- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
:))) ona bitkisel bişeyler öneriyorum daha ekşınlansın diee....ihtiyacım mı var diyoo lenn..biara aktarda çalışıyodum da test etmek istiyorm denemiobizim arvad yine ekşınlı dolu dolu
kesin kkdan cıktı geldi dicek
cabuk hasta olmaya yatkın ficudum va zaten.ben evlendim nerdeyse 7 ay boyunca daha yeni doğruluyom ama hala devam,ilk evlendiğimizde neden bu kadar hastalanıyoruz ki olay nedir vallahi çözemedim
caktırmadan yemegine suyuna atı ver sen:))) ona bitkisel bişeyler öneriyorum daha ekşınlansın diee....ihtiyacım mı var diyoo lenn..biara aktarda çalışıyodum da test etmek istiyorm denemio
valla bildiğin taş olursunda yerinden kaldıramaz demedi demecabuk hasta olmaya yatkın ficudum va zaten.
yazın gününde grip oldugumu bile bilirim ben.
eşim 1 bardak pekmez falan içio. akşamları yatmadan.
onun izinde gidicem bende. daş gibi hatun olcem
canımm yaaa olmasa da olur...ama bende şimdi abimin nişanlısına alıcamm içinde kalmasın.. k.v. diyor belki onlar alıyordur bosver alma diyor..buarada benım gelın setım fılan yok
nısan bohcası yapılmamıstı neyse sonrada ben alamayınca
kuzenım bana beyaz bır gecelık ve sabahlık almıstı
anam oturdu ya ıcıme o akca pakca beyaz gecelık
ben onu aynısının sıyahıyla degıs tokus ettım
ama bende satın almaya çekiniyorummmm... :)caktırmadan yemegine suyuna atı ver sen
ama bende satın almaya çekiniyorummmm... :)
hemide en pahalısı :) ipek satenden...ama anlamıyor öküzz ya da uzun olduğu içindennn bilemeyiz kiikumaşı neki. terletcekmişin
aynen aç gözlüyümm benn monotonluğa gelemem...iii kiiii erkek diiiLizzzyanı bence bende ıstek olarak bır sorun yok ama ben bu tarz seyler denemek ıstıuyorum
ıste napcıan buda ac gozluluk gıbı bısı
yok yok kgde alabilirim. benim ficudun işi belli olmaz hiçvalla bildiğin taş olursunda yerinden kaldıramaz demedi deme
edit:daşşş gibin olduğumdan ötürü şettirdimdi
kocişimi özledimmmhttp://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Sokak-ortasinda-sevistiler-VNBJxMZ4CEi1.html
mıllettekı fantazıye gel abı ya
biz de 3 ü bitirdik ama hala tam gaz devam,yeniyim diyorum herkese zati..hem zati bazı şeyler yıllandıkça güzeldirkar kraliçesi ipucu isterim ne yapacaksin..kartlaştık biz..3,5 yılı devirdim leynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?