yaaaa bi kaç kez biyerde duymustum içerde fısıldasanları kim olduklarını sölemimZEEYNEPCIK fısıldama yönetimi ne şu cahil ablana anlat.merağ ettim
ipek ben soğan suyu içtim..bal çörek...çaksır otu..hayıt macunu falan çok kullandım..hatta bi çekmece dolusu kavanoz duruyor evde bir sürü bitki çayı macunum var..benimki biraz stresten olmuyordu..senin içtiğin bişiler varmıYa misk sen neden hiç bitkisel bir şeyler yapmıyorsun. Denedin mi hiç?
smdi senn erkek misin dicekler banave şuan baktımda hepimizde eski üyeyiz
zeynepcik sen ne zaman üye oldun
tabi tabizeynepcik erkek olabiler
2013 üyesi
muhtardan ilmuhabir al gel koşsmdi senn erkek misin dicekler bananişan dönemiydi çeyiz bakarken keşfetmiştim ekim kasım olması gerek 2013
zaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedimve şuan baktımda hepimizde eski üyeyiz
zeynepcik sen ne zaman üye oldun
küstümmmmuhtardan ilmuhabir al gel koş
valla seni taşlarız yoksa
zeynep bizimle dııılsınnnnzaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedim
halla halla valla küstüm kime gönderim fotomuzaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedim
aglama kızküstümmm
geçmiş olsun konunu okumuştum.park selam birtanem ,
Benım kalbimdeki olay esktrasistom mu ne ondanmış.
kendi kedine başlayıp kendi kendine geçebilrimiş.
antrideprasanlar et yağlı gıdalar grip ilaçları v.s.ypabilirmiş.
zamanla geçermiş.
Allah razı olsun senden yaaaa nasıl korkmuştum anlatmam.
eee beeeenzaten kraliçe ben öyle yeni üyelerle yada işte bilmediğim üyelerle bu muhabbetlere girmem kolay kolay..cuteyi biliyorum ipeğide senide az çok biliyorum.. dombikte öyle zeynebi bu topikte gördüm sadece..yani bilemedim
gidişim olur dönüşüm olmaz bbzeynep bizimle dııılsınnnn
ipek ben soğan suyu içtim..bal çörek...çaksır otu..hayıt macunu falan çok kullandım..hatta bi çekmece dolusu kavanoz duruyor evde bir sürü bitki çayı macunum var..benimki biraz stresten olmuyordu..senin içtiğin bişiler varmı
anlamadım ben zeynepyaaaa bi kaç kez biyerde duymustum içerde fısıldasanları kim olduklarını sölemimdedim zeynp sende uygula bi gün oda dün gece oldu..Ayy bide karıkoca arasına girilmez diyolarya doğru aslında..biz eve girdk bi boynuz tokuştuk snrası malum
anam bi taş attım içinden çıkamadım aman Zeyno topiğe atma dahalla halla valla küstüm kime gönderim fotomu
söyleyin
canım zaten baş dnmesi fazlasıyal var hehehe :)biliyodum
geçecek gerçekten bu yıl ekstra ile ccanın sıkılır sonra baş dönmesi olur ona odaklanırsın nabzına takarsın kafayı takarsında takarsın benim sana tavsiyem bol meşgale hobi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?