ışık ılık süt içerken Zeynep kocaya fısıldayan kadını oynuyormuş meğersem
nolmuş konu ne park.ben olayı bilmiyorumkızlar bir de benim bir ricam var ,malum justların konusunda bir bb vakası yaşandı var mısınız özelden birbirimize dişi olduğumuza dair fotolarımızı atalım birer adet ,amaCuteMom isterse boy portre mayolu da atabilir
park selam birtanem ,kaçtı o utandı utandı
ya bunlar birbirlerine adreslerine kadar verdiler bigel konusunda brakingbad vardı ya meğersem o başka bir kızın ismini hesabını kullanıp gaipten hikayeler uyduruyomuş ben 17 yaşında çok çirkin bi kızım diye geçiştirdi hatta ama ben dahil bilen herkes erkek olduğu konusunda hemfikiriz..şimdi burda gayet uç espriler de yapıyoruz ve ben ri,ske etmek istemiyorum açıkçası bak ismimi bile söyledim ,bize güvenmiyor musun diye sorsan tabiki güveniyorum derim ama ne kadar güvenebilirim diye sorgulamıyor değilim bb muhabbetinden sonra.nolmuş konu ne park.ben olayı bilmiyorum
biliyodumpark selam birtanem ,
Benım kalbimdeki olay esktrasistom mu ne ondanmış.
kendi kedine başlayıp kendi kendine geçebilrimiş.
antrideprasanlar et yağlı gıdalar grip ilaçları v.s.ypabilirmiş.
zamanla geçermiş.
Allah razı olsun senden yaaaa nasıl korkmuştum anlatmam.
önce herkes bana atsınkızlar bir de benim bir ricam var ,malum justların konusunda bir bb vakası yaşandı var mısınız özelden birbirimize dişi olduğumuza dair fotolarımızı atalım birer adet ,amaCuteMom isterse boy portre mayolu da atabilir
aa sende o kadar kilo var mı?ben 90 la başladım bugün 4.gün sabah tartıldım 86,5 dim
ödem mi attım bilemem ama motive edici
bizimde bi topikte benzer bişey olmuştu.bizimki sağlıkla ilgili konuştuğumuz bi mevzuydu.işte özelden görüştük fotolar vs.attık kızlarla ama içlerinden biri erkek çıktı.ondan beridir fotoydu teldi vs kimseye vermiyorum ben..ya bunlar birbirlerine adreslerine kadar verdiler bigel konusunda brakingbad vardı ya meğersem o başka bir kızın ismini hesabını kullanıp gaipten hikayeler uyduruyomuş ben 17 yaşında çok çirkin bi kızım diye geçiştirdi hatta ama ben dahil bilen herkes erkek olduğu konusunda hemfikiriz..şimdi burda gayet uç espriler de yapıyoruz ve ben ri,ske etmek istemiyorum açıkçası bak ismimi bile söyledim ,bize güvenmiyor musun diye sorsan tabiki güveniyorum derim ama ne kadar güvenebilirim diye sorgulamıyor değilim bb muhabbetinden sonra.
evet maalesefaa sende o kadar kilo var mı?
nedense ben seni minyon düşünmüştüm. Belki avatarların hep minyon o yüzden.
fallenim korktuğun kadar değilmiş dımı...rahatlat kafanı sadece...geçicekpark selam birtanem ,
Benım kalbimdeki olay esktrasistom mu ne ondanmış.
kendi kedine başlayıp kendi kendine geçebilrimiş.
antrideprasanlar et yağlı gıdalar grip ilaçları v.s.ypabilirmiş.
zamanla geçermiş.
Allah razı olsun senden yaaaa nasıl korkmuştum anlatmam.
bb vakası açılımı ne kızzz..kızlar bir de benim bir ricam var ,malum justların konusunda bir bb vakası yaşandı var mısınız özelden birbirimize dişi olduğumuza dair fotolarımızı atalım birer adet ,amaCuteMom isterse boy portre mayolu da atabilir
çakaaaaalönce herkes bana atsın
sonra ben
yanmam biraz bizi şeddi ama biz genede şeddikçakaaaaal
sen önce fısıldamayı anlat zeynep..bb'ye gelir sırabb vakası açılımı ne kızzz..
ve şuan baktımda hepimizde eski üyeyizbizimde bi topikte benzer bişey olmuştu.bizimki sağlıkla ilgili konuştuğumuz bi mevzuydu.işte özelden görüştük fotolar vs.attık kızlarla ama içlerinden biri erkek çıktı.ondan beridir fotoydu teldi vs kimseye vermiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?