welcome too candyshop;)

kızlar bir de benim bir ricam var ,malum justların konusunda bir bb vakası yaşandı var mısınız özelden birbirimize dişi olduğumuza dair fotolarımızı atalım birer adet ,ama CuteMom isterse boy portre mayolu da atabilir

nolmuş konu ne park.ben olayı bilmiyorum

kaçtı o utandı utandı
park selam birtanem ,

Benım kalbimdeki olay esktrasistom mu ne ondanmış.

kendi kedine başlayıp kendi kendine geçebilrimiş.

antrideprasanlar et yağlı gıdalar grip ilaçları v.s.ypabilirmiş.

zamanla geçermiş.

Allah razı olsun senden yaaaa nasıl korkmuştum anlatmam.

nolmuş konu ne park.ben olayı bilmiyorum
ya bunlar birbirlerine adreslerine kadar verdiler bigel konusunda brakingbad vardı ya meğersem o başka bir kızın ismini hesabını kullanıp gaipten hikayeler uyduruyomuş ben 17 yaşında çok çirkin bi kızım diye geçiştirdi hatta ama ben dahil bilen herkes erkek olduğu konusunda hemfikiriz..şimdi burda gayet uç espriler de yapıyoruz ve ben ri,ske etmek istemiyorum açıkçası bak ismimi bile söyledim ,bize güvenmiyor musun diye sorsan tabiki güveniyorum derim ama ne kadar güvenebilirim diye sorgulamıyor değilim bb muhabbetinden sonra.

biliyodum
geçecek gerçekten bu yıl ekstra ile ccanın sıkılır sonra baş dönmesi olur ona odaklanırsın nabzına takarsın kafayı takarsında takarsın benim sana tavsiyem bol meşgale hobi

bizimde bi topikte benzer bişey olmuştu.bizimki sağlıkla ilgili konuştuğumuz bi mevzuydu.işte özelden görüştük fotolar vs.attık kızlarla ama içlerinden biri erkek çıktı.ondan beridir fotoydu teldi vs kimseye vermiyorum ben..

fallenim korktuğun kadar değilmiş dımı...rahatlat kafanı sadece...geçicek

Ya misk sen neden hiç bitkisel bir şeyler yapmıyorsun. Denedin mi hiç?

ve şuan baktımda hepimizde eski üyeyiz
zeynepcik sen ne zaman üye oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…