bakıyorum şimdi..adukandiyeti testi dersen dukan.co.uk mu bi sitesi var sadece onlarda bu test sistemi bilinmediğinden kopyaları yok doldur ordaki bildileri sana kaç gün diyet yapacağını söylüyor ama aslında kitabını alıp okursan mantıklı bende hemen kitabı var hem yemek tarifi kitabı vare dukanın..dr.piere dukan 20 milyon fransızı zayıflatan ünlü bir doktor.
benımde yanlarım var bebegımben dukana başlıycam testi yaptım atak 5 gün 120 günde seyire verdi yani toplamda 4 ayda 89 dan 68 e düşmemei vadediyor ki 70 e düşsem manken olurum
90 lık halimle görsen sende kilo yok d er inanmazsın çok sıkıyım göbek sıfır bütün yağ sırtım ensem ve göğsümde
kızım kafan mı güzel millet senelerdir malum kapalı çalışabiliyor bende bir buçuk senedir kapalıyım zatenee sen kapalımısınparkbyull devlet daıresınde kapalımı calısıyorsun?
ben cok uzaylı gordum suanda kendımı
Google amcaya dukan testi yaz sayfalar yönlendiriyor zatenbenımde yanlarım var bebegım
ne testıymıs o bendemı yapsam
galiba hıc devlet daıresınde ısım olmadı benımkızım kafan mı güzel millet senelerdir malum kapalı çalışabiliyor bende bir buçuk senedir kapalıyım zaten
önceden yasaktı babam da astsubaydı babam emekli olunca istiyordum hallettim işimi
boyun kilon nesu testi yaptımda
bana kılo vermemı tavsıye etmıyor koruma yap dıyor
ben 50 kılo olmak ıstıyorum allah allah
valla benim ki sevmiyor ama mantı da sarımsaksız güzel olmuyor mübareko da ne ki ben sarımsaklı limon kürü yapıyom iki gündür içimden sarımsak kokluyom resmen
25 gündür bebek gibi baktığım karışımı kokmak için kullanıyormuşum meğersem
Allahtan sarımsağı severiz
1,71 55 yanı 54 olabilir bilmiyorumda yanım va rya gobek bıle dıyemem belım kalınlasmaya basladı son 3 yıl ıcındeboyun kilon ne
topiğide kokuttun sarımsaklı sarımsaklıiki dal maydonoz yede gel
cute çüş ama ya1,71 55 yanı 54 olabilir bilmiyorumda yanım va rya gobek bıle dıyemem belım kalınlasmaya basladı son 3 yıl ıcınde
kız benim boyum 1.58 son zamanda 60 bile oldum nerelere gidem ben1,71 55 yanı 54 olabilir bilmiyorumda yanım va rya gobek bıle dıyemem belım kalınlasmaya basladı son 3 yıl ıcınde
bende 163 e 90 nım (89 da düz hesap yapayım daha hırsa gelirim)sen takılma bu cuteye...kız benim boyum 1.58 son zamanda 60 bile oldum nerelere gidem ben
sunları netten bı arastırayımcute çüş ama ya
lütfen lütfen lütfeeeeeen
twister yap hulohop çevir plates yap kilo verecem deme bana şekillenecem de Allahsız cute
twister alırsan egene de al küçüklerinden sana bulaşmasınsunları netten bı arastırayım
su twıster gecenlerde soktamı ne 10 tl ıdı
keske alsaydım
hulohop cevıremıyorum ya 2 tane vardı bzıde egenın ellerıyle parcalamasına ızın verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?