- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ah canım benımmmm bunlar bizi birazxcık anlasa bunalr olumuydu sanıosun.abla yatsın erkenden biliyor kahvaltıya gideceğimşizi
uykusuna çok düşkün benim kocam cumartesi 2 ye kadar uyuyor..
sorun ne biliyormusun onun bu baskıcı tavrıhey allahım ya...
tüm mesele ailenle zaman gecirmekse eger herkes kendi ailesiyle hafta sonu rahat rahat zaman gecirsin.
akşamlarıda evlerinizde olun. böyle tartışma cıkmaz en azından...
ne birleşmesi yaşıcaksınız kuzum. bu sinirlilikle agresiflikle kesersin biyerlerini ancak.
vaji oldum diyipde kendini öyle şartlandırma kuzum. deme öyle deme
Ailemle şileye gittik balıkçıya buda geldi ama ben bunla hiç konuşmaım yüzümede 1 ton makyaj yaptım.
Ordan da eve geçtik hiç konuşmak istemedim zorla geldi yanıma ben çok değişikmişim de bilmem ne..
dedim tamam anasını satayım gene suçlu benim..
yok öyle değil falan filan ve dün kesinlikle bir birleşme yaşayamadık..
sağolsun gene vaji oldum..
ben surat yapamam ki..ah canım benımmmm bunlar bizi birazxcık anlasa bunalr olumuydu sanıosun.
erkek milletinde maalesef bencillik hat safhada.
ama üzülme
yap suratını çeksin seni
aynen öyle ben hasta olmasın takmasın diye herşeyi hep içime atıyorumcanım bir kere o kelimeyi unut sen.
sadece eşine fazlasıyla kızdın o yüzden böyle hissetmen normal. yaptığı hatanın farkına bile varamamış beyefendi bütün diğer beyler gibi.. bunlara böyle çok sinirlenmeden sakin sakin yaptıracaksın dediğini ama bizde nerdee??
biz onların lafını ikiletmiyoruz ya onlarda ikiletmesin istiyoruz,nasıl yapacaklarsa artık
Çok sıkma canını sen. ağlamadasorun ne biliyormusun onun bu baskıcı tavrı
bensiz ailesine asla gitmez. Gidincede beni arar sensiz çok yalnızım burda diye..
Bensiz hiç bir şey yapmak istemiyor. ben aileme gelme yat sen diyorum olmaz babanı anneni çok seviyorum diyor
e o zaman o surat bakış ne diyorum sen yanlış anlıyorsun diyor.
kos koca herif ya..Çok sıkma canını sen. ağlamada
cektir ona bi iki gün. hemen yumuşama.
iyice anlasın sana olan tavrını. cocuk degiliz ki.
azalması cok normal.kos koca herif ya..
hiç büyüyememiş yazık...
inan içimde ona olan sevgim böyle yapınca azalıyor.
akşama yemek yapmıcam ne yapıyorsa yapsın..azalması cok normal.
gecen hafta bizde baya tarıştıgımızda eşime boş boş bakmışım. içine oturmuştu o.
hatta gözlerime bak ne görüyosun dedi hiçbişey dedim.
bagır cagır öfkenle yeri gögü inlet sonrada kadın hala yanında kısrak kedi gibi aşkla durucak.
o zor iş biraz. kusura bakmasınlar
duygusal olabiliriz. ama aptal hiç degiliz
sende burnundan getir... yüzünü as dur
işte canım saçma sapan şeyler..aynen öyle ben hasta olmasın takmasın diye herşeyi hep içime atıyorum
birde bana diyor ki çocuğumuz olmuyor diyemi böylesin yani ben tam çocuk meselesini unutuyorum bu açıyor..
yarama resmen tuz basıyorsun diyorum kötü anlamda söylemedim diyip duruyor.
en güzelini yaparsın. bakalım tepkisi ne olucak.akşama yemek yapmıcam ne yapıyorsa yapsın..
aynen öyle neyse ki sabah psikoloğumla baya dertleştik ve gidip bir şeyler aldım kendime ödesinnnnnnnnnnnişte canım saçma sapan şeyler..
sen o üzülmesin diye elinden geleni yapıyorsun,başkalarına katlanıyorsun.o seni az üzünce tepki gösterirsen daha çok üstüne geliyor..bencillikten başka bir şey değil yaptıkları..
aynen öyle biliyormusun ve hala kurumadıen güzelini yaparsın. bakalım tepkisi ne olucak.
sen aglama hemiii yeter valal göz yaşlarınaaa
gözyaşlarının dili olsada konuşsa
azalması cok normal.
gecen hafta bizde baya tarıştıgımızda eşime boş boş bakmışım. içine oturmuştu o.
hatta gözlerime bak ne görüyosun dedi hiçbişey dedim.
bagır cagır öfkenle yeri gögü inlet sonrada kadın hala yanında kısrak kedi gibi aşkla durucak.
o zor iş biraz. kusura bakmasınlar
duygusal olabiliriz. ama aptal hiç degiliz
sende burnundan getir... yüzünü as dur
sorun ne biliyormusun onun bu baskıcı tavrı
bensiz ailesine asla gitmez. Gidincede beni arar sensiz çok yalnızım burda diye..
Bensiz hiç bir şey yapmak istemiyor. ben aileme gelme yat sen diyorum olmaz babanı anneni çok seviyorum diyor
e o zaman o surat bakış ne diyorum sen yanlış anlıyorsun diyor.
aglatma o zaman öküzzzzzaynen öyle biliyormusun ve hala kurumadı
kocm diyor ki inan bir göl kadar ağlamışsındır..
ne çok ağlıyorsun sen falan diyor
keyfimden ağlıyorum sanki..
hey Allah ım yaaynen öyle biliyormusun ve hala kurumadı
kocm diyor ki inan bir göl kadar ağlamışsındır..
ne çok ağlıyorsun sen falan diyor
keyfimden ağlıyorum sanki..
bunlar ne dengesiz böyle ya..canım biliyor musun aynı şeyler bizde de vardı.mümkün olduğunca tek gitmezdik ailemize,benim de içim elvermezdi.hatta ayrı takılanlara çok kızardım.
sonra bir baktım ben onun ailesine gönüllü gidiyorum,iyi de vakit geçiriyoruz.ama o benim aileme hep benim dememle geliyor ve hep uzak duruyor,sohbete katılmıyor. madem öyle herkes kendi ailesine dedim,bu hafta sonunu ilk defa zorunluluk olmadan ayrı geçirdik. bana o kadar iyi geldi ki
o da kaç sefer aradı,özledim,sensiz olmuyor vs vs dedi.sürtsün biraz burnu
benimki Fatihte canımhey Allah ım ya
Buarada özel olmazsa psikologun nerde canım,memnun musun? bende psikolog arayışındayım ama çok para da vermek istemiyorum.yakınsa bana seninkini de değerlendirmeye alayım
bende tam öyle dedimaglatma o zaman öküzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?