welcome too candyshop;)

ya ne bilim kapalı alanlara giremiyorum çok heyecanlıyım tatlım korkudan tansiyonum yükselebilir ki kürtaja girmeden doktorlar müdahale etti korkudan tansiyonum patladı resmen beni yüreklendir ne olur
Rabbim yardimci olur cnm hamile kaldigin anda korku flan kalmaz insl hamilelik hakkinda guzel seyler dusun devamli tam cesaret veremem ama aklima bunlar geliyo
anne olmanin sevncni dusun cnm hayirli zamanda anne olursun insl..

Ben doktoruma sordum banada yazmıştı hap ama ben almadım. Hap almak bünyeye zor geldi ne bileyim.

ana
kızlar selam..
bende takipteyim konuyu @CuteMom ın engin bilgilerinde istifade etmek istiyorum
şuan mideye gönderdiğim iki adateçikolata kaplamalı kestane şekeri sonrasında diyet konularına da açığım
anaaaaa bursada mısın tatlım bak senle kardeşlik edebiliriz alışverişe çıkabiliriz cute reçeteleri verdiğinde

in
Rabbim yardimci olur cnm hamile kaldigin anda korku flan kalmaz insl hamilelik hakkinda guzel seyler dusun devamli tam cesaret veremem ama aklima bunlar geliyo
anne olmanin sevncni dusun cnm hayirli zamanda anne olursun insl..
inşallah canım inşaallah

5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ

Hızlı kilo verdiren diyetler genelde doğal olarak sağlıksız oluyor, kimseye önererek riske girmek istemeyiz. Ama bu diyette alınması gereken tüm besin gruplarına yer var, üstelik miktar sınırlaması da yok. Hadi bakalım! 5 günde 5 kilo diyeti bünyenize uygun olmayabilir.

1. gün:
  • Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
2. gün:
  • Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
3. gün:
  • Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
4. gün:
  • Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin. MUZ HARİÇ
5. gün:
  • Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.

**Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.

**Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe’nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmayın. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.bu diyette listede ne yazıyorsa onu yapın tuz ve yağ yasak.. Güne ne ile başlıyorsanız onunla devam edelim lütfen.
BEN BU DİYETLE 20 KİLO VERDİM VE HİÇ ZORLANMADAN SONUÇTA İSTEDİĞİNİZ KLADAR YİYORSUNUZ. KOLAY GELSİN:)

Ben doktoruma sordum banada yazmıştı hap ama ben almadım. Hap almak bünyeye zor geldi ne bileyim.
evet ilaçın yan etkisinden bende korkuyorum.
3-4 sene önce bi ilaç kullandım kist vardı ondan ötürü.
cok zayıflatmıştı beni
kilo aldıranlarıda duyunca. kilo alırım diye yanaşamıom pek

evet ilaçın yan etkisinden bende korkuyorum.
3-4 sene önce bi ilaç kullandım kist vardı ondan ötürü.
cok zayıflatmıştı beni
kilo aldıranlarıda duyunca. kilo alırım diye yanaşamıom pek
zayıflatan hangisi yasmin mi yeminle gittim aldım buzdolabına kodum o bana ben ona bakışıp duruyoz...

Yapılabilir bence ama daha sonra kilo alımı nasıl olur? Yani birden verip birden alma durumu? Ama şu hani yağsız tuzsuz olayı bir yaşam biçimi olmalı bence.

hiç ismini hatırlamıyorum vallahi canım.
3-4 yıl oldugu için.
boşver kullanma hem bir şey söylim mi
Eğer ki inanıyorsan rahmi olmayan bir insan bile o ol dedikten sonra hamile kalıyor,önlemini al için rahat olsun yeter bu sebeple en temizi en sorunsuzu bu..
lord of the condom

Yapılabilir bence ama daha sonra kilo alımı nasıl olur? Yani birden verip birden alma durumu? Ama şu hani yağsız tuzsuz olayı bir yaşam biçimi olmalı bence.
ben yağ tuz kullanmam genelde evet bi yaşam biçimi ama kiloyu alan yağsız tuzsuz da alıyo valla kaçarı yoooh

boşver kullanma hem bir şey söylim mi
Eğer ki inanıyorsan rahmi olmayan bir insan bile o ol dedikten sonra hamile kalıyor,önlemini al için rahat olsun yeter bu sebeple en temizi en sorunsuzu bu..
lord of the condom
eşimde zaten ben korunum. hormonların falan sorun cıkarmasın bize diyodu ilaçtan ötürü.
ben malll yok diyodum. malım ben

yag yakıcı özellige sahip bi cay tarifi var.
Gerci hepiniz azcok biliyosunuzdur. ama ben kilo verirken bana baya faydası oldu.
bol su içiodum ayrıca.

1tane elma(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tane limon(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tatlı kaşıgı karanfil
1tatlı kaşıgı tane karabiber
1dal tarcın.
2lt suya koyup kaynatıyoruz 20-25dkka.
sonra süzüp içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…