kavga ederkende düşünüyoruz işte onları.bende tam öyle dedim
ama öküz diyemedim kırılır diye..
aynen öyle cidden hiç bir şey yapmıcam ay birde bunun için kavga edicezkavga ederkende düşünüyoruz işte onları.
kıymetimizi bilmezler kavgada
Agızlarına geleni sayarlar.
akşama ac kaldı kocan
yada yapsanmı yemek. birde bunun için kavga etme. madem hassassa yemek konusundada.aynen öyle cidden hiç bir şey yapmıcam ay birde bunun için kavga edicez
en hassas noktası yemek...
Yemek yemezse bana ızdırap olur tüm gece..yada yapsanmı yemek. birde bunun için kavga etme. madem hassassa yemek konusundada.
benimki Fatihte canım
ama inanırmısın muhteşem bir insan..
Benim vajiyi çözmem de ailevi problemlerimde hep yardımcım oldu
sen ne için gideceksin
bence yemek yap üstüne birde bu kötü olmayasın sonra dahada fazla.Sonra yemekte de bu sorunu konuşur halledersiniz inşallahaynen öyle cidden hiç bir şey yapmıcam ay birde bunun için kavga edicez
yapma bence öyle.Yemek yemezse bana ızdırap olur tüm gece..
ama yapmıcam boşver bağırsın dursun...
bağırtlak ve aç gözlü kocaaaaaaaaa
eğer hassas noktasıysa bence büyüklük göster ve yap yemeğini canım,anlarsa incelikten o ezilsin.aynen öyle cidden hiç bir şey yapmıcam ay birde bunun için kavga edicez
evet canım kadın..çok şükür büyük bir problemim yok canım ama bazen insan akıl verecek birine ihtiyaç duyar ya.bende tam o dönemdeyim eşimle ilgili.özellikle bu gelme gitmelerle ilgili sanki yeni evliymişiz gibi problemler yaşıyoruz
burda size herşeyimi anlatıyorum ama anneme ablama üzülecekler diye anlatmam.bir de kocam hakkında kötü düşünsünler istemem.
peki özel mi peki psikologun,bayan mı? fatih tarafını da az çok biliyorum..yeter ki karşısında rahat olabileceğim ve çok pahalı olmayan biryer olsun.
anlar kesin.eğer hassas noktasıysa bence büyüklük göster ve yap yemeğini canım,anlarsa incelikten o ezilsin.
ya zaten akşama kesin bir şey yapar ya çiçek alır ya birşey ona göre bu ufak bir şeybence yemek yap üstüne birde bu kötü olmayasın sonra dahada fazla.Sonra yemekte de bu sorunu konuşur halledersiniz inşallah
tamam işte sende yemeğini hazırlayıp bekle. sonra yemekte neden böyle sinirlendiğini sakince anlat,üzüldüğünü söyle.anlar kesin.
akşama bana muhakkak bir şey alır gelir bak gör
bakalım canım ...tamam işte sende yemeğini hazırlayıp bekle. sonra yemekte neden böyle sinirlendiğini sakince anlat,üzüldüğünü söyle.
öpüşüp barışın
bakalım canım ...
ay bu evilik ne zor ya erkekler bebek resmen..
bakalım canım ...
ay bu evilik ne zor ya erkekler bebek resmen..
onlar daha fenasıyla karşılaşmışlardır.bir de biz yeniyiz..annelerimize sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?