- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
tık tık benim musaitmisiniz gelebilirmiyim?
eger müsaitseniz ben size gelcektim...
ay bilgisayar açmayı ,internetli telefon kullanmayı bilen herkes buraya üye olabiliyor mu hakikaten..baksanıza şu konuya ben bu kıza hakaret mi ettim
çekip gitmek gerek bazen(konu başlığı)
mune talebini yerine getirip postaladıne dediği anlaşılmıyordu doğru düzgün en son kk den de çekip gitmeye kalktıydı sonra ne oldu acep
mune talebini yerine getirip postaladı
bonjour matmazel hoşgeldintık tık benim musaitmisiniz gelebilirmiyim?
eger müsaitseniz ben size gelcektim...
Allasen bdv ergen baskınına uğradı bu aralar dersler mi boş anlamadım ki...iyi muradına ermiş sonunda en azından buradan çekip gidebilmiş 25 yaşındaymış fakat ergen küçük kızlar gibi alınganlık yapıyordu.
başlıycam yarın ya da hafta sonu alışverişe gidecem malum dukan az biraz maddi yapacak bir şey yok ..hayırdır diyete mi başladın?
Allasen bdv ergen baskınına uğradı bu aralar dersler mi boş anlamadım ki...
başlıycam yarın ya da hafta sonu alışverişe gidecem malum dukan az biraz maddi yapacak bir şey yok ..
ya üniversiteli kızın açacağı konumu gülüyodum hayırdır ağzın açık dedi oda arkadaşlarım suratsız laf sokuyo falan..öss noktaları birleştirme sınavı ile mi alıyor çocukları okullara artık anlamadım gitti..tencere tava herkes bir hava ne yapıcan gül geç
valla işte çok güzel çok zengin eltesi pis kaka hatun var bi taneBdv de şöyle ilgi çekici olaylı bir konu var mı sen bilirsin
valla işte çok güzel çok zengin eltesi pis kaka hatun var bi tane
kocası sen kadın mısın diyen abla var şu an kocası bir numarası ama
bi tane koca isteyen kız var
işte bizim yurtlu ergen var şu an gördüğüm dedim ya biz burdayız
just viva millan banlı
bdv yi götürenler ortada yok millet at koşturuyor
yazda az eğlenek hadi diycem de bdv de fake konu açanlara kılımooo çeşit bolda onlar eskidi şöyle bol ekşıklı yeni bir konu gerek
yazda az eğlenek hadi diycem de bdv de fake konu açanlara kılım
bb yi getirinkız saçmalama ben ne yazayım bdv bir tane konu açmışlığım yok şu zamana kadar çok şükür
bb yi getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?