welcome too candyshop;)

bakıyorum şimdi..a

ben gelcem birazdan iş çıktı hadi görüşürüz.

benımde yanlarım var bebegım
ne testıymıs o bendemı yapsam

ee sen kapalımısın parkbyull devlet daıresınde kapalımı calısıyorsun?
ben cok uzaylı gordum suanda kendımı

ee sen kapalımısın parkbyull devlet daıresınde kapalımı calısıyorsun?
ben cok uzaylı gordum suanda kendımı
kızım kafan mı güzel millet senelerdir malum kapalı çalışabiliyor bende bir buçuk senedir kapalıyım zaten
önceden yasaktı babam da astsubaydı babam emekli olunca istiyordum hallettim işimi

kızım kafan mı güzel millet senelerdir malum kapalı çalışabiliyor bende bir buçuk senedir kapalıyım zaten
önceden yasaktı babam da astsubaydı babam emekli olunca istiyordum hallettim işimi
galiba hıc devlet daıresınde ısım olmadı benım

su testi yaptımda
bana kılo vermemı tavsıye etmıyor koruma yap dıyor
ben 50 kılo olmak ıstıyorum allah allah

1,71 55 yanı 54 olabilir bilmiyorumda yanım va rya gobek bıle dıyemem belım kalınlasmaya basladı son 3 yıl ıcınde
cute çüş ama ya
lütfen lütfen lütfeeeeeen
twister yap hulohop çevir plates yap kilo verecem deme bana şekillenecem de Allahsız cute

yok ya valla yanı zayıfım ınceyım ama vucudumun tam ortasında bısı var hatta sag ve sol kyaslayınca sol tarafım daha etlı
can sımdııne donecegım
bu sebeblede kendımı zayıfım dıye goremıyorum 5 kg vereyım bıtsın bu cıle dıyorum

cute çüş ama ya
lütfen lütfen lütfeeeeeen
twister yap hulohop çevir plates yap kilo verecem deme bana şekillenecem de Allahsız cute
sunları netten bı arastırayım
su twıster gecenlerde soktamı ne 10 tl ıdı
keske alsaydım
hulohop cevıremıyorum ya 2 tane vardı bzıde egenın ellerıyle parcalamasına ızın verdım

sunları netten bı arastırayım
su twıster gecenlerde soktamı ne 10 tl ıdı
keske alsaydım
hulohop cevıremıyorum ya 2 tane vardı bzıde egenın ellerıyle parcalamasına ızın verdım
twister alırsan egene de al küçüklerinden sana bulaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…