korkmayın korkmayın mapıs damlarından kafamı kaldıramadım ceza puanım o kadaaaan çok ki şimdi bi mapıslığım hiç yoktan bir hafta sürüyor..tek dezavantajı damlar pek bi soğukönceden yaşadıysan ban pek acıtmıyabilir...ya ben benim ilk olucak ya çok acırsa
muhtemelen mune ile mesajlaşıyo gitmesi yakındır yakınNeden hale online ki biricik bani yemedi
neyse hatun kişiler themisin şomağzıyla bugün ekşınlandık zabağnan iş var bye byee
eski üylerdenmisin merak ettim...Neden hale online ki biricik bani yemedi
hoş geldin elanora günaydınSLM KIZLAR misk nasılsın canım ne zmandır yazamadım sana toparladın dimi iyice
matmazeli gördüğümde aklıma hep depresifpolyanna geliyor nedenseeski üylerdenmisin merak ettim...
günaydın parkbyull hoşbulduk tatlım:) nasılsınızhoş geldin elanora günaydın
ah mersi şekerim geyik yağımızda kavrulup gidiyoruz işte malum bdv de isyan var bu günlerdegünaydın parkbyull hoşbulduk tatlım:) nasılsınız
İYİYİM CANIM BENDE ARADA SOHBET TOPİĞİNDE ARADA BDVDE takılıyorum işte:)ah mersi şekerim geyik yağımızda kavrulup gidiyoruz işte malum bdv de isyan var bu günlerdesen nasılsın.
ben bdv yi minimize ettim munenin nefesi ensemde az kamu yararına çalışmaya başladımİYİYİM CANIM BENDE ARADA SOHBET TOPİĞİNDE ARADA BDVDE takılıyorum işte:)
iyiym ela çok şükür toparlandım gibi.sen nasılsın .napıyorsunSLM KIZLAR misk nasılsın canım ne zmandır yazamadım sana toparladın dimi iyice
eskilerden biride çıkaramadım benmatmazeli gördüğümde aklıma hep depresifpolyanna geliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?