- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Teşekkür ederim sayın üye herkesin görüşüne saygım varSu tavrınız bıle ne kadar basit eleştiriyi hiç kaldıramıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sayın üye herkesin görüşüne saygım varSu tavrınız bıle ne kadar basit eleştiriyi hiç kaldıramıyorsun
Ben eşimle geziyorum arkadasım yok evet yalnızım onların eşi aksamları kahvede onlar beni kıskanıyor kıskandırmaya calısıyor :):)
Yazar burada"O ne yaa,bir paket çay alsam kaç kere demlerim,müsrif kadınlar öğğ"demek istiyor sanırsamŞimdi ben anlamadım
Dışarda 2,5 liraya çay “pffff ezik fakirler ben 10 lira veriyorum” şeklinde mi yoksa “görgüsüzler o paraya çay içip nispet yapıyorlar” şeklinde mi belirtilmiş? Konu sahibi burada ne anlatmak istiyor?
Kız demişsin ya “yalnızlıktan geberiyorum” diye üzüldüm ha. Geberme sakın öyle bi şeyden. Bir laf var ya “elti gemisi yürümezmiş” diye hah işte o iki elti de geçinemez yakında bozuşurlar sen merak etme diyeyim bari :)))Ahahaha ay cok güldüm ya allah razıolsun senden bacım :) yaa bunlar hep evde buluşan tipler ayda bir cafeye gidip cay iciyorlar 80 tane resim çekiliyorlar bana da ayy sıkılmıyormusun tek diyorlar yani nispet
neler yapıyorsun günün nasıl geçiyor insanlara artık sıkılmıyorum demekten yoruldum ben onlar bıkmıyor sormaktanBende yalnizim, gurbete geldim sen gibi. Hemde istanbul gibi bir yerden ufacik koyden bozma bir sehre... Anlayabiliyorum seni, ama birak cok takilma. Bu insanlar ailende olmayacak sadece, boyleleri her yerde :)
Bende öyle düşünüyorum yapmacık ilişkiler bir yerde patlıyor illa ki sağol bacım yorumun içinKız demişsin ya “yalnızlıktan geberiyorum” diye üzüldüm ha. Geberme sakın öyle bi şeyden. Bir laf var ya “elti gemisi yürümezmiş” diye hah işte o iki elti de geçinemez yakında bozuşurlar sen merak etme diyeyim bari :)))
Yaptigim seyler o kadar siradan ki.neler yapıyorsun günün nasıl geçiyor insanlara artık sıkılmıyorum demekten yoruldum ben onlar bıkmıyor sormaktan
Gerçekten sizin gibi iyi niyetli insanlara teşekkür ediyorum herkes anlamadı cünkü beni güzel yorumun icin sağol canımYazar burada"O ne yaa,bir paket çay alsam kaç kere demlerim,müsrif kadınlar öğğ"demek istiyor sanırsam
Meleke seni anlıyorum,yanlızlığını da.Çok sevdiğim biri de yurtdışında ve çok yalnız![]()
Hayır benim sinir oldugum her şeyi ordan planlamaları bulusacaksınız arasıp konusun planlar yetmiyor fotografkar vs vs gına geldi canım
Aaa aynı seyler :):) allah yardımcımız olsun ama anladığım şey üzülüncede pat diye taşınamıyoruz memleketlere.alışmak lazım canım elden bir şey gelmiyor en kötüsüde evet hadi kalk cay icelim diyen kimse yok sanırım aylardır bir kadınla oturup iki lafın belini kırmıyorum :):) hep eş hep eş :):)Yaptigim seyler o kadar siradan ki.
Kitap okumak, yabanci dizi izlemek, ders calismak, gazete okumak, resim cizmek, temizlik, yemek yapmak, kislik erzak hazirlamak ve dolaba stoklamak gibi seyler.
Evet eglenceli degil, ama ne gelir ki elden.
Soyle kafan atar icin daralir kalk bi cay icelim diyecek kimsen yok, bakma cok icerliyorum :)
Dışarı cıkıyorum eşimle geziyorum asosyla değilim sadece bayan arkadaşım yok bu şehirde kıskancsam da kıskancım rahatsızım evet ahahahaAsiri kiskancsin. Ordan haberlesmeyip herkes tek tek birbirini arayacaksa grup neden kuruluyor acaba? Yok gruptan haberlesmesinler, yok gruba fotograf atmasinlar. Ne yapcak 7/24 senin keyfine gore mi muhabbet etcekler?
Bu kadar rahatsizsan gruptan cikarsin ama yok meraktan catlarsin bu seferde :))) evde oturup oturup kendini kuracagina 2 insan gör disari cik bari sende.
