- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Her hareketinde batiyorsun sozunun acilimi nedir ? Neden sikayetci.?Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
Kim istemez ki mutlu bi yuva vermeyi evladına. Çok üzüldüm. Sahipsiz yapayalnız bırakmış sizi. Eşinizin sizi terkettiğini düşünmeyin. Siz terketmişsiniz aslında. Onun hoşçakal msjına dur demeyerek aslında giden sizsiniz... sizin söylemediğinizi o söylemiş sadece. Pişman olmayın. Çocuğunuzun mutsuz bi yuvada buyumesindense anne babasının kavgasına gürültüsüne daha fazla şahit olmadan bitmesi daha iyi bana göre... saygıyla sevgiyle büyütürsünüz kızınızı. Ama çocuğunun annesine bir whatsap msjıyla veda etmesi de ayrı bi saçmalık. Net olmadaydı sms mi atacaktı. Çok ama çok gereksiz. Bırakın gitsin. Siz kendiniz ve çocuğunuz için iyi olun..Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
Kavga anlarında bahsettıgınız kelımeyı kullandıgı da oldu. Ben ona bu 5 yılda 1 kere aptal kelımesını bıle kullanmadım oysa.Yazarak anlatmak gercekten zor oluyor,ama tabı kı bır anda olan bır sey degıl. Eskı konularımda bahsettım. Yaptıgım her seyı elestırır esım, bugun yaptıgım yemege elıne saglık der , ertesı gün patates bıle kızartamıyorsun gerızekalı der mesela. Böyle aynen böyle kelımeler kullanıyor bana. Bız tartısamıyoruz kı, keske tartısabılseydık. En ufak zıtlasmalar onun bagırıp benı ıteklemesıyle bıter. Ben ben olmaktan cıktım onunlayken...Beyefendice hoşçakal yazmış.
Hayatımdan s... git diyenleri de gördük..
Bu konudaki adama neden çok kizamadim?
Beterin beterlerini gördüm diye heralde.
Neden bu kadar huzursuzsunuz esas sorun neydi de eve gelesi gelmiyor hepsi önemli bunların bence..
Kaç yıllık evliliği bir geceyle degerlendirmeyelim.
Cok tesekkur ederim..Ben aylardır dusunuyordum ama kızımı cok dusundum. Eskıden cocuk ıcın bosanılmaz lafına delı olurdum. Yasayınca anladım ki cok zormus.Yarın kızım bana sordugunda ne dıcem , ya da haftasonları esım alırsa napıcam diye dusundum hep işten eve gelırken kırmızı ısık yandıgında bıle sinirlerim bozuluyor benım, öyle ozluyorum kızımı..Ama o'na böyle ornek olmaktansa , güclü olup yoluma bakabılmek su an ıcın tek istegım.Kim istemez ki mutlu bi yuva vermeyi evladına. Çok üzüldüm. Sahipsiz yapayalnız bırakmış sizi. Eşinizin sizi terkettiğini düşünmeyin. Siz terketmişsiniz aslında. Onun hoşçakal msjına dur demeyerek aslında giden sizsiniz... sizin söylemediğinizi o söylemiş sadece. Pişman olmayın. Çocuğunuzun mutsuz bi yuvada buyumesindense anne babasının kavgasına gürültüsüne daha fazla şahit olmadan bitmesi daha iyi bana göre... saygıyla sevgiyle büyütürsünüz kızınızı. Ama çocuğunun annesine bir whatsap msjıyla veda etmesi de ayrı bi saçmalık. Net olmadaydı sms mi atacaktı. Çok ama çok gereksiz. Bırakın gitsin. Siz kendiniz ve çocuğunuz için iyi olun..
Yanı her tepkımde batıyormusum.. verdıgım tepkıler cok sacmaymıs. Nerde ne dıcegımı bilmıyormusum, zaten ben neyi yapabılırmısım kı...Her hareketinde batiyorsun sozunun acilimi nedir ? Neden sikayetci.?
Eski konulariniza baktim.esinizin ofke kontrolu var. Tedavi olmali
Dogru soyluyorsunuz, esım psikolojık sıddetın alasını yaptı bana. Sen neyı yapabılırsın kı, neyı basarabılırsın ki, terfı aldıgımda sasıran adam o kadar asagılıyordu benı...Konularınıza göz gezdirdim evliliğiniz de hem fiziksel, hem de psikolojik şiddet varmış, sizin terk edip gitmeniz gerekirken adam ! Fütursuzca hareket etmiş her seferinde.
Lütfen çocuğunuza bir iyilik yapın ve o ortamda büyütmeyin. Çocuklar anne babalarını mutlu görürse mutlu olurlar, bu şekilde mutlu olmaları ancak mucize olur.
