welcome too candyshop;)

benimki Fatihte canım
ama inanırmısın muhteşem bir insan..
Benim vajiyi çözmem de ailevi problemlerimde hep yardımcım oldu
sen ne için gideceksin

çok şükür büyük bir problemim yok canım ama bazen insan akıl verecek birine ihtiyaç duyar ya.bende tam o dönemdeyim eşimle ilgili.özellikle bu gelme gitmelerle ilgili sanki yeni evliymişiz gibi problemler yaşıyoruz
burda size herşeyimi anlatıyorum ama anneme ablama üzülecekler diye anlatmam.bir de kocam hakkında kötü düşünsünler istemem.
peki özel mi peki psikologun,bayan mı? fatih tarafını da az çok biliyorum..yeter ki karşısında rahat olabileceğim ve çok pahalı olmayan biryer olsun.

evet canım kadın..
hatta esra erolu izliyorsan bilirsin uğur bey vardı onun eşi aslı hanıma gidiyorum..
bak sana şöyle diyeyim hereyrde vaji tedavisi 2800 dü en az ben sadece 800 tl ödedim ve bitene kadar sorunum..
seas başı alsaydım 120 olacaktı böyle 100 tl ye geldi..
inanılmaz tatli bir kadın..
fatihte hemen ana caddede

bence yemek yap üstüne birde bu kötü olmayasın sonra dahada fazla.Sonra yemekte de bu sorunu konuşur halledersiniz inşallah
ya zaten akşama kesin bir şey yapar ya çiçek alır ya birşey ona göre bu ufak bir şey
beni kırıyor sonrada hiç bir şey yokmuş gibi akşam bana diyor gel ısıt beni diye senin yüzüne bakarmıyım ben hiç diyorum bu sefer o geliyor yanıma güldürüyor beni saçma espirileriyle..

o değil gelelim benim sorunuma.. FallenAngel abla turp kesin çözüm müdür?

bu akşamda eve gidince biraz spor yapacağım yine duş alırım.kesilir inşallah ya..kaç yıllık pastırma yiyicisiyim ilk defa bu kadar abarttım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…