ay sende duyanda dıcekkı hıc bebegı yokkonu ne?
mesela ben hamile değilim o olur mu?
bence de öyle olmalı maşallah canımmmbiz de 3 ü bitirdik ama hala tam gaz devam,yeniyim diyorum herkese zati..hem zati bazı şeyler yıllandıkça güzeldir
kolay gele canıminanmadım ctsi bir tahlil daha yaptırdım. 0,37 çıktı.1 bile değil
gittim aktara bir sürü ot aldım.
eşime de keçi boynuzu özü
ay valla takıntı yapıyormuş. Olmayınca insan hırs yapıyor cute.ay sende duyanda dıcekkı hıc bebegı yok
en azından bır tane var
sen kendını bır gıdım bıle uzmemen gerekıyor
reglın bıtmedımı daha senın
leynn sen üşüdüm dimedinmi...petekler yanmıya demedinmiufo ? siz sıradan insanlar hala ufo mu kullanıyonuz biz ronesans dönemi peteklerindeyiz de malum barok moda
bi tanıdık var 2.çocuğuna hamile..ilki de ikincisi de tek deneme de olmuş..inanmadım ctsi bir tahlil daha yaptırdım. 0,37 çıktı.1 bile değil
gittim aktara bir sürü ot aldım.
eşime de keçi boynuzu özü
bu ay da deneyeceğim. Olmazsa dr ye ocak ayına kadar hamile kalmazsam vazgeçeceğim bu işten.kolay gele canım
inşallah olur en kısa zamanda
ya sen ot mot bir şey yiyor musun hamile kalmak için misk?leynn sen üşüdüm dimedinmi...petekler yanmıya demedinmi
olur canım olur.bu ay da deneyeceğim. Olmazsa dr ye ocak ayına kadar hamile kalmazsam vazgeçeceğim bu işten.
benim de kızım 1. denemede oldu.bi tanıdık var 2.çocuğuna hamile..ilki de ikincisi de tek deneme de olmuş..
biz daha hiç denemedik ama öyle olacağını da zannetmiyorum açıkçası.ne yiyorlar ne içiyorlar acep bunlar
olmazsa tüp yaparsın bu ne panık yaay valla takıntı yapıyormuş. Olmayınca insan hırs yapıyor cute.
İlk çocuk baskısı altında kalanları daha iyi anladım şimdi.
yaşım 34 anacım 24 değil.
ot yok hap var ama tavsiye etmem. bünyene ilaç alma.hamile kalmamak için ot varmı
yok ben şimdi sadece inofolic var ondan içiyorum...ya sen ot mot bir şey yiyor musun hamile kalmak için misk?
yok ya tüp bebek istemiyorum cute. yok yıpratıcı bir süreçmiş. bir de gebelik boyunca bir sürü iğne ilaç derken erken doğum riski ve sonrası komplikasyon riski yüksek.olmazsa tüp yaparsın bu ne panık ya
tadını cıkar
doktor tavsiyesinde bi ilaç adı aldıkda.ot yok hap var ama tavsiye etmem. bünyene ilaç alma.
ipek bu kadar şartlandırma kendini..2 ayın daha bu yine dene ama kafanı boşaltta dene olmadı bi doktora gidersin yumurtalıklarına falan baklırbu ay da deneyeceğim. Olmazsa dr ye ocak ayına kadar hamile kalmazsam vazgeçeceğim bu işten.
3-4 ay denemede yengem gebe kalmıştıyok ya tüp bebek istemiyorum cute. yok yıpratıcı bir süreçmiş. bir de gebelik boyunca bir sürü iğne ilaç derken erken doğum riski ve sonrası komplikasyon riski yüksek.
Olmazsa hayrılısı diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?