• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsap grup nispetleri :)?

ay ben istemiyorum.mümkünse. olacaksa da başka gezegenden olsun orada otursunlar.kaynım 2000 li onla evlenecek kişi ilerde ortalama 2005 li olur.ben kocamdan 5 yaş büyüğüm evlilikte kocama büyüklük göstermekten öğh geldi bir de cahil bebeye ablalık mı yapacağım.
Benim kardeşimde 2000 li artık evleneceği kızın annesi yaşında oluyorum ayyy çok kötü hissettim kendimi:bicak:

Benim kardeşimde 2000 li artık evleneceği kızın annesi yaşında oluyorum ayyy çok kötü hissettim kendimi:bicak:
tabi benim verdiğim ortalama bir süre.gç evlenmeye kalkarsa 2010 a kadar yolu var ben zaten 2013 te evlendim. evlendiğim zaman içinde hemen çocuğum olsa 2014-2015 li filan olurdu çocuk.

Büyük eksiklik :KK70:o elti çekişmesi varya okadar eğlenceli bir şey ki kaile almazsanız tabi o kıskançlığı görmek .dışarda insanlar tarafından kıyaslanmak .bide yaşlılar falan nasılsa hiç cekinmiyor mesela bı ortama giriyoruz yüzümüze karşı büyük gelin küçüklerin yanında kız gibi duruyor bu büyük gelin benim bu arada:KK76:ben utanıyorum bazen soyleyenn yerine değişik bir duygu mesela eltisi güzel olsun çirkin olsun herkes illa bı taraftan kiskanck bişey buluyo kimse inkar etmesin :lülülü:
Hep kıyaslama hep bir yarış hali diyorsun yani :skandal: aman iyi ki eltim yok o zaman:)

benim mesela kimse ile yarışım kıyaslamam olmaz fakat kaynım evlenince sdik yarıştıracak gibi geliyor.kendi dahil çünkü kocamın ailesi cahil ve cahiller bir birini çok kışkırtır.

Konu sahibinin nickini gorunce, ibrahim tatlises'in "aman MELEKEm kavur baliklari" sarkisini hatirlayip dusunuyorum ben de, elimde degil:KK70:
Hey Allahım :-) lavanta sen çok yaşa emi,ben de dün akşam kayan halıyı düzeltirken bunu mırıldanıyordum,sonra şaşırdım,yıllardır duyduğum yok,nerden takıldı dilime bu şarkı diye:D
Ama melekeye de kızmayın bence, uzakta olunca olumsuzluklarını göremiyor,beraberliklerine özeniyor olabilir.Ben yakınım da ne oldu.Melekenin mesafesinden daha fazla mesafeliyim.Birini gerçekten severim.Fakat temkinliyim,gerektiği yerde gerektiği kadar diyorum...

Hey Allahım :-) lavanta sen çok yaşa emi,ben de dün akşam kayan halıyı düzeltirken bunu mırıldanıyordum,sonra şaşırdım,yıllardır duyduğum yok,nerden takıldı dilime bu şarkı diye:KK70:
Ama melekeye de kızmayın bence, uzakta olunca olumsuzluklarını göremiyor,beraberliklerine özeniyor olabilir.Ben yakınım da ne oldu.Melekenin mesafesinden daha fazla mesafeliyim.Birini gerçekten severim.Fakat temkinliyim,gerektiği yerde gerektiği kadar diyorum...
Meleke dedikçe o sarkiyi hatirliyorum valla, elimde degil :KK53:

Çaya ikibucuk lira vermek (maalesef) gayet normal. Ne yapsınlar, kıraathaneye mi gitsinler?
Ayrıca grup buluşmalarında herkes çektiği fotoğrafı WhatsApp gruba atar ki herkes beğendiğini alsın diye. Bu normal birşey.
Eğer sizin mesajlardan bildirimlerde rahatsız olduğunuzu düşünüp başka bir grup kurmuş olsalar eminim ki bundan daha büyük rahatsızlık duymuş olacaktıniz.
Hem anladigim kadarıyla sevmediginiz eltiler, sanki sizi çağırsalar mutlu mu olacaktıniz?
Alın bildirimi sessize, kurtulun

Back
X