- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
tmm cicişzeynep bana fikinili resmini gönder
sapıkmıyım ne bende
bizi bırakıp gitme ne olursun şarkısı bizden sana gelsingidişim olur dönüşüm olmaz bb
ben o anlamda demedim zeynep..parkın yorumuna yazdım.genel anlamda sizi bilmesem bu konular girmem demek istedimhalla halla valla küstüm kime gönderim fotomu
söyleyin
Çok saol canımmmm teşekkür ederim kafaca baya rahatladımgeçmiş olsun konunu okumuştum.
cidden mi küstüben o anlamda demedim zeynep..parkın yorumuna yazdım.genel anlamda sizi bilmesem bu konular girmem demek istedim
konu sahıbısın seneee beeeen
çok saol miskim Allah razı olsun evet herşey kafada bitiyo.ben o anlamda demedim zeynep..parkın yorumuna yazdım.genel anlamda sizi bilmesem bu konular girmem demek istedim
küstüm bi kereeeben o anlamda demedim zeynep..parkın yorumuna yazdım.genel anlamda sizi bilmesem bu konular girmem demek istedim
brakingbad diye bir üye vardı norveçte Norveçli sevgilisi ile yaşayan bir diyetisyen olduğunu iddia ediyordu.bb vakası açılımı ne kızzz..
bizde küseriz bakküstüm bi kereee
canım normal poşet çay olarak almıştım günde bi bardak içiyordumÇakşır otunu nasıl kullanıyorsun ? ben henüz çalışmalara başlamadım ama başladığım da ilk işim çakşır otu kullanmak olacak..hatay da galiba çakşır otu yiyen keçiler hep ikiz doğuruyormuş,ben de malum inadımdan dolayı bir nevi keçi sayılırım belki bende de işe yarar
iltifat için tesekkurler :)tamam kızlar vazcaydım kemik kadro ortada zaten cute iki fısıldayacak diye açtık topiği miskle Zeynep fısıldayıp duruyoCuteMom poh var bizde
ona özel kelepçe yaptırıcam topiğe bağlıycam az kaldıcutede ışıgı görüp bakıyo tekrar kacıo.
gelince zincirlesekmi ne mi?
topik acıldıgından bu yana bi tatik ögrenemedik bea
çakşırı siz mi içiyonuzz kız onu erkekler içiyırrrcanım normal poşet çay olarak almıştım günde bi bardak içiyordum
laynnnnnnnnnnnnnntamam kızlar vazcaydım kemik kadro ortada zaten cute iki fısıldayacak diye açtık topiği miskle Zeynep fısıldayıp duruyoCuteMom poh var bizde
laynnnnnnnnnnnnnn
çayın adınımı unuutum yoğsaaaaçakşırı siz mi içiyonuzz kız onu erkekler içiyırrr
pardon civanperşemi stati ..yanlış yazmışım çayın adınıÇakşır otunu nasıl kullanıyorsun ? ben henüz çalışmalara başlamadım ama başladığım da ilk işim çakşır otu kullanmak olacak..hatay da galiba çakşır otu yiyen keçiler hep ikiz doğuruyormuş,ben de malum inadımdan dolayı bir nevi keçi sayılırım belki bende de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?