ay kesın bulasır zaten kendısını benımle kıyaslar fazlasıylatwister alırsan egene de al küçüklerinden sana bulaşmasın
yaa cute bu numara eski amaneyse ben aksama senaryoyu cızdım
egeyı uyutunca banyo olucum
üşücem filan
öyle
neyse ben aksama senaryoyu cızdım
egeyı uyutunca banyo olucum
üşücem filan
öyle
yaa cute bu numara eski ama
e nası yapıyosun yaay ben hiç bilmiyorum bu numaraları 3 sene oldu bikere bile yapmadım bunu
bakıyorumay bilgisayar açmayı ,internetli telefon kullanmayı bilen herkes buraya üye olabiliyor mu hakikaten..baksanıza şu konuya ben bu kıza hakaret mi ettim
çekip gitmek gerek bazen(konu başlığı)
Genel de kendiliğinden gelişiyor herbişey,ikimizde özel bir çaba sarfetmiyoruz yanie nası yapıyosun ya
ben bdvyi ara ara okuyorum ama pek yorum yapmıyorum.çünkü konu sahipleri bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor,insanlar karşı tarafı neresiyle dinliyorsa artıkay bilgisayar açmayı ,internetli telefon kullanmayı bilen herkes buraya üye olabiliyor mu hakikaten..baksanıza şu konuya ben bu kıza hakaret mi ettim
çekip gitmek gerek bazen(konu başlığı)
tatlım burda 2 ayrı tür var ki insanı dinden imandan çıkarır..ben bdvyi ara ara okuyorum ama pek yorum yapmıyorum.çünkü konu sahipleri bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor,insanlar karşı tarafı neresiyle dinliyorsa artık
kocamın ailesiakşama ne dizi var acep
biz güldür güldür izliyoruz.bazı kısımları çok sıksa da bence çok güzel hareketlerden daha güzel ve eğlenceli..her ıkısınıde sevretmıyorum sanrıım ama baskada bısı yok
gultepe ızlerdım ama dun aksam oynamadı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?