welcome too candyshop;)

bende bol sarımsaklı mantımı yedim de geldim bugün şirketcek kokuyoruz
kokulu kokulu takipteyim sizi
o da ne ki ben sarımsaklı limon kürü yapıyom iki gündür içimden sarımsak kokluyom resmen
25 gündür bebek gibi baktığım karışımı kokmak için kullanıyormuşum meğersem
Allahtan sarımsağı severiz

dukan diyet alışveriş listemi hazırladım biliyosanız eksiğimi söylesenize
yulaf kepeği
tatlandırıcı
süt tozu yemeklik
yımırta bir koli
light yoğurt/süt/peynir
yağsız hindi ve tavuk jambon
tere/roka/dereotu/maydonoz
doğadan elma kromlu çay
dana kontrifile/sığır fileto
balık
pahalı ama 5 gün atağa anca

aynen iki kişinin bildiği de sır değildir unutma
tövbe bir daha :S
buarada bende 5 kg vereceğim.
sen kac kılo vereceksın?
oglenlerı sadece tavuklu salata ve bazende corba yemegı dusunuyorum

diyetemi başladın benimde 5 kilo fazlam vaa...napsam kendimi nerelere atsam bilemedim...ben diyete neyin uyamıyorum..benim aslındagözüm aç yoksa yediğim bi lokma biişey

tövbe bir daha :S
buarada bende 5 kg vereceğim.
sen kac kılo vereceksın?
oglenlerı sadece tavuklu salata ve bazende corba yemegı dusunuyorum
ben dukana başlıycam testi yaptım atak 5 gün 120 günde seyire verdi yani toplamda 4 ayda 89 dan 68 e düşmemei vadediyor ki 70 e düşsem manken olurum
90 lık halimle görsen sende kilo yok d er inanmazsın çok sıkıyım göbek sıfır bütün yağ sırtım ensem ve göğsümde

test dediğin ne olaki park

keşke 5 kilo fazlam olsa
ekmeği kessek iyi ben tam buğday ekmeği yiyorum yaklaşık bi aydır bi fayda görmedim...çaya attığım şekeride yarıya indirdim onda da bir fayda görmedim...spor salonuna gitmeyi planlıyorum oda planda kalıyor zaten...

test dediğin ne olaki park
dukandiyeti testi dersen dukan.co.uk mu bi sitesi var sadece onlarda bu test sistemi bilinmediğinden kopyaları yok doldur ordaki bildileri sana kaç gün diyet yapacağını söylüyor ama aslında kitabını alıp okursan mantıklı bende hemen kitabı var hem yemek tarifi kitabı vare dukanın..dr.piere dukan 20 milyon fransızı zayıflatan ünlü bir doktor.

ben geçen kış spor salonuna 300 gayme bastım hatta adam beni gördü hiç merak etmeyin kapalı müşterimiz çok dedi ne alaka ise kendime güvenmesem salona yazılmam..neyse gittim allahım her yer cıbıl cıbıl ergen behlüllerle dolu bir git iki git yok arkadaşla spora girmeden kebapçıya giriyoz baktık olcak gibi değil parayı verdiğimizle kaldık toplasan 6 kere gideemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…