welcome too candyshop;)

gebe mebe deeeelliimm.
ama hala regl olmadım.
gebe olsam zaten mucize olurdu hiç adam gibi çalışamadım.

Anladığım kadarıyla burası yakında gebeler topiğine dönüşecek Önümüzdeki maçlara hazırlanın artık inşallah hiç ummadığın anda süpriz yapar. Bir çocuğun varmış anladığım kadarıyla dimi o kaç yaşında?

aa evet tmm ..şimdi oldu.diyorum nerden biliyorum. sağlıkla al kucağına bebişini

Amin canım inşallah. Sen naptın yeni bebiş çalışmaları var dimi

Kız mı erkek mi misk? Adı ne oldu?

Allah bahtını şansını güzel etsin.
amin inş...erkek..adı hakkında hiç bi fikrim yok....son bebek olayımdan sonra pek bişey paylaşmıyorlar....doğuma gittiğini bile dün öğrendim..kız kardeşim aradı ablam doğumda diye...üzülürüm falan diyemi düşünüyorlar bilmiyorum...

öyledir kuzum öyle.
aldırma sen haber etmedikleri için.
ben olsam bende aynını yapardım.
belli etmezsin belki o an ama. garip bi durum işte.

çeyizlik halin mi kaldın titrek kobra bırak bekarlara kalsın çeyizler

hala çeyiz alıyorum valla çok seviyorum kap kacak..
Hatta artık kocamdan gizliyorum kızıyor yeter diye eve 3 dolap yaptırdım sığmıyorummmm...
nerde ya orası hiç duymadım ben

eminönünde canım İstanbul ünv kampüsüne çok yakın bak orada bir yer var ben oradan toplu alışveriş yaptım bana baya bir indirim yapmışlardı , sonra kimi gönderdiysem hepsi çok memnun kaldı..
Düşün ben hisar tencere aldım tek kalmıştı bana 50 tl ye saatı normalde tanesi dışarda 150 falan..

var inş günebakan...korunma sürem bitti.iki aydır denemedeydim..hayırlısı bakalım....mart annelerine yazıyormusun hala....

ne sandın önden çamaşır diye patlattık topiği sonradan yılan gibi deri değiştirecek işte paralel paralel hooop

aslında benim maça mecalim kalmadı. bende bir kız çocuğu var uyutamıyorum arkadaş ne enerji ne enerji maşallah diyeyim hani oturmasını da istemem de 12 den önce yatmıyor artıkın.
ben de valla o kadar yorgunum ki..çalışmasam hani evde gece çalışacak vaktin ayarlanması daha kolay ama bir rast getiremedim 3 aydır.

bende işte eminönüne gitcektim ucuz oluyormuş tamam madem oraya bir bakıyım inşallah afyonda çok pahalı yahu çeyizlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…