welcome too candyshop;)

ben bdv yi minimize ettim munenin nefesi ensemde az kamu yararına çalışmaya başladım
eee olsun o kadar konular çok dagınık ne zamandır önüne gelen bi konu açıyo şöle dişe dokunur bi konu yok ne zamandır yada ben görmedim

günaydın kızlar hayırlı cumalar...

matmazeli gördüğümde aklıma hep depresifpolyanna geliyor nedense

evet bende gördüm tesadüf olmuş...

eskilerden biride çıkaramadım ben

eskilerden biride derken? eski değilim.yeni üyeyim kk yı arkadaşlardan duydum ama çokta önemsememiştim sonrası erika diye leke kremi sorguladım googleye kadınlar kulubu karşıma çıktı sonra ara ara takip ettim ve üye oldum.

iyi yapmışsın ,böyle eski üye gibi hissettik seni sanki hep bizleydin

evet yeni üyesin avatarın altında gözüküyor.yorumların çok tanıdık ve çok sıcak geldi ondan dedim

iyi yapmışsın ,böyle eski üye gibi hissettik seni sanki hep bizleydin

evet yeni üyesin avatarın altında gözüküyor.yorumların çok tanıdık ve çok sıcak geldi ondan dedim

o benle ilgili genelde konuşkan sıcakkanlıyımdır.heleki bana bir adım atana bin adım atarım buda hem yazılarıma hem tavrıma herşeyime yansır.yorumlarım dasicaklık sertlikte bundan dolayıdır aklıma gelen genelde dilimden çıkar öyle içhesaplar yapmam belki bu yüzden sıcak geldim burda bir çok kişide bana çok sıcak geldi sanki yıllardır tanıyormuşum gibi karşılıklı yaklaşımlar sonucu sanırım...

konyalıyım geçen konya topikine baktım üyelere baktım hiç buluşma falan yok hatta topikte samimiyeti geçtim sohbet bile
yok.@Elif hanımda konyalıymış onu öğrendim inşallah görüşme falan olur ve parbyull görüşmekte isterim.

her zaman hemşom

hayırlı günler.. fena bir migren ağrısı..göğsümde kızım.. anasonlu bitki çayı.. akşama çıkarmıyım acep?

evet ya dünkü mevzular aynen devam eve bit gittim hersey kaldıgı yerden devam
1 saat aynı odada oturabıldık yemek bulasık vs derken sonrada oglanı uyutayımdak onusayım dedım
onu uyuturken kı yaklasık 50 dk ugrastım kendımde uyumusum sonunda
kalktıgımda 10.30du saat.
sonuc vasat
oyle yanı

ilk defa siyaset topiğinde bi muhabbete girdim sonum hayrolsun ama çok kibarım daha kabalıkla karşılaşmadım potansiyeli olan kişiler var tahminimce bekliyorum..
bu arada hayırlı cumalar
ve gene bu arada cute düne niyet bugüne kısmet olur inşallah

hacı bu sefer ıkı sevısmeye kurtacamıcam durumu gıbı

amann sanki ne var bu kadar uzatılacak.

Umarım bu akşam biraz daha yoluna girer herşey,hafta sonu da başlıyor,bi atraksiyon yaparsınız artık

Biz de dün akşam eşimle biraz tartıştık,aslında çok uzunn mevzu birara anlatıp hem rahatlayıp hem fikirlerinizi almak istiyorum ama konunun özeti şu düğün günü benim annem k.valideme şakayla karışık bir söz söylemiş.kv.de de o sözün etkileri hala devam ediyor,anneme soğuk davranıyor. 3 sene oldu hala eşimle bunu konuşuyoruz.neymiş efendim benim annem kv.nin en mutlu gününde nasıl söz söylermiş ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…