welcome too candyshop;)

toplu mesajlaşma açamadım ben,bilen biri açsın ilk fotoyu ben koyarım ...başkanı ilk sıraya dikin

ZEEYNEPCIK fısıldama yönetimi ne şu cahil ablana anlat.merağ ettim
yaaaa bi kaç kez biyerde duymustum içerde fısıldasanları kim olduklarını sölemim dedim zeynp sende uygula bi gün oda dün gece oldu..Ayy bide karıkoca arasına girilmez diyolarya doğru aslında..biz eve girdk bi boynuz tokuştuk snrası malum

Ya misk sen neden hiç bitkisel bir şeyler yapmıyorsun. Denedin mi hiç?
ipek ben soğan suyu içtim..bal çörek...çaksır otu..hayıt macunu falan çok kullandım..hatta bi çekmece dolusu kavanoz duruyor evde bir sürü bitki çayı macunum var..benimki biraz stresten olmuyordu..senin içtiğin bişiler varmı

ve şuan baktımda hepimizde eski üyeyiz
zeynepcik sen ne zaman üye oldun
zaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedim

zaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedim
halla halla valla küstüm kime gönderim fotomu
söyleyin

geçmiş olsun konunu okumuştum.

eee beeeen

Çakşır otunu nasıl kullanıyorsun ? ben henüz çalışmalara başlamadım ama başladığım da ilk işim çakşır otu kullanmak olacak..hatay da galiba çakşır otu yiyen keçiler hep ikiz doğuruyormuş,ben de malum inadımdan dolayı bir nevi keçi sayılırım belki bende de işe yarar

anlamadım ben zeynep

biliyodum
geçecek gerçekten bu yıl ekstra ile ccanın sıkılır sonra baş dönmesi olur ona odaklanırsın nabzına takarsın kafayı takarsında takarsın benim sana tavsiyem bol meşgale hobi
canım zaten baş dnmesi fazlasıyal var hehehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…