- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
takipteyip canımmmmmtakipte kal.yorumları iyi oku....şifreleri çöz...sonrası gümm
benkide öyle dedi. yok yok sıcak dedim.benim masum kelebeğimin tepkisi hasta olacaksın giyin
ufo'yu çevir kendine doğru...oh misssbi tarafının donduğuyla kalıyon buna bi çözüm bulmak lazım merkezi sistemde tam yakmadılar petekleri puff
all birtanede sende mi var ondanbenim masum kelebeğimin tepkisi hasta olacaksın giyin
bendemesaim bittimi bende biterim parkk...beim için sanal biter ve küçük bi ceylan gibi gerçek hayatıma dalarım
hadi yaa bende var yine geçen aksam 6'lı setin uzun altını giydm üstümde açık tabi :) tam yanaşcazz Bi ses : Bana yaklaşma sakın onunla terletcen beniben almadım daha.
6lı gelin setimle 1-2 gcelik var.
1tanesini giydim sadece daha. hastalıkdan giyipde tadını alamıomki
oyyy geçmiş olsun tatlım :) en kısa zamnda iyileşip tarzanlığa devm edersin inşbenkide öyle dedi. yok yok sıcak dedim.
heee sıcaktı. sonuc kac gündür öksürmekten şeyim cıkcak
takipte kal.yorumları iyi oku....şifreleri çöz...sonrası gümm
ufo ? siz sıradan insanlar hala ufo mu kullanıyonuz biz ronesans dönemi peteklerindeyiz de malum barok modaufo'yu çevir kendine doğru...oh misss
yokk korkmadım ama burda takılırsam kociş korkcak bendennn@ZEEYNEPCIK korkmaa
ay inşallah.oyyy geçmiş olsun tatlım :) en kısa zamnda iyileşip tarzanlığa devm edersin inş
aşure ayı ya ondandırfallen ısrarla buraya duamı paylaşıyorsun banamı oyle gelıyor ?FallenAngel
bizim arvad yine ekşınlı dolu doluyokk korkmadım ama burda takılırsam kociş korkcak bendennn
kumaşı neki. terletcekmişinhadi yaa bende var yine geçen aksam 6'lı setin uzun altını giydm üstümde açık tabi :) tam yanaşcazz Bi ses : Bana yaklaşma sakın onunla terletcen beni
ben evlendim nerdeyse 7 ay boyunca daha yeni doğruluyom ama hala devam,ilk evlendiğimizde neden bu kadar hastalanıyoruz ki olay nedir vallahi çözemedimay inşallah.
sıkıldım kendimden. adam aldıgından beri kıcım dogrulmadı
gözünde kalmasın boşver.buarada benım gelın setım fılan yok
nısan bohcası yapılmamıstı neyse sonrada ben alamayınca
kuzenım bana beyaz bır gecelık ve sabahlık almıstı
anam oturdu ya ıcıme o akca pakca beyaz gecelık
ben onu aynısının sıyahıyla degıs tokus ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?