Aslına mune cok haklısın ama elimde değil mesela yemek bulasık ütü vs vs cokda boş vaktim olmuyor ama beynim cok boş oldugu icin gereksiz seylerle doldurıyorum bu huyumu sevmiyorum .sanırım nette fazla takılmamam gerekiyorHanımlar sakin lütfen.
Konuya yoruma gelince neden sosyal medya araçlarında paylaşılan herşeyi kafasına takıyor insanlar ?
Benim için merak konusu olmaya başladı bu, mesela bir grup açılsa bir sürü fotoğraf konsa üstüme alınmam, 7/24 gezen biri değilim, evde kendime göre takılırım ama paylaşılan şeyleri de takip edip bakmaya fırsatım olmaz, aklıma dahi gelmez böyle şeyler, kusura bakmayın ama bunun yalnızlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum, yalnızım ama çevremde olup bitenle alakadar değilim, böyle şeylerle aklınızı meşgul etmeyin bence.
Aaa aynı seyler :):) allah yardımcımız olsun ama anladığım şey üzülüncede pat diye taşınamıyoruz memleketlere.alışmak lazım canım elden bir şey gelmiyor en kötüsüde evet hadi kalk cay icelim diyen kimse yok sanırım aylardır bir kadınla oturup iki lafın belini kırmıyorum :):) hep eş hep eş :):)
Aslına mune cok haklısın ama elimde değil mesela yemek bulasık ütü vs vs cokda boş vaktim olmuyor ama beynim cok boş oldugu icin gereksiz seylerle doldurıyorum bu huyumu sevmiyorum .sanırım nette fazla takılmamam gerekiyor
Bulunduğum yerde o tarz kurslar yok malesef tek sosyal aktivitem eşimle gezmek başkada bir şey yok arada yürüyüşe cıkıyorum hava alıyorım yalnız yürümek iyi geliyor .ve haklısın tabikide tavsiyelerini dikkate alacagım hayatımı başka seylerle meşgul edecegim insallah çcok sağol yorumların icinTavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama böyle gruplarda paylaşılan şeyleri çokta dikkate alıp önemsemeyin, yaptıkları belki nispet belki değil bilemem, sosyal medyada paylaşılan herşeyi üstünüze alınırsanız bir süre sonra otomatikman size nispet içermeyen şeyleri bile üzerinize alınırsınız, aklınızı meşgul edecek uğraşlar bulun, kitap okuyun, bulmaca çözün, dışarıya çıkıp yürüyüş yapın, mümkünse ve istiyorsanız kurslara yazılın, sosyalleşmeyi seven biriyseniz çok güzel dans, resim, rölyef, ahşap boyama kursları var, eltidir, görümcedir gibi aile bireylerinden farklı bir çevreniz olması bir süre sonra sizi her yapılanı üstünüze alınmaktan alıkoyar.
Eltimde görümcemde yok ama olsaydı onların paylaşımlarını takip bile etmezdim, ben sıkılırım öyle şeylerden, her dakika iç içelikten sıkılırım, kendi ailemi bile face instagram gibi yerlerden takip etmiyorum, hesap bile açmadım.
Şahsen bende kalabalık ortamları sevmem sadece bir kahve iceceğim bayan arkadas isterdim.yeni gelin oldugun icin bu korkuda var kapıyı bile acmaya korkuyorsunEskiden kaynasmak ve komsuluk iliskisi kurmak hem cok kolay, hemde cok kiymetliydi. Yeni gelen gelin olsa, yalniz almasin diye ayrica yardimci olunurdu. Ama simdi kimse kimsenin kapisini calmasin diye dua ediyor, aslinda ben dahil. Cunku oyle seyler okuyup izliyoruz ki...
Eger keyfin kaciyorsa o grupta cik en iyisi. Herkesin sartlari ayni degil maalesef. Benim iki eltim yakinlar ben uzagim. Keske yakin olsam, giderdim yanlarina belki. Ama kendi yuvamiz ve hayatimiz icin hayat bizi buralara getirdi deyip mesgale bulmak gerekiyor. Es ve arkadasin yerleri her ne kadar farkli olsa da yapacak bir sey yok :)
Rica ederim, eltiymiş görümce kayınvalideymiş kafanıza takmayın böyle şeyleri, eşinizin ailesidir arada görüşürsünüz 2 sohbet edersiniz ama hepsi bu, hayatınızın merkezine oturtmayın ne kendilerini ne de yaptıklarını, hayatın bir merkezi varsa o merkeze kendinizi oturtunBulunduğum yerde o tarz kurslar yok malesef tek sosyal aktivitem eşimle gezmek başkada bir şey yok arada yürüyüşe cıkıyorum hava alıyorım yalnız yürümek iyi geliyor .ve haklısın tabikide tavsiyelerini dikkate alacagım hayatımı başka seylerle meşgul edecegim insallah çcok sağol yorumların icin