welcome too candyshop;)

kalbindeki zımbırtı psikolojik ,fizyolojik bir muhabbeti yok onu taktığın an atıyo zati oysa içerde hep atıyo nabeeeer

canım benımmm ya doğru diosun birtanemm
kalbe fazla elektrik yuklenmesiymiş extra

en sonuncuyu dinle bu kadının sesini tek geçerim neden aşırı ünlü ötesi değil anlayamıyorum ama ülkesinde bilinen tek insan gibi kadın endonezyanın divası
nasıl nefes bebeğimmmm yaaaa

en sonuncuyu dinle bu kadının sesini tek geçerim neden aşırı ünlü ötesi değil anlayamıyorum ama ülkesinde bilinen tek insan gibi kadın endonezyanın divası
park senın ananı seviyorum lan bennnn ama göremiyorum
zeki müren bile beni görüyor ben göremiyorum

nefesmi alamıosun tıkanıyormusun
aslında sanırım nefes alıyorum midem şişiyor göğsümde tıkanıyor genizimde tıkalı boğazım yapış yapış derken titremeye başlıyorum tıkanıyorum nefesim tak diye gidiyor kendimi dışarlara atıyorum toparlanmam iki saati buluyor..ya parkiii çok temiz duruyo dimi ben hergün sürünmenin acısını çekiyom fallencim

oooooo senın psikojık tamemen hemdeee
kuzum sna kıyamam yaaa
keçi boynuzu kuru yaptınmı ?

ya bende de var bu günlerde birden boğazım kuruyor nefesim daralıyor..özellikle yatağa girince göğsüm daralıyo...korkmalımıyım....neyim var benim

1000 yapıp zirvede bırakalım sonra başka başlık altında toplaşalım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…