Ya gercekten bu nasıl buyutulmez kı, bir sey olsa haberı olmayacak.. gecenın bır vaktı kızımla evde tekız. Bunu önemsememek nasıl bir bencıllıktır. Bu kücük bir sey olabılır mı...Adamın üstüne gitmişsin diyen arkadaşlara katılmıyorum. Bence sen bu adama az bile yapmışsın. Sakinliğinden faydalanıp tepene çıkmış. Önceki konularını bilmiyorum ama sorunlu bi evlilik sizinki sanırım. Mantıklı düşünüp kızın için en doğru olanı yap. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Yok adım atmayacagım.. Garıp bi rahatlık var ustumde ... Hele bir de hoscakal yazdıktan sonra.. İyice koptu ıcımde bir seyler.. Yanı oturulur konusulur.. olmuyorsa da olmuyordur. Sadece karı koca degılız kı anne babayız bız , hoscakal deyıp gitmek nedir.Ama benım yapamadıgımı o yaptı. Sankı benı koca bır yukten kurtardı...Iki hoscakalla esin ipleri koparamaz yemezler oyle,yalniz cok gamsiz ve vurdumduymaz gibi yada sorumsuz...siradan iki sevgili degilsiniz kari/kocasiniz kolaymi ya iki hoscakalla evliligi bitirmek biran once aklini basina toplar umarim...sizde geri adim atmayin mutlaka tukurdugunu yalayacaktir o kadar basit degil bu isler...
Kesınlıkle yazmayacagım... Bana da öyle gelıyor ,ama kesınlıkle onu durdurmaya calısmayacagım.Cunku vicdanen o kadar rahatım ki, cok bilirim ıs cıkısı arabaya bıner butun yol aglya aglaya donerdım eve o kadar sinirlerimi bozuyordu. Kac kere kaza yapıyordum .. cunku kafam o kadar doluydu ki.. Sabah peynır alır mısın dedıgımde , sacını boyatacagına peynır alsaydın demıstı bana ya .. Oyle her seyım batıyordu ona .. dogum yaptıgım ılk gun bile annem uyuyakaldı dıye annen bakamıyo annen bakamıyo deyıp deyıp aglatmıstı benı...Eğer siz hiç yazmazsanız eşiniz size geri dönecek.. ama yazarsanız bütün ipler onda olur. Şu an size resmen ders vermeye çalışıyor işe yararsa her seferinde bunu yapar
Aramızda iletısım yok ki.. tartısamayız da .. cunku her tartısma o'nun bana hakaret etmesıyle son bulur. Annemlerın evınde hakaret küslük bilmezken evlendım dünyam şaştı.Eşiniz ailesi yokmuş gibi davranıyor.bu konuda onu sorumsuz buluyorum.böyle olmasının bir nedeni var mı, ya da daha önce de mi böyleydi?
Bir olaydan hareketle de boşanma noktasına kadar gelinmesi saçma.ama bu tabloda şu net aranızdaki iletişim zayıflamış, ilişkiniz yıpranmış.
Böyle devam ederse ya boşanırsınız ya da kızınız mutsuz bir ortamda mutsuz ebeveynlerle büyüyecek.
Belki agzıma gelenı soylesem böyle olmazdı , ben esımle tartısamadım, cunku sonunda hep bagırıs cagırıs kapı yumruklamalar ustume yürümeler böyle bitti. O kadar yabancı seyler ki bana , benım annem babam hala ustume tıtrer ama esımın bu tavırları benım dünyamı sasırttı.. Ben konusarak her seyın halledılebılcegıne , hallolmuyorsa da yıne konusarak bir sonuca varabılcegımıze ınanırdım. O benı ıcıne kapanık sacma sapan bir insan yaptı, buna ızın veren de bendım tabi.Beraber markete gittiğimizde bır sey almayı unutsak , unutmasan sasardım neyi duzgun yapıyorsun? Ya da isten gelıp evle ugrastıgımda yapamıyosun zaten bosver gibi. İyi günlerimiz de oldu evet ama cogu zamanımız böyle gectı. Kendı yaptıgı yanlısın bıle faturasını bana cıkartırdı.şöyle diyebilirim size, aranızdaki saygı bitmiş . Eşiniz mükemmeldir demiyorum ama siz de ağzınıza geleni esirgemeyen tiplerdensiniz , kadın sussun demiyorum ama çocuğu icin , yuvası için biraz alttan almalı diye düşünüyorum .
Sen şöyle mutlusun , böyle mutlusun , git orda kal demek onlari daha da kışkırtır , ikinizin de yatışıp sakin zamanda bunları konuşması gerekiyor .
Birbirinizi kışkırtarak , kırıcı cevaplar vererek bunu düzeltemezsiniz .
Ben sizin eşinizi sürekli eleştirerek , ya da yaptıklarını yüzüne vurarak onu bunalttiginizi düşünüyorum . Esiniz de hayatına karisilmasini istemeyen, bekar hayatındaki gibi özgür olmak isteyen tip . Allah kolaylık versin , burdaki olumlu yorumlara kulak vererek bir şeyleri düzeltebileceginize inanıyorum .
Ah inşallah Allah yardımcınız olsun...Aramayın ararsanız bütün yük dize binmiş olur günah keçisi olursunuz biraz yalnız kalsın sizde kendiniz dinleyin hakkımızda hayırlısı olsun.... keşke benimkide hoscakal deyip çıkıp gitse medenice inanın öyle zor durumdayım ki
Ben de böyle düsünüyorum.. bu bencıllik degıl de nedir..Gecenın 3 unde eve geldi ve tekrar gitti. Annemlere gıdıyorm bak soyluyorum dıyo bide..Ama ben bıkere telefonu duymasam , eve gelınce ortalıgı ayaga kaldırır.Gecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?