- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
hepside kulakdan dolma aslında bi nevide.Artık tıp o kadarda dar çevreden bakmıyor biliyorsundur hani 35inden sonrası olmaz yada zordur diye. Evet erken yaş zamanındaki gibi olmaz belki ama benim yengem 35in üstü kadın benimle bir hafta arayla doğum yaptı çok şükür sağlıklı ikiside. Benim iki buçuk aylık kızım var.Allah hayırlı bir vakitte versin inşallah.
tskkürler h.buldummmhoş geldiiin çay kahve pasta börek çörek self servis buyur geç cute nin sohbetini dinliyoruz bizler de
Doktur dojturr bnmde 30kilo en az fazlam varkızlar tatile gitti meydan bana kaldı sanki döktürüom
Diyet tek başına olmaz.Doktur dojturr bnmde 30kilo en az fazlam var
Aynende oturdugum yerde spor yapilcak bi yer degil spor salonlari uzakDiyet tek başına olmaz.
yanında sporda şart be canım
evdede yapılabilicek nice hareketlerimiz var kızAynende oturdugum yerde spor yapilcak bi yer degil spor salonlari uzak
yazin genede yapabiliyorum az buz ama kisin kitlendim sporda
aa bebeğim tatile girdik napıym evdeyim gel çay demledimana misafirliğe geldik,ev sahibi bizi bıraktı..toz bezi nerde,boş durmayalım bari
e biz devlette çalışıyoz kesen biziz anacım vergilerine kadar kötüsünüz ya.. biz hala buradayız. yarın da buradayız.
neden siz bu ülkenin vatandaşı değil misiniz, yoksa biz mi değiliz.
gelir vergisine gelince devlet çatır çatır kesiyor bizden kendi çıkarı olmayan şeye ilişmiyor. nerede eşitlik ya çıldırcam valla.
hap kullanma gülüm bence...kondom neyimize yetmiyor..bende yeni evli olarak bişi sorsam kuzucuklar.
korunma yöntemi olarak ilaça başlıcamda. doktora başvurdum.
o verdi zatende. adetimin ilk günü başlıcam sanırım.
peki sizce uygunmu? ilaç kutum bitince ara vermem gerekiyormu?.
aptal gibi doktora sormayı unuttumda
1-2 yıl istemiyoruz cocuk
fındık fıstık dedin cute böyleilkel yöntemlere takılmıyor bak kaçtı gitti : )Daha derse gecemedik yaaa :) findik fistikta kaldik :)@cutemom
Umarim cesaretin gelir panik atagin iyilesir sonrada mucizeni alirsin eline sonrada nden onceden yapmadim diceksin anlatilmaz yasanir cnm bnm yasarsin inslkızlar valla ben hamile kalmaktanda doğurmaktanda aşırı ama aşırı ötesi korkuyorum panikataklıyım malum korku göbek bağım beni cesaretlendirin be ..
ya ne bilim kapalı alanlara giremiyorum çok heyecanlıyım tatlım korkudan tansiyonum yükselebilir ki kürtaja girmeden doktorlar müdahale etti korkudan tansiyonum patladı resmen beni yüreklendir ne olurUmarim cesaretin gelir panik atagin iyilesir sonrada mucizeni alirsin eline sonrada nden onceden yapmadim diceksin anlatilmaz yasanir cnm bnm yasarsin insl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?