welcome too candyshop;)

bugun cumaymıs tatılmıs maas yatacakmıs
neyleyım ben dunyayı lan :S

3 sene olmuş buna bokunu çıkarmak denir biliyon dimi tatlım kocana selamlarımı ilet kaynana da göndereceğim hediyeyi kabul et

CuteMom kız iş yerinde ki pc de sıkıntı var görmemişim ben son yazdıklarınızı..halledersin sen dün fırsat olmadı ege paşadan artık bugün suyuna uyku ilacı mı koyarsın az morfin mi dayarsın evlatçığını hemen yatırmaya bak

Banada yer varmı aranızda
hilal ben 32 yaşındayım yakında 33 olacağım
2 kızım var ev hanımıyım
Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Banada yer varmı aranızda
hilal ben 32 yaşındayım yakında 33 olacağım
2 kızım var ev hanımıyım
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
hoş geldin tatlım malum bdv de şekli şahane bir mevzu var bu sebeple sayfaya takılamadık çay ocakta kumanda koltukta takıl dönce biz yabancı hissetme kendini

Hayırlı olsun meleginiz :) benimki ağlıyor bir ona bakayım ben 2 buçuk aylık bir kontes biraz bagirtlak ama olsun.:) benim net başına gecmemi bekliyor sanki hemen ağlıyor.
Teşekkür ederiim canım,,, evet az buçuk okudum bilgim var..
Ne yapsın nazlı demek ki, anasını kıskanıyor pc'den

Teşekkür ederiim canım,,, evet az buçuk okudum bilgim var..
Ne yapsın nazlı demek ki, anasını kıskanıyor pc'den
Evet yaa düşün migrenim tuttu birde adet sancısı geldi göğsüme dayadim kızımı öyle geçti bir kaç günüm. Birde ilk bebeğim tecrubesizlikte var. Sen nerdensin ilk bebeginmi

Evet yaa düşün migrenim tuttu birde adet sancısı geldi göğsüme dayadim kızımı öyle geçti bir kaç günüm. Birde ilk bebeğim tecrubesizlikte var. Sen nerdensin ilk bebeginmi
Oy yaa.. ilk zamanlar zor derler.. Allahım yardımcın olsun ..
İlk bebişim nasipse.. Trakyalı savunması konusunun biliyorsan orda savunma yapanlardan biriydim bende , Edirneliyim...
Yaşım 23 :) Ordan buralara gelmiştim...

Oy yaa.. ilk zamanlar zor derler.. Allahım yardımcın olsun ..
İlk bebişim nasipse.. Trakyalı savunması konusunun biliyorsan orda savunma yapanlardan biriydim bende , Edirneliyim...
Yaşım 23 :) Ordan buralara gelmiştim...
Evet okudum o konuyu konu sahibi çok ayıp etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…