 5kğ kaldı veremedim
Spor yapamadım evlilik koşturmacam vs.den

Kilo vermek için kalori saymayı da deneyebilirsiniz ve tabii yanında spor.
Ben 10 kilo kadar verdim bu şekilde.
Hem hiçbir şeyden mahrum kalmıyor insan, dolayısıyla da diyet sıkıcı hale gelmemiş oluyor.

e biz devlette çalışıyoz kesen biziz anacım vergileri

kızlar valla ben hamile kalmaktanda doğurmaktanda aşırı ama aşırı ötesi korkuyorum panikataklıyım malum korku göbek bağım beni cesaretlendirin be ..

hap kullanma gülüm bence...kondom neyimize yetmiyor..

kızlar valla ben hamile kalmaktanda doğurmaktanda aşırı ama aşırı ötesi korkuyorum panikataklıyım malum korku göbek bağım beni cesaretlendirin be ..
Umarim cesaretin gelir panik atagin iyilesir sonrada mucizeni alirsin eline sonrada nden onceden yapmadim diceksin anlatilmaz yasanir cnm bnm yasarsin insl

Umarim cesaretin gelir panik atagin iyilesir sonrada mucizeni alirsin eline sonrada nden onceden yapmadim diceksin anlatilmaz yasanir cnm bnm yasarsin insl
ya ne bilim kapalı alanlara giremiyorum çok heyecanlıyım tatlım korkudan tansiyonum yükselebilir ki kürtaja girmeden doktorlar müdahale etti korkudan tansiyonum patladı resmen beni yüreklendir ne olur

kızlar selam..
bende takipteyim konuyu CuteMom ın engin bilgilerinde istifade etmek istiyorum
şuan mideye gönderdiğim iki adateçikolata kaplamalı kestane şekeri sonrasında diyet konularına da açığım

bu arada lunatic 5 te 5 diyetini mesajlamış bana 20 kilo vermiş o diyetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…