welcome too candyshop;)

bir kaç yıl sonra atacak yer arıyacaksın.
ben şimdi düşünüyorum daha önce aldığım şeyleri hangi kafayla almışım acaba diye.

ohh bee 1000 kaçırmamışım
çokk tembelsiniz çookkk
hahah şimdi adını haykıracaktım ki sen geldin
güzel insan naber..
alıntılarda bir karışıklık olmuş sanırım :)

evet size baba şiddeti konusunda yazacaktım ama sonra vazgeçtim alıntılı kalmış sanırım özür dilerim..
Bu arada çok üzüldüm senin gibi yorum yapan bır hatunun öyle şeyler yaşamasına inanamadım..

sen takılma kaja o zengin bak

aşkolsun nerem zengin benim be ya..

farketmez ya güzel şeyler olsun da

helal olsun biz kıyıp alıyoruz bacım..
Park cimri mezara götürecek paralaru...

bende almak istiyorumda geri vazgeciyorum.
4-5 koli kullanmadıgım eşyalarım var

minnak tencere seti. kahvaltı seti satabilirim sana
hehe valla ben çeyize bayılıyorum her gittiğim yerden birşey alıyorum zaten şimdiye kadar tupperlarımı tamamladım gerisi ıvır zıvır küçük şeyler bir de düdüklü almıştım 2 sene önce kadıköyde tefal var orda dehşet indirim oluyor bak ordan %70 indirimle almıştım ben

bir kaç yıl sonra atacak yer arıyacaksın.
ben şimdi düşünüyorum daha önce aldığım şeyleri hangi kafayla almışım acaba diye.
atacak yerim var çok şükür annemee götürüyorum bazı geresiz şeyleri ama ben her aldığımı çok beğenerek aldım ve bana gelen misafirin haddi hesabı yok..
Yani hepsi çok gerekli oluyor

valla evime acımam yani harcarım bugünler için çalıştım yahu harcamıyım de napıyım

bende şu cereyan etti....sürekli bi çeyizliklerde gözüm...alıyorum eskiyi anama postalıyorum..oda ver kızmı ver....bunlar çok güzeldi diyorkahve fincanlarımı değiştirecem....evde kaç takım var...

tupper almadım ben.
bende borcam var
hatta kullanamdıgım 4-5 parcada kaldırdım
geniş kazanı yok bi tek. 2 tane falan olsa iyi olcak aslında

iyi etmişin. öyle indirimlere denk gelirsen al valla.

bende şu cereyan etti....sürekli bi çeyizliklerde gözüm...alıyorum eskiyi anama postalıyorum..oda ver kızmı ver....bunlar çok güzeldi diyorkahve fincanlarımı değiştirecem....evde kaç takım var...
baksana bieve süper takımlar gelmiş ben almamak için ekndimi zor tuttum hemde 40 tl..

tupper almadım ben.
bende borcam var

ben dünya kadar tupper aldım ve şimdi sor bakalım kullanıyormusun diye
pilastik sonuçta hiç sevmiyorum ben cama döndüm şuan..

ben cimri değilim saksı değilim değiliiiiim sadece alışverişten anlamıyorum o kadar

benimde öyle ki valla ben para biriktirdim de onu hiç çeyize harcayamam dükkan açcam nasipse ilk çocuklarıyım yapıversinler çeyizimi de dimi
aynı kafadanız bacım..
Yapacaklar tabii durumları el verdiğince baksana eminönün de bir çarşı vardı adını unuttum bir yatak örtüleri var inanamazsın..

yok yok canım anne şiddetiydi o
annemden yedim ama kinli değilim diye belirttim..
özgüvensizliğim neden bilemiyorum tabi
neyse geyik tpiğine turp sıkmayayım şimdi

tupper almadım ben.
bende borcam var

tupper çok seviyorum ben ya çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…