benim bir kategorim var en iticiye birni yazmak istiyorum ama emin de olamadım. değer mi diyehoppp konuyu değiştiriyorum 2014 enlerini belirledinizmi yardımcı olun banaaaaaaaa
benimde bir adayım var ama kız adını görüp havaya girermi diyorum bilemedim...benimde derdim başka haa okadar hassas olamadımbenim bir kategorim var en iticiye birni yazmak istiyorum ama emin de olamadım. değer mi diye
cok güzel isimler.Allah nasip ederse eşim Zeynep ben Kevser düşünüyorum ama muhtemelen Zeynep olur...
erkek olursa da YUSUF
burdada öyle yani urfada. Biz 750 ödüyoruz değmiyor kışın buz gibi yalıtım filan yok ama urfadada heryerde yaşanmıyor memur kesimin çoğunlukta olduğu yerleri tercih ediyor dışarıdan gelenler.kira ne ödüyosunuz kızlar.
biz baya merkezi yerdeyiz. heryere yürüyerek ulaşıyoruz.(hoş arabamızda yok zaten)
850tl ödüyoruz.
sizinkileride merak ettimde.
burda kiralar cok fena
devlet canım,umarım akşam bulurum da işim telefona kalmaz..çünkü devletin kurumlarını telefonla aramaktan nefret ediyorum
64kğdimde. sanırım68 oldumboy kilo alalım..............
kim merak ettim valla.benimde bir adayım var ama kız adını görüp havaya girermi diyorum bilemedim...benimde derdim başka haa okadar hassas olamadım
yakınmışız.burdada öyle yani urfada. Biz 750 ödüyoruz değmiyor kışın buz gibi yalıtım filan yok ama urfadada heryerde yaşanmıyor memur kesimin çoğunlukta olduğu yerleri tercih ediyor dışarıdan gelenler.
özelden yaz bana kızla aslında hiç muhattap olmadı amakim merak ettim valla.
aslında bir kaç tane ama son zamanlarda çok taktım şu kıza.
Fallen sana bu konuda 50 kere yazdımta
aslında cantana felan bi baksan belki bulurusun
bizim devlet hastanesi tc ve baba ana adı soryuo barkod sormuo ne güzel :)
Ben henüz listeyi dolduracak kadar üye tanıyamadımhoppp konuyu değiştiriyorum 2014 enlerini belirledinizmi yardımcı olun banaaaaaaaa
güzel olan enlere beni yaz.Ben henüz listeyi dolduracak kadar üye tanıyamadım
Antepti değilmiyakınmışız.
Ende yeni katildim bende esimden ayri calisiyorum is icin hafta sonlari gorusuyoruz bi oglum var 4 e gircek bi daha hamile olabilirimhım.
bizimkide eski bina ama içi fena degil.
aaa fallen evlendimii.ne zamnFallen sana bu konuda 50 kere yazdım
eger cevap vermeyeceksen bır daha sneınle konusmayacagım
neden evlendıgını bızımle paylasmadın? sadece merak hesap sormuyorum
evet canımAntepti değilmi
seni zaten bi katagoriye aday göstercem bengüzel olan enlere beni yaz.
diğerlerinede arkadaşları yaz gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?