- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Rabbim yardimci olur cnm hamile kaldigin anda korku flan kalmaz insl hamilelik hakkinda guzel seyler dusun devamli tam cesaret veremem ama aklima bunlar geliyoya ne bilim kapalı alanlara giremiyorum çok heyecanlıyım tatlım korkudan tansiyonum yükselebilir ki kürtaja girmeden doktorlar müdahale etti korkudan tansiyonum patladı resmen beni yüreklendir ne olur
Ben doktoruma sordum banada yazmıştı hap ama ben almadım. Hap almak bünyeye zor geldi ne bileyim.bende yeni evli olarak bişi sorsam kuzucuklar.
korunma yöntemi olarak ilaça başlıcamda. doktora başvurdum.
o verdi zatende. adetimin ilk günü başlıcam sanırım.
peki sizce uygunmu? ilaç kutum bitince ara vermem gerekiyormu?.
aptal gibi doktora sormayı unuttumda
1-2 yıl istemiyoruz cocuk
anaaaaa bursada mısın tatlım bak senle kardeşlik edebiliriz alışverişe çıkabiliriz cute reçeteleri verdiğindekızlar selam..
bende takipteyim konuyu @CuteMom ın engin bilgilerinde istifade etmek istiyorum
şuan mideye gönderdiğim iki adateçikolata kaplamalı kestane şekeri sonrasında diyet konularına da açığım
inşallah canım inşaallahRabbim yardimci olur cnm hamile kaldigin anda korku flan kalmaz insl hamilelik hakkinda guzel seyler dusun devamli tam cesaret veremem ama aklima bunlar geliyo
anne olmanin sevncni dusun cnm hayirli zamanda anne olursun insl..
o merette yırtılır diye korkuom.hap kullanma gülüm bence...kondom neyimize yetmiyor..
dombik lunaticin dediği diyeti basıyom hadi buyrun beraber beyin fırtınası yapak..Ben doktoruma sordum banada yazmıştı hap ama ben almadım. Hap almak bünyeye zor geldi ne bileyim.
evet ilaçın yan etkisinden bende korkuyorum.Ben doktoruma sordum banada yazmıştı hap ama ben almadım. Hap almak bünyeye zor geldi ne bileyim.
yırtılmaz kaçabilir şahsen ilk evlendiğimde başıma geldi ama bir şey olmadıo merette yırtılır diye korkuom.
hapda en zararsız olanını yazıyorum demişti doktor.
daha almadık ama
yırtılmaz kaçabilir şahsen ilk evlendiğimde başıma geldi ama bir şey olmadı
zayıflatan hangisi yasmin mi yeminle gittim aldım buzdolabına kodum o bana ben ona bakışıp duruyoz...evet ilaçın yan etkisinden bende korkuyorum.
3-4 sene önce bi ilaç kullandım kist vardı ondan ötürü.
cok zayıflatmıştı beni
kilo aldıranlarıda duyunca. kilo alırım diye yanaşamıom pek
hiç ismini hatırlamıyorum vallahi canım.zayıflatan hangisi yasmin mi yeminle gittim aldım buzdolabına kodum o bana ben ona bakışıp duruyoz...
boşver kullanma hem bir şey söylim mihiç ismini hatırlamıyorum vallahi canım.
3-4 yıl oldugu için.
ben yağ tuz kullanmam genelde evet bi yaşam biçimi ama kiloyu alan yağsız tuzsuz da alıyo valla kaçarı yooohYapılabilir bence ama daha sonra kilo alımı nasıl olur? Yani birden verip birden alma durumu? Ama şu hani yağsız tuzsuz olayı bir yaşam biçimi olmalı bence.
eşimde zaten ben korunum. hormonların falan sorun cıkarmasın bize diyodu ilaçtan ötürü.boşver kullanma hem bir şey söylim mi
Eğer ki inanıyorsan rahmi olmayan bir insan bile o ol dedikten sonra hamile kalıyor,önlemini al için rahat olsun yeter bu sebeple en temizi en sorunsuzu bu..
lord of the condom
Yasam bicimi haline getiren cok az malesef keske olablse bayiliyoruz bol yagli tuzlu seylereYapılabilir bence ama daha sonra kilo alımı nasıl olur? Yani birden verip birden alma durumu? Ama şu hani yağsız tuzsuz olayı bir yaşam biçimi olmalı bence.
hahahhaa ben ilk dedim eşime ben hap kullanırım senin vücut kimyanı bozmayı uygun bulmuyorum didi kahramanımeşimde zaten ben korunum. hormonların falan sorun cıkarmasın bize diyodu ilaçtan ötürü.
ben malll yok diyodum. malım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?