yok anam bursada hele ki nilüferde sıffır sıffır sıffır yeminle.1ay oldu evlenelim.
karşı komşuma hemen yemek bişiler vereyim diyorum.
sizinkiler yabanimi ne
ne güzel çocuk doğunca zorda kalmazsın artık.kışın güzel oluyor ya oruc.
inşallah tutarsın canım.
aşureyi bende cok seviyoyurm belki yaparım bende. azda olsa.
evde yapılması bereket.
iki annenin tam ortasında evimiz
kız benim herif gecedeyken bir sıkıntım olsa kimin kapısını çalacam,az kapı çalacak yüzüm olsun ama depremde fırladım aşağı korkudan kimse kapısını açmadı hamile halimle zaten sonra da kanama başladıZor ya aşure. en azından çocukla benim yapacağım bir şey değil.
hiç yapmadım şimdiye kadar. annem yaptığından olsa gerek herhalde ama komşuluk diye bir şey gerçekten kalmadı. Sen zaten çalışıyorsun ne yapacaksın komşuyu?
antepdede öylede. bazı semtlerde güzel dostluklar var.yok anam bursada hele ki nilüferde sıffır sıffır sıffır yeminle.
Sen ne güzel bir yerdesin öyle..yok anam bursada hele ki nilüferde sıffır sıffır sıffır yeminle.
bizde arkadaşta sıfır,bu arada annem Halfetili söylemiş miydimantepdede öylede. bazı semtlerde güzel dostluklar var.
apartmanalrda pek yok.
hoş 2 apartman arkamızda eşimin yeni evli arkadaşalrı var. onlara sık gidip gelioz
akşamdan atıştırır yatarım.ne güzel çocuk doğunca zorda kalmazsın artık.
gece kalkarak mı tutuyorsun?
yağmurlu havada bir bardak sularını içmiyorum ipekçimSen ne güzel bir yerdesin öyle..
kestena şekerleri..
zeytinler..
yağlar..
doğalından bulabiliyor musun bari?
eneeee hemşeriymişiz.bizde arkadaşta sıfır,bu arada annem Halfetili söylemiş miydimantebe geliriz genelde
Hee o hiç aklıma gelmemişti bak.kız benim herif gecedeyken bir sıkıntım olsa kimin kapısını çalacam,az kapı çalacak yüzüm olsun ama depremde fırladım aşağı korkudan kimse kapısını açmadı hamile halimle zaten sonra da kanama başladı
dedemin köy suyun altında kaldı yok artık annemin teyzesigilin var biraz,şu karagülün çekildiği yer ..hatta ben bilmem annem biliyo geçenlerde ordaydılar bi akrabamızın fıratın kıyısında oteli var karagülü onlar yetiştiriyor orda.eneeee hemşeriymişiz.
halfetide fıstık cok. varmı fıstıgınız falanda.
Böyle birşeyi bilmiyordum hemen baktım veriyor ama barkod no.istiyor.eve gidince bir bakıcam atmamışımdır inşallahcanım e - sonuç varya yada hast ara sonuç çıktıysa mail
atsınlar
ben hiç hast gitmem sonuca kendim bakarım :)
hım. cok güzelmiş.dedemin köy suyun altında kaldı yok artık annemin teyzesigilin var biraz,şu karagülün çekildiği yer ..hatta ben bilmem annem biliyo geçenlerde ordaydılar bi akrabamızın fıratın kıyısında oteli var karagülü onlar yetiştiriyor orda.
ben dedim polis lojmanlarına gidelim diye de benimki de gitmiyor işte,yıllarca lojmanda yaşayınca ben alışkınım da benim ki ısrarla kaçıyor ora gideydik kader arkadaşları bulurdum kesin ama iş yerine tavır aldım gerekmedikçe görüşmüyom kimseyle.Hee o hiç aklıma gelmemişti bak.
Bizim apartman lojman. herkes tanıyor birbirini. kocalar aynı yerde çalışınca dha bir dikkat diyoruz böyle şeylere sanırım. Karşımdakiyle genelde gün aşırı yemek alış verişi yapıyoruz. Aslında o çalışmıyor daha ayrıntılı şeyler yapıyor. bana veriyor ben de mecbur tabağını dolu veriyorum gibi.. bu süreç hiç bitmiyor.
bende kendim yapıyorum fallenimben köfte harcı kullanmıyorum yaaaa kendim maydanoz ekmek ( yada galeta unu) baharay sogan yumurta
kendim yapıom
ben hayatta dayanamam böyle. hele yazın oruçken mümkün değil.akşamdan atıştırır yatarım.
gece kalkarsam su içerim.
uykumdan kalkıpda sofra başına oturmayı sevmiyorum hiç.
üstünede tekrar uyuyosun ya hani.
ramazandada öyle yaptım ben. gece kalkıp su içtim yattım hep.
aa keşke gitseydiniz. lojman hep daha avantajlıdır. giren çıkan belli olur, güvenlik açısından.Ben annemlerde kalırken alt katta asansör bekleyemiyordum korkuyordum sanki kapı açılacak da biri beni içeri çekecek gibi.ben dedim polis lojmanlarına gidelim diye de benimki de gitmiyor işte,yıllarca lojmanda yaşayınca ben alışkınım da benim ki ısrarla kaçıyor ora gideydik kader arkadaşları bulurdum kesin ama iş yerine tavır aldım gerekmedikçe görüşmüyom kimseyle.
pıhtılaşma da varmış içinde bir de protein lopus diye bir test var o bir de vajinal usg işte.pıhtılaşma testlerimi park
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?