- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
5kğ fazlam var belkide daha fazla.ben hayatta dayanamam böyle. hele yazın oruçken mümkün değil.
O zaman senin kilo sorunun da yoktur.
heheheheh diyorumya ben kendim hemen girip bakıyorumBöyle birşeyi bilmiyordum hemen baktım veriyor ama barkod no.istiyor.eve gidince bir bakıcam atmamışımdır inşallahbunu da yeni öğrendim bundan sonra çok işime yarayacak
çocuk olunca kesinlikle ve kesinlikle evdeki planlar çarşıya uymuyor..cocugum olursa. bi süre claışma planım yok.
sonrasında calışırsamda kreşe vericem.
ne annemle. ne annesiyle hiç ugraşamam acıkcası
ben 17 yaşımdan beri yalnız yaşıyordum zaten geçen yıl evlenene kadar alışkanlık var o konuda sıkıntı yokta insan kahvesini sigarasını beraber içip sohbet edebileceği bir arkadaş istiyor işte.aa keşke gitseydiniz. lojman hep daha avantajlıdır. giren çıkan belli olur, güvenlik açısından.Ben annemlerde kalırken alt katta asansör bekleyemiyordum korkuyordum sanki kapı açılacak da biri beni içeri çekecek gibi.
yani daha bebek rahme düşer düşmez kaynana anne kayın baba baba ve kocan ismini bulmuş kimin bakacağına karar vermiş olarak seni zehrinden yarabilirler..çocuk olunca kesinlikle ve kesinlikle evdeki planlar çarşıya uymuyor..
hatta hiç biri uymuyor diyebilirim.
öylede. annem biraz dırdırcı biri.çocuk olunca kesinlikle ve kesinlikle evdeki planlar çarşıya uymuyor..
hatta hiç biri uymuyor diyebilirim.
ben çok eski ve gereksiz bir bina da sırf iş yerime yakın diye artı merkeze uzak bir nokta da sadece ilçenin isminden ötürü 600 lira veriyorum ama adam gibi bir eve 1000 lirada verebilirdim yani.kira ne ödüyosunuz kızlar.
biz baya merkezi yerdeyiz. heryere yürüyerek ulaşıyoruz.(hoş arabamızda yok zaten)
850tl ödüyoruz.
sizinkileride merak ettimde.
burda kiralar cok fena
biz 8. ayımızda bitirdik mobilya taksitlerimizi dert etme sende bitirirsinöylede. annem biraz dırdırcı biri.
bi ev temizliği bile yaparken sanki dünyayı temizliyomş gibi söylenir.
ondan ötürü yok diyorum.
kayınvalidemde yaşlı zaten.
bakalım artık.
evlenirken bile evdeki hesap carşıya uymadı.
cok bi borcumuz yok şükür. bi an önce toparlayıp ev alma cabasına girmek istiyoruz.
herkes kendi ismini koydurma cabasında olur.yani daha bebek rahme düşer düşmez kaynana anne kayın baba baba ve kocan ismini bulmuş kimin bakacağına karar vermiş olarak seni zehrinden yarabilirler..
hım.ben çok eski ve gereksiz bir bina da sırf iş yerime yakın diye artı merkeze uzak bir nokta da sadece ilçenin isminden ötürü 600 lira veriyorum ama adam gibi bir eve 1000 lirada verebilirdim yani.
devlet canım,umarım akşam bulurum da işim telefona kalmaz..çünkü devletin kurumlarını telefonla aramaktan nefret ediyorumheheheheh diyorumya ben kendim hemen girip bakıyorum
resf.aralıkalrına aksi bişey varsa dr gidiyorum yoksa
direk olayı kapatıyorum :) akşam barkodu bulursan gir bulamazsan
hast ara söylerler sana canım özelmi hast devletmi ?
borclarımızı pek takmıyorum acıkcası.biz 8. ayımızda bitirdik mobilya taksitlerimizi dert etme sende bitirirsin
herkes kendi ismini koydurma cabasında olur.
ne kadar sacma
borclarımızı pek takmıyorum acıkcası.
herşeyimizi kendimiz yaptık. olucak biraz borc.
ne koycanız kız.valla bizde böyle bir durum yok isimleri belli şimdiden
Allah nasip ederse eşim Zeynep ben Kevser düşünüyorum ama muhtemelen Zeynep olur...ne koycanız kız.
güzelse bende şedddim burdan
boy kilo alalım..............5kğ fazlam var belkide daha fazla.
abur cubur kek pasta börek şeyim cok benim.
yemekle öyle aman aman aram yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?