- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
şöyle diyebilirim size, aranızdaki saygı bitmiş . Eşiniz mükemmeldir demiyorum ama siz de ağzınıza geleni esirgemeyen tiplerdensiniz , kadın sussun demiyorum ama çocuğu icin , yuvası için biraz alttan almalı diye düşünüyorum .Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
Gecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamaliCanim sende az değilsin diye size başlamak istiyorum. Zaten olan olmuş ama iyice kiskirtmis adamı tekrar evden postalamissin gece vakti. Böyle olmaz. Biraz alttan almayı bilin. Bunu ikinizde yapın. Geldiğinde yaptığının yanlış bir hareket olduğunu onu merak ettiğinizi söyleseydiniz tekrar gitmeyecekti ama siz cemkirmeyi tercih etmişsiniz. Hemde zaten ipler kopmusken.
Tamamen yanlış düşünüp alintilamissin yazımı. Ben ona demek istedim ki zaten arada sorunlar varmış bitmek üzere olan bir evlilikmis zaten ama kurtarmakta istiyor. Gecenin bir yarısı çekip gitmesi ve haber vermemesi çok büyük yanlış ama arada sorunlar olduğu için. Geldiğinde daha ılımlı karsilayabilirdi ama vicdanen baskı yapabilirdi. benim için defetme sebebidir o ayri. Ama konu sahibi yuvasını da çocuğu için kurtarmak istiyor.Gecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamali
Yüzde yüz katılıyorumGecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamali
Adam hergun iki bucukta geceleri fink atiyorsa bu dediginiz dogruYüzde yüz katılıyorum
Kadın olsaydı adam konu sahibinin 100 katını yapardı
Kadin bir yerden habersiz gece 2 buçuk ta dönüyor hem de haber vermeden
adam bunu gülücüklerle hosgeldin deyip karşılıyor
Sizce bu olur muydu konu sahibine kızıyorsunuz
Ayrıca adamın gözü dışarıda hangi kadın olursa olsun gece 2 lerinde habersiz gelen adama kızar
Adam bahane şahane deyip yine ne halt karıştırıyorsa ona devam etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?