- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
bi kaç aprca alcaktım. nakite sıkışmıştım almamıştım.ben dünya kadar tupper aldım ve şimdi sor bakalım kullanıyormusun diye
pilastik sonuçta hiç sevmiyorum ben cama döndüm şuan..
sen getir o paracuklarını hepsini sana 1 saat içinde harcatırımben cimri değilim saksı değilim değiliiiiimsadece alışverişten anlamıyorum o kadar
az kalan yemekleri saklamam için minnak tencere setine ihtiyacım vaaa,sat bana karkiiiiibende almak istiyorumda geri vazgeciyorum.
4-5 koli kullanmadıgım eşyalarım var
minnak tencere seti. kahvaltı seti satabilirim sana
var inş günebakan...korunma sürem bitti.iki aydır denemedeydim..hayırlısı bakalım....mart annelerine yazıyormusun hala....
ne sandın önden çamaşır diye patlattık topiği sonradan yılan gibi deri değiştirecek işte paralel paralel hooop
aslında benim maça mecalim kalmadı. bende bir kız çocuğu var uyutamıyorum arkadaş ne enerji ne enerji maşallah diyeyim hani oturmasını da istemem de 12 den önce yatmıyor artıkın.
ben de valla o kadar yorgunum ki..çalışmasam hani evde gece çalışacak vaktin ayarlanması daha kolay ama bir rast getiremedim 3 aydır.
atlıcam gelcem şimdi haaynı kafadanız bacım..
Yapacaklar tabii durumları el verdiğince baksana eminönün de bir çarşı vardı adını unuttum bir yatak örtüleri var inanamazsın..
bence borcam çok seviyorumbi kaç aprca alcaktım. nakite sıkışmıştım almamıştım.
iyi almamışım. kücük kücük borcam tencerelerime hemen artan yemegimi koyuyorum.
cok güzel oluyor valla.
kuru pastalarımda borcamımda benim. kilerimde mis gibi duruyolar
borcam hastalıgı var bende zaten. pasta börek koyup dönüp dönüp bakmayı seviyorum harika duruyolar
bi kaç parcasını cok begenmiştimde. almak kısmet olmadı yatupper çok seviyorum ben ya çok kullanışlı
tupper dünyanın en gereksiz izolagıda malzemesidir.tupper çok seviyorum ben ya çok kullanışlı
eşimin teyzegil cok borcamın var dedi. seviyorum dedim.bence borcam çok seviyorum
Valla kim ne derse desin tupper da bildiğin plastik içinde yemek mutlaka kokuyor.
benim neden tupperim yokktupper dünyanın en gereksiz izolagıda malzemesidir.
kesinlikle BORCAM
herkese şedilmez aaaaaaaaaaaabi kaç parcasını cok begenmiştimde. almak kısmet olmadı ya
yılbaşı hediyesi olarak göndersene bana
bende sana kahvaltı setimi şedim
ya ben asıl bir tava tencere seti buldum şahane birşey annem teyzem hep aldı kullanıyorlar ihtiyacınız varsa söyliyim bak on numara hiç yanmıyor yapışmıyor bir de çok ucuzbi kaç parcasını cok begenmiştimde. almak kısmet olmadı ya
yılbaşı hediyesi olarak göndersene bana
bende sana kahvaltı setimi şedim
malputçulardı sanırım..atlıcam gelcem şimdi hahatırla çabuk hemen söyle bana
celik tencere seti kuzum tencerem. cezve. düdüklü caydanlıklı olanaz kalan yemekleri saklamam için minnak tencere setine ihtiyacım vaaa,sat bana karkiiiii
benimde yooooooooohbenim neden tupperim yokk
satmak istediklerini fotola koy buraa bakalım kendi aramızda halledelim bit pazarına bulaşma millet birbirine giriyor baksana o topikte.celik tencere seti kuzum tencerem. cezve. düdüklü caydanlıklı olan
falezzz mi kuzumya ben asıl bir tava tencere seti buldum şahane birşey annem teyzem hep aldı kullanıyorlar ihtiyacınız varsa söyliyim bak on numara hiç yanmıyor yapışmıyor bir de çok ucuz
tava aldım ya ben 3lü. celik kaşık kullansamda cizilmiyoya ben asıl bir tava tencere seti buldum şahane birşey annem teyzem hep aldı kullanıyorlar ihtiyacınız varsa söyliyim bak on numara hiç yanmıyor yapışmıyor bir de çok ucuz
not aldım hepsinimalputçulardı sanırım..
bak birde ümraniyede paşa bahçe var outlet gibi ve ben bir bardak aldım paşabahçede tanesi 12 tl ben 8 liyi 24 e aldım atacağom şimdik bardağı bak..
gırgırındayım kız işin. satmayı pek düşünmüyorum acıkcası.satmak istediklerini fotola koy buraa bakalım kendi aramızda halledelim bit pazarına bulaşma millet birbirine giriyor baksana o topikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?