Şampuan ve Saç Kremleri Wella Pro Series Şampuan ve Saç Kremi

]merhabalr,

Bende uygun şampuanı bulamadığım için hepsinden alıyorum ama pek bir memnuniyetim olmadı bazıları hariç.planımda elseve sarı alim derken dün marketten eşiminde yardımıyla wella parlaklık olan şampuanı gördüm aldım:)))) henüz yıkamadım. bakalım nasıl şampuanmış dedim yazdım yorumlarınız beni rahatlattı..çok kararsız kalıyorum birşeyler alırken teşekkürler kızlar[/FONT]..

aslında ne kullanmam gerektiğini bende bilmiyorum.. saçlarım dalgalı ince telli dipleri yağlanınca ağrı yapıyor.

ben uzun zamandır elseve kullanıyorum memnunum aslında ama yenı boya yaptırdım hem boyanın omrunu uzatacak hem beskeyecek olan vella serısı hangısı arkadaslar yardımcı olurmusunuz....hafta sonu vella alıcam cok merak ettım...

bende de var canım bu dert ama merak ettim deneyim diorum wellanın hacim şampuanını zaten bırakmıştım ben ketoralı fln bioblas kullanıodum ama önce defne sabunuyla yıkıyorum böylelikle kepek derdi olmuyo wellada da aynı şekil kullanıcam inş kepeklenme yapmaz inş kurtuluruz bigün bu dertten geçmiş olsun sizede :115:

teşekkür ederim canım
defne sabunu iyi mi geliyo o da var evde ama sabun kazık gibi yapar sanki:26:

aslında ne kullanmam gerektiğini bende bilmiyorum.. saçlarım dalgalı ince telli dipleri yağlanınca ağrı yapıyor.

umarım fayda görürsün canım
yağlı saçlar için hacimlendirici daha iyi sanki

boyalı saçlar için olanı var
ama boya ömrünü ne kadar uzattığı konusunu tecrübe edemedim
medikal şampuanlar sağolsun söküp aldığı için boyayı

teşekkür ederim canım
defne sabunu iyi mi geliyo o da var evde ama sabun kazık gibi yapar sanki:26:

evet kepek yapmıyo medikal dışında şampuan kullanınca hemen kepek olurdu saçlarım ama defne sabunundan sonra olmadı evet saçlar kazık gibi oluyo arkasına şampuan ve krem kullanıyorum o sorun çözülmüş oluyo

dün şampuan ve saç kremi alıcaktım kendime reyon da wella pro serisine elim gitti gitti geldi alsamıydım acaba ya saç kremiyle şampuanını:44:

kızlar ben de şimdi organix kullanıyorum gıcır gıcır yapıyo saçlarımı ama banyonun ardından serumunu sürüyorum çok yumuşatıyo. Sizin yorumlarınızı okuyunca wellayı ben de merak ettim ama saçlarım çok çok fazla dökülüyo wella da döker mi sizce? wellayı kullanırken saçlarınızda dökülme oldu mu?

bende kendime şampuan arayışında idim ki bu başlığı gördüm benim saçlarım röfleli bugün markete gittim wella şampuan aldım onarıcı olandan ama aynı serinin kremini bulamadım sinir oldum bende wella hacim olanın kremini aldım şampuan farklı krem farklı oldu inşallah bşy olmaz kepeek falan yapmaz dimi ayrı olunca ???? deneyim haber veririm kızlarrr::))

wella pro series'in boyalı saçlar için olanını aldım bi kaç kere kullandım gayet memnun kaldım. özellikle kokusu çook güzel ayrıca şampuandan mı yoksa boya markamdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama saç rengim de akmadı. çok sevdim bu şampuanı

Son düzenleme:
merhaba bende parlaklık şampuan ve saç kremi aldım anca 3 kere kullanabildim o kadar yağlandırdı ki ve saç diplerimde kabuklanma yaptı devam etsem yara olacak kremi de kimyasal ilaç gibi kokuyo resmen hiç beğenmedim

Bir sürü saç kremi ve şampuan denedim ama saçlarımı banyo haricinde tarayamıyordum. Kremle bile açarken zorlanıyordum. Dedim Panthene'nin kreminden alayım bu sefer de, markete girdim yoktu. Wella'nın kremini gördüm, onarıcı olan pembesi yani. Kokusu çok değişik geldi ilk kullandığımda ama sonuç süper. Hem yumuşak hem de kolayca taranıyor. Şampuan olarak Panthene yeşil kapak bir de Elseve kullanıyoruum. Onlar biter bitmez Wella'nın şampuanını da alacağım kesin.

Benimde saçlarım röfleli,boyalı saçlar için olan şampuan ve saç kremini kullandım,ama pek memnun kalmadım,bana aynı pantene gibi geldi,banyodan sonra saçlarımı zor açıyorum,o kadar krem kullanmama rağmen,ben sevmedim yani...

kızlar bende hacimli saçlar için olanını aldım. hem şampuan hem saç kremini aldım.ikinci kullanımda daha da memnun kaldım yumuşacık yaptı ve daha geç yağlandı.tek sorun biraz dökülme artı gibi umarım geçicidir bu durum

İki hafta önce aldım ben de. Saç kremimi olduğu için sadece şampuanını almıştım. BU kadar memnunkalacağımı tahmin etmedim. Yumuşacık oldu saçlarım, öyle ki kreme bile gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…