- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
atlarmıyım leyn hiç. aglama laynnnnha şöyle hahaha
affetim tamam bi daha beni atlama ama tımam mı..
saol kuzucum şimdi yavaştan listemi yapıyorum yılbaşı ve anneler gününde istanbula gidip hepsini birkerede alcam inşallah öyle düşünüyorum yanimobilya işin şaka kısmıydıda.
ben snein için dedim alsında.
ufak tefek eşyalarını vs. al.
bizde eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık. kendi yagımızda kavrulduk yani.
artık hep böyle oluyor
şeedetcek zaman bulursam yımırta günlerimde inşallahkorkum şu. sanırım peş peşe hepinizde aynı anda hamile kalırsınız
benim tahammülüm yooooohkız accuk uzun ben öyle kökünden kesmem
çok acıyor hemde sinir oluyorum
ben bildim bileli kökünden keserim bazen kanatırım bileben deeeeee..
çocuktan sonr asla uzatmadım. azıcık ucundan beyaz çıksa sinirim bozuluyor. Bazen haftada 2 bile kestiğim oluyor.
hediyemi alıcna annelere.saol kuzucum şimdi yavaştan listemi yapıyorum yılbaşı ve anneler gününde istanbula gidip hepsini birkerede alcam inşallah öyle düşünüyorum yani
meeleem sordum sordum kimse açıklamadı. sonra tebrik yağmuru yağınca öyle sandım cidden.laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tşkler minnak...puf çok heycan yaptım bir anhayırlı olsun teyzoş o zaman
en çok kimle ilgileneceksin öyle bir durumda..korkum şu. sanırım peş peşe hepinizde aynı anda hamile kalırsınız
yok artıııık laaaaaaaaaaaaaaaaaaaynPark bu arada dün test yaptım. Sonucu yazıyorummmmm sıkı durunnnnnnnnnnnnn
şimdi cute olaydı bunu belden aşağı anlardıben bildim bileli kökünden keserim bazen kanatırım bile
2gündür seni anladım yeminle.şeedetcek zaman bulursam yımırta günlerimde inşallah
ay istanbulda mercan yokuşunda dün harika çeyizlikler vardı ve fiyatları cidden çok güzel..saol kuzucum şimdi yavaştan listemi yapıyorum yılbaşı ve anneler gününde istanbula gidip hepsini birkerede alcam inşallah öyle düşünüyorum yani
benimde aklım hep ordada..regli oldum ben ipek....doktora gitcem işte tekrardanmeeleem sordum sordum kimse açıklamadı. sonra tebrik yağmuru yağınca öyle sandım cidden.
aklım orada ya.
yok ay indirim oluyor ya o zaman ondanhediyemi alıcna annelere.
ceyiz içinde nette falan liste var onu yanına al ondan bak. al eşyalarınıda
Kız mı erkek mi misk? Adı ne oldu?tşkler minnak...
ıyyyy...ben bildim bileli kökünden keserim bazen kanatırım bile
çeyizlik halin mi kaldın titrek kobra bırak bekarlara kalsın çeyizleray istanbulda mercan yokuşunda dün harika çeyizlikler vardı ve fiyatları cidden çok güzel..
ben hepinizede yeterim kuzummmmmen çok kimle ilgileneceksin öyle bir durumda..
cutenin yokluğunu aratmadın hanişimdi cute olaydı bunu belden aşağı anlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?