welcome too candyshop;)

neyse ben aksama senaryoyu cızdım
egeyı uyutunca banyo olucum
üşücem filan
öyle

ıllakıne bellı et dıyorsun yanı
ne bılım olmadı ben bır dugun makyajı yapayım
tv kapatayım
fılan varmı tavsiyeniz?

ya kızlar bir üye var küfür etmek istemiyorum ama benim adımı kullanrak yorumlar yapıyor hep yahu..yemin ederim tanısam gider ağzını burnunu kırarım yeminle..her konuda nasıl buluyor beni yahu bu ..bu kız yüzünden kk yı komple t erkedicem en adi şerefsizim ki bir gün

twister denen sey sok markette 10 tl aksama alayım barı

ay bilgisayar açmayı ,internetli telefon kullanmayı bilen herkes buraya üye olabiliyor mu hakikaten..baksanıza şu konuya ben bu kıza hakaret mi ettim
çekip gitmek gerek bazen(konu başlığı)

ay bilgisayar açmayı ,internetli telefon kullanmayı bilen herkes buraya üye olabiliyor mu hakikaten..baksanıza şu konuya ben bu kıza hakaret mi ettim
bakıyorum

algılarım kapalı herhalde ben onun yazdıgı konudanda yorumlarndada bısı anlamıyorum

ben bdvyi ara ara okuyorum ama pek yorum yapmıyorum.çünkü konu sahipleri bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor,insanlar karşı tarafı neresiyle dinliyorsa artık

ben bdvyi ara ara okuyorum ama pek yorum yapmıyorum.çünkü konu sahipleri bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor,insanlar karşı tarafı neresiyle dinliyorsa artık
tatlım burda 2 ayrı tür var ki insanı dinden imandan çıkarır..
biri a desen anlamayacak kapasitedeki saf üyeler ki onlar bu kk ya nasıl girebiliyor onu dahi anlamıyorum muhtemelen hayatları sadece nette sörf yapmak..
birde gözüne kestirdiği üyenin peşinden her topiğe girip laf sokan intikam tugayları ki bence safın daniskalığı onlarda...neyse derin nefes sakiniyet ...iyilikten maraz doğar diye boşuna demiyolar bu tipler yüzünden sokakta düşen adamı kimse kaldırmıyor..

her ıkısınıde sevretmıyorum sanrıım ama baskada bısı yok
gultepe ızlerdım ama dun aksam oynamadı sanırsam

her ıkısınıde sevretmıyorum sanrıım ama baskada bısı yok
gultepe ızlerdım ama dun aksam oynamadı sanırsam
biz güldür güldür izliyoruz.bazı kısımları çok sıksa da bence çok güzel hareketlerden daha güzel ve eğlenceli..
bu akşam misafir var izleyemicem o ayrı..daha ne yemek yapacağımı bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…