bir kaç yıl sonra atacak yer arıyacaksın.hala çeyiz alıyorum valla çok seviyorum kap kacak..
Hatta artık kocamdan gizliyorum kızıyor yeter diye eve 3 dolap yaptırdım sığmıyorummmm...
eminönünde canım İstanbul ünv kampüsüne çok yakın bak orada bir yer var ben oradan toplu alışveriş yaptım bana baya bir indirim yapmışlardı , sonra kimi gönderdiysem hepsi çok memnun kaldı..
Düşün ben hisar tencere aldım tek kalmıştı bana 50 tl ye saatı normalde tanesi dışarda 150 falan..
bebeler olursa kırarlarki bence. kalmaz yani pekbir kaç yıl sonra atacak yer arıyacaksın.
ben şimdi düşünüyorum daha önce aldığım şeyleri hangi kafayla almışım acaba diye.
hahah şimdi adını haykıracaktım ki sen geldinohh bee 1000 kaçırmamışım
çokk tembelsiniz çookkk
alıntılarda bir karışıklık olmuş sanırım :)
sen takılma kaja o zengin bak
farketmez ya güzel şeyler olsun da
hehe valla ben çeyize bayılıyorum her gittiğim yerden birşey alıyorum zaten şimdiye kadar tupperlarımı tamamladım gerisi ıvır zıvır küçük şeyler bir de düdüklü almıştım 2 sene önce kadıköyde tefal var orda dehşet indirim oluyor bak ordan %70 indirimle almıştım benbende almak istiyorumda geri vazgeciyorum.
4-5 koli kullanmadıgım eşyalarım var
minnak tencere seti. kahvaltı seti satabilirim sana
atacak yerim var çok şükür annemee götürüyorum bazı geresiz şeyleri ama ben her aldığımı çok beğenerek aldım ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok..bir kaç yıl sonra atacak yer arıyacaksın.
ben şimdi düşünüyorum daha önce aldığım şeyleri hangi kafayla almışım acaba diye.
valla evime acımam yani harcarım bugünler için çalıştım yahu harcamıyım de napıyımhahah şimdi adını haykıracaktım ki sen geldin
güzel insan naber..
evet size baba şiddeti konusunda yazacaktım ama sonra vazgeçtim alıntılı kalmış sanırım özür dilerim..
Bu arada çok üzüldüm senin gibi yorum yapan bır hatunun öyle şeyler yaşamasına inanamadım..
aşkolsun nerem zengin benim be ya..
helal olsun biz kıyıp alıyoruz bacım..
Park cimri mezara götürecek paralaru...
bende o mantıktaydım ama benimkini babam yaptı sağolsun baya bir tıktım babamavalla evime acımam yani harcarım bugünler için çalıştım yahu harcamıyım de napıyım
tupper almadım ben.hehe valla ben çeyize bayılıyorum her gittiğim yerden birşey alıyorum zaten şimdiye kadar tupperlarımı tamamladım gerisi ıvır zıvır küçük şeyler bir de düdüklü almıştım 2 sene önce kadıköyde tefal var orda dehşet indirim oluyor bak ordan %70 indirimle almıştım ben
baksana bieve süper takımlar gelmiş ben almamak için ekndimi zor tuttum hemde 40 tl..bende şu cereyan etti....sürekli bi çeyizliklerde gözüm...alıyorum eskiyi anama postalıyorum..oda ver kızmı ver....bunlar çok güzeldi diyorkahve fincanlarımı değiştirecem....evde kaç takım var...
ben dünya kadar tupper aldım ve şimdi sor bakalım kullanıyormusun diyetupper almadım ben.
bende borcam var
hatta kullanamdıgım 4-5 parcada kaldırdım
geniş kazanı yok bi tek. 2 tane falan olsa iyi olcak aslında
iyi etmişin. öyle indirimlere denk gelirsen al valla.
benimde öyle kibende o mantıktaydım ama benimkini babam yaptı sağolsun baya bir tıktım babama
bende şu cereyan etti....sürekli bi çeyizliklerde gözüm...alıyorum eskiyi anama postalıyorum..oda ver kızmı ver....bunlar çok güzeldi diyorkahve fincanlarımı değiştirecem....evde kaç takım var...
en güzeliherşeyimi eşimle birlikte yaptık...valla en güzeli..minnetin olmuyor kimseye
ben cimri değilim saksı değilim değiliiiiimhahah şimdi adını haykıracaktım ki sen geldin
güzel insan naber..
evet size baba şiddeti konusunda yazacaktım ama sonra vazgeçtim alıntılı kalmış sanırım özür dilerim..
Bu arada çok üzüldüm senin gibi yorum yapan bır hatunun öyle şeyler yaşamasına inanamadım..
aynı kafadanız bacım..benimde öyle kivalla ben para biriktirdim de onu hiç çeyize harcayamam dükkan açcam nasipse ilk çocuklarıyım yapıversinler çeyizimi de dimi
hadi yaaa.....göz atam......ha bide avizelerde gözüm...akşma doktordan sonra dolaşam biraz..hem arkadaşa ev hediyesine hemde avizelerebaksana bieve süper takımlar gelmiş ben almamak için ekndimi zor tuttum hemde 40 tl..
hahah şimdi adını haykıracaktım ki sen geldin
güzel insan naber..
tupper çok seviyorum ben ya çok kullanışlıtupper almadım ben.
bende borcam var
hatta kullanamdıgım 4-5 parcada kaldırdım
geniş kazanı yok bi tek. 2 tane falan olsa iyi olcak aslında
iyi etmişin. öyle indirimlere denk gelirsen al valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?