- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Öyle yapacagım.. cunku kızına düskün tamam ama hıc bır sorumlulugunu almıyor ya da gergınse o'na da yansıtıyor. Cocuk benı ısteyıp aglıyor dıye senın yuzunden kendıne alıstırdın dıyo. Ben sabahtan aksama kadar ısteyım sacmalama dıyorum, parka götur ılgılen degısecek dıyorum , ben ılgılenıyorum zaten dıyo. 2 senedır 1 gece bıle sen uyu, ben ılgılenıyım demedi.. Agladıgı zaman , bakamıyosun der sinirlenırdı birde...Bu adamı eve alma bir daha. Git ver dilekçeni. Zaten adam değilmiş baştan beri. Defolsun nereye gidecekse.
Kızını düşünüyorsan zaten böyle şiddetli hakaretli bir yuvada büyütmezsin.
Ben de öyle düsünuyorum.. tek bu konuyu bılene sacma gelebılır ama eskı konularda yazmıstım , bir adım yol alamadık.Senin eski konularını biliyorum. Senin kocandan bir yol olmaz. Gayet normal öyle hissetmen.
Ben o zaman da yazmıştım. Senin kocan hasta. Bildiğin hasta. Onun psikoloğa ihtiyacı var. Sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Kocan kompleksli, kendine güvenmeyen bir tip.Ben de öyle düsünuyorum.. tek bu konuyu bılene sacma gelebılır ama eskı konularda yazmıstım , bir adım yol alamadık.
Evlilikten once 4 sene birlikteliginiz olmus anlayamamis mi o zaman. Madem bu kadar kotuymussunYanı her tepkımde batıyormusum.. verdıgım tepkıler cok sacmaymıs. Nerde ne dıcegımı bilmıyormusum, zaten ben neyi yapabılırmısım kı...
Gecen gün annemlerde yemekteyız, corba yapmıstım. Annem dıyo ki; kızım yaptı bak nasıl olmus .. - anladım onun yaptıgını hayatımda hıc böyle corba ıcmemıstım ben ıcemıcem dedi. Babam nasıl bozuldu. Ben orda tepkı versem annemler uzulecek sadece aldım tabagı baska yemek koydum. Benı nasıl rencıde edıyor , annemlerın yanında bıle. Annem sureklı gözlerindekı ısık gitti, gencsın sen toparlan kendıne gel dıyor .. ömrun bidaha gerı gelmicek diyor.. öyle haklı ki...Yani ınsanın neye sınırlendıgını bılırsın , sacma bıseydır belkı ama huyu bu der dıkkat edersın. Ben neye tepkı verecegını kestıremıyorum. Bir de en son benim araba almam gerekıyor ıs degısıklıgı sebebıyle , ulasım cok zor.. babam yardım ettı , ben kredı cektım o cok zorlanırız alamayız derken gitti kendın kac bın lıra para verıp motor aldı.Yıne bır sey demedim hevesı var dıye.Ya böyle bir 15 gün gidebılsem kızımla uzaklara . Tayın ıstemeyı dusunuyorum baska sehre..Ben o zaman da yazmıştım. Senin kocan hasta. Bildiğin hasta. Onun psikoloğa ihtiyacı var. Sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Kocan kompleksli, kendine güvenmeyen bir tip.
O zaman ben daha sabırlıydım.. o küserdi ben barısmaya calısırdım. Sonra zamanla iş cocuk derken bir de onun sureklı gonlunu almaya ugrasmaya enerjım kalmadı. Onu kabullenemıyor zaten. Artık o kuserse ben de konusmadım. Öyle öyle uzaklastık .. nerdeyse eve cıcek alıp gelıcem o kıvama getırmıstı benı :))Evlilikten once 4 sene birlikteliginiz olmus anlayamamis mi o