3 sene olmuş buna bokunu çıkarmak denir biliyon dimi tatlım kocana selamlarımı ilet kaynana da göndereceğim hediyeyi kabul etamann sanki ne var bu kadar uzatılacak.
Umarım bu akşam biraz daha yoluna girer herşey,hafta sonu da başlıyor,bi atraksiyon yaparsınız artık
Biz de dün akşam eşimle biraz tartıştık,aslında çok uzunn mevzu birara anlatıp hem rahatlayıp hem fikirlerinizi almak istiyorum ama konunun özeti şu düğün günü benim annem k.valideme şakayla karışık bir söz söylemiş.kv.de de o sözün etkileri hala devam ediyor,anneme soğuk davranıyor. 3 sene oldu hala eşimle bunu konuşuyoruz.neymiş efendim benim annem kv.nin en mutlu gününde nasıl söz söylermiş ona
ojgeldin bea herkes dağılmış sağa sola..nabarsınız bea
hareketlendirmek lazım......herkes şu kıskanma konusunda zaarojgeldin bea herkes dağılmış sağa sola..
hangisi o , gerçi bende iş çıkıyo çıkıp çıkıp gidiyomhareketlendirmek lazım......herkes şu kıskanma konusunda zaar
hoş geldin tatlım malum bdv de şekli şahane bir mevzu var bu sebeple sayfaya takılamadık çay ocakta kumanda koltukta takıl dönce biz yabancı hissetme kendiniBanada yer varmı aranızda
hilal ben 32 yaşındayım yakında 33 olacağım
2 kızım var ev hanımıyım
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hayırlı olsun meleginiz :) benimki ağlıyor bir ona bakayım ben 2 buçuk aylık bir kontes biraz bagirtlak ama olsun.:) benim net başına gecmemi bekliyor sanki hemen ağlıyor.Buraya da ne zaman girsem kimse yookk
Teşekkür ederiim canım,,, evet az buçuk okudum bilgim var..Hayırlı olsun meleginiz :) benimki ağlıyor bir ona bakayım ben 2 buçuk aylık bir kontes biraz bagirtlak ama olsun.:) benim net başına gecmemi bekliyor sanki hemen ağlıyor.
Evet yaa düşün migrenim tuttu birde adet sancısı geldi göğsüme dayadim kızımı öyle geçti bir kaç günüm. Birde ilk bebeğim tecrubesizlikte var. Sen nerdensin ilk bebeginmiTeşekkür ederiim canım,,, evet az buçuk okudum bilgim var..
Ne yapsın nazlı demek ki, anasını kıskanıyor pc'den
Oy yaa.. ilk zamanlar zor derler.. Allahım yardımcın olsun ..Evet yaa düşün migrenim tuttu birde adet sancısı geldi göğsüme dayadim kızımı öyle geçti bir kaç günüm. Birde ilk bebeğim tecrubesizlikte var. Sen nerdensin ilk bebeginmi
Evet okudum o konuyu konu sahibi çok ayıp ettiOy yaa.. ilk zamanlar zor derler.. Allahım yardımcın olsun ..
İlk bebişim nasipse.. Trakyalı savunması konusunun biliyorsan orda savunma yapanlardan biriydim bende , Edirneliyim...
Yaşım 23 :) Ordan buralara gelmiştim...
Neyseki hak ettiğini bulduEvet okudum o konuyu konu sahibi çok ayıp etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?