- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
seni varyaaaaa yityerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yiyerimmmmmekstranın dişe bir esprisi yok bebeğimiğnesini furcaklar dişinin çatısından işlerini bitircekler sıkma kendini hissetmeyecen bile
kalbindeki zımbırtı psikolojik ,fizyolojik bir muhabbeti yok onu taktığın an atıyo zati oysa içerde hep atıyo nabeeeerben korkmam yaa şu kalbimdeki zımbırtı başıma iş açarmı diyom sadece
benim geçti şimdi de nefesle boğuşuyom gel istiyosan yer değiştirek de gör gününüseni varyaaaaa yityerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yiyerimmmmm
parkm bu extra geçermi yaaaaa
çok güzeller leeyynn bunlarbunu dinlemeyen aha böyle olsun
en sonuncuyu dinle bu kadının sesini tek geçerim neden aşırı ünlü ötesi değil anlayamıyorum ama ülkesinde bilinen tek insan gibi kadın endonezyanın divasıçok güzeller leeyynn bunlar
kalbindeki zımbırtı psikolojik ,fizyolojik bir muhabbeti yok onu taktığın an atıyo zati oysa içerde hep atıyo nabeeeer
nasıl nefes bebeğimmmm yaaaaen sonuncuyu dinle bu kadının sesini tek geçerim neden aşırı ünlü ötesi değil anlayamıyorum ama ülkesinde bilinen tek insan gibi kadın endonezyanın divası
park senın ananı seviyorum lan bennnn ama göremiyorumen sonuncuyu dinle bu kadının sesini tek geçerim neden aşırı ünlü ötesi değil anlayamıyorum ama ülkesinde bilinen tek insan gibi kadın endonezyanın divası
tatlım benim midem bastırıyo genizim tıkalı aylardır çırpınıyorumcanım benımmm ya doğru diosun birtanemm
kalbe fazla elektrik yuklenmesiymiş extra
nasıl nefes bebeğimmmm yaaaa
park senın ananı seviyorum lan bennnn ama göremiyorum
zeki müren bile beni görüyor ben göremiyorum
nefesmi alamıosun tıkanıyormusun
tatlım benim midem bastırıyo genizim tıkalı aylardır çırpınıyorum
aslında sanırım nefes alıyorum midem şişiyor göğsümde tıkanıyor genizimde tıkalı boğazım yapış yapış derken titremeye başlıyorum tıkanıyorum nefesim tak diye gidiyor kendimi dışarlara atıyorum toparlanmam iki saati buluyor..ya parkiii çok temiz duruyo dimi ben hergün sürünmenin acısını çekiyom fallencimnefesmi alamıosun tıkanıyormusun
oooooo senın psikojık tamemen hemdeeeaslında sanırım nefes alıyorum midem şişiyor göğsümde tıkanıyor genizimde tıkalı boğazım yapış yapış derken titremeye başlıyorum tıkanıyorum nefesim tak diye gidiyor kendimi dışarlara atıyorum toparlanmam iki saati buluyor..ya parkiii çok temiz duruyo dimi ben hergün sürünmenin acısını çekiyom fallencim
keçiboynuzunu niçin yapıyoruz dur gelcem iki dk ya sen yazoooooo senın psikojık tamemen hemdeee
kuzum sna kıyamam yaaa
keçi boynuzu kuru yaptınmı ?
neden ola ki acabaya bende de var bu günlerde birden boğazım kuruyor nefesim daralıyor..özellikle yatağa girince göğsüm daralıyo...korkmalımıyım....neyim var benim
evet katılıyorum...yeni kan lazım bize1000 yapıp zirvede bırakalım sonra başka başlık altında toplaşalım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?