valla geçen bende dedim ama kimse iplemedikızlar bugün 1000 sayfa yapalım topiği varmıznız
indonezce ben bilince sizde bilirsiniz diye şeddirdiydim ama ayat ayat cintanın (AŞK AYETLERİ) filmi alt yazılı her izlediğimde sonunda ağlarım ama mükemmeldir neden izlememişim dersin ne olur izleyin unutmayın AŞK AYETLERİnece bu parton
ayıp etmişler..ben olsam hiç öyle olmazdı..tirbiyesizlervalla geçen bende dedim ama kimse iplemedi
tmm..izlicem bendeindonezce ben bilince sizde bilirsiniz diye şeddirdiydim ama ayat ayat cintanın (AŞK AYETLERİ) filmi alt yazılı her izlediğimde sonunda ağlarım ama mükemmeldir neden izlememişim dersin ne olur izleyin unutmayın AŞK AYETLERİ
kanka bişiy sorucam bende extra varyaindonezce ben bilince sizde bilirsiniz diye şeddirdiydim ama ayat ayat cintanın (AŞK AYETLERİ) filmi alt yazılı her izlediğimde sonunda ağlarım ama mükemmeldir neden izlememişim dersin ne olur izleyin unutmayın AŞK AYETLERİ
ben çektirdim bi mokum olmadı tırsmakanka bişiy sorucam bende extra varya
şimdi benım 20 lik dişin çekilmesi lazım
napcam ben
owwwwww..ne hoş şeyler bunlar yaaaaaaabunu dinle misko sadece kulağını veer
ya benımki gömülü kese kese alceklerben çektirdim bi mokum olmadı tırsmabende korka korka gittimdi şimdi olsa komple söktürürüm
benim gibi bir tırsak çektirdiyse bişicik olmaz kormkma fallenkanka bişiy sorucam bende extra varya
şimdi benım 20 lik dişin çekilmesi lazım
napcam ben
benimki yarı gömülüydü...lokal aneztezi veriyorlar bukadarya benımki gömülü kese kese alcekler
yani morfin yapcekler
bişiy olmaz demi
hem bu extra bende 7 sene evvelde vardı sanırım yaaa
7 sene evvelde böyle oluodu.
kaç kez çektirdim diş dolguds yaptırdım.
bizim bir arkadaşta bu extra 20 senedir varmış öyle dio :S
bu kızın sesine bayılıyorum
bence şahane olurhe ya çekirge yeni bir sayfa açasım var bu kk da yeni canlar yeni kanlar şöyle en kıpır kıpırından ne dersin
ekstranın dişe bir esprisi yok bebeğimya benımki gömülü kese kese alcekler
yani morfin yapcekler
bişiy olmaz demi
hem bu extra bende 7 sene evvelde vardı sanırım yaaa
7 sene evvelde böyle oluodu.
kaç kez çektirdim diş dolguds yaptırdım.
bizim bir arkadaşta bu extra 20 senedir varmış öyle dio :S
ben korkmam yaa şu kalbimdeki zımbırtı başıma iş açarmı diyom sadecebenimki yarı gömülüydü...lokal aneztezi veriyorlar bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?