welcome too candyshop;)

kışın güzel oluyor ya oruc.
inşallah tutarsın canım.
aşureyi bende cok seviyoyurm belki yaparım bende. azda olsa.
evde yapılması bereket.
iki annenin tam ortasında evimiz
ne güzel çocuk doğunca zorda kalmazsın artık.
gece kalkarak mı tutuyorsun?

kız benim herif gecedeyken bir sıkıntım olsa kimin kapısını çalacam,az kapı çalacak yüzüm olsun ama depremde fırladım aşağı korkudan kimse kapısını açmadı hamile halimle zaten sonra da kanama başladı

antepdede öylede. bazı semtlerde güzel dostluklar var.
apartmanalrda pek yok.
hoş 2 apartman arkamızda eşimin yeni evli arkadaşalrı var. onlara sık gidip gelioz
bizde arkadaşta sıfır,bu arada annem Halfetili söylemiş miydim antebe geliriz genelde

ne güzel çocuk doğunca zorda kalmazsın artık.
gece kalkarak mı tutuyorsun?
akşamdan atıştırır yatarım.
gece kalkarsam su içerim.
uykumdan kalkıpda sofra başına oturmayı sevmiyorum hiç.
üstünede tekrar uyuyosun ya hani.
ramazandada öyle yaptım ben. gece kalkıp su içtim yattım hep.

Hee o hiç aklıma gelmemişti bak.
Bizim apartman lojman. herkes tanıyor birbirini. kocalar aynı yerde çalışınca dha bir dikkat diyoruz böyle şeylere sanırım. Karşımdakiyle genelde gün aşırı yemek alış verişi yapıyoruz. Aslında o çalışmıyor daha ayrıntılı şeyler yapıyor. bana veriyor ben de mecbur tabağını dolu veriyorum gibi.. bu süreç hiç bitmiyor.

eneeee hemşeriymişiz.
halfetide fıstık cok. varmı fıstıgınız falanda.
dedemin köy suyun altında kaldı yok artık annemin teyzesigilin var biraz,şu karagülün çekildiği yer ..hatta ben bilmem annem biliyo geçenlerde ordaydılar bi akrabamızın fıratın kıyısında oteli var karagülü onlar yetiştiriyor orda.

canım e - sonuç varya yada hast ara sonuç çıktıysa mail
atsınlar
ben hiç hast gitmem sonuca kendim bakarım :)
Böyle birşeyi bilmiyordum hemen baktım veriyor ama barkod no.istiyor.eve gidince bir bakıcam atmamışımdır inşallah bunu da yeni öğrendim bundan sonra çok işime yarayacak

hım. cok güzelmiş.
cok güzel bölgeler ya. gezilesi tarihi yerler.

ben dedim polis lojmanlarına gidelim diye de benimki de gitmiyor işte,yıllarca lojmanda yaşayınca ben alışkınım da benim ki ısrarla kaçıyor ora gideydik kader arkadaşları bulurdum kesin ama iş yerine tavır aldım gerekmedikçe görüşmüyom kimseyle.

ben hayatta dayanamam böyle. hele yazın oruçken mümkün değil.
O zaman senin kilo sorunun da yoktur.

aa keşke gitseydiniz. lojman hep daha avantajlıdır. giren çıkan belli olur, güvenlik açısından.Ben annemlerde kalırken alt katta asansör bekleyemiyordum korkuyordum sanki kapı açılacak da biri beni içeri çekecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…