- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ya benim kürtaj arkasından bir başladı daha da kesilmedi o günlerden kalma,yüzde 70 i psikolojik ama geri kalanı gerçek.ya bende de var bu günlerde birden boğazım kuruyor nefesim daralıyor..özellikle yatağa girince göğsüm daralıyo...korkmalımıyım....neyim var benim
bilemedim..şimdi kızalr benzerini yazıncaneden ola ki acaba
bende yaklaşık bir haftadır varya benim kürtaj arkasından bir başladı daha da kesilmedi o günlerden kalma,yüzde 70 i psikolojik ama geri kalanı gerçek.
senin ki gribaldir ...benim ki psi psilibende yaklaşık bir haftadır var
leeeyynn pinti geldin pinti gidiyon patron heeeee bu arada yeni sayfanın temellerini burdan atıyorsak ismi ne olcek,bence burdan devam edek reklamını yapak sayfanın bdv de bir iki yere afiş yapıştırah yeni kanlar da bura gelsin ne gerek var taşın temizle yerleştir sürü masraf ühüüüüüüüüüü üh ölme eşşeğim ölme
Bende ağlama krizlerine giriyorum geçen mutfakta oldu birde banyodanoluyo leeyynnn bize
seninkiside depresyon kaşınıyon durup dururken depreşınBende ağlama krizlerine giriyorum geçen mutfakta oldu birde banyodanoluyo leeyynnn bize
katre miben yeni şeylere açık değilim
ama nerey derseniz oraya gelirim
...... hariç misk biliyo
leeeyynn pinti geldin pinti gidiyon patron heeeepüsküvütte görmedim bugün ben hadi çayı geçtim
kaşıyın ulan beniseninkiside depresyon kaşınıyon durup dururken depreşın
yoook ...... topigine gitmemkatre mi
burçin orhon alzehimer olmuşseninkiside depresyon kaşınıyon durup dururken depreşın
sütüm alaarm verdi!!!!!! gitgide çekiliyor çekiliyoo çekiliiiiiiiyyiiiiiEki Görüntüle 1338527 Eki Görüntüle 1338528 al leyn sofra köpeğin olsun konya sofrası arkası pasta börek sofrası açtım saaa
benim anneannemde alzaymır eskiyi unutmuyor çatır çatır kavgasını ediyor günceli unutuyor biburçin orhon alzehimer olmuş
aşırı stres ve depresyondan oluyormuş
çok kötü bişiy rabbim kimseye vermesin
kk daki düşmanlarıma bile vermesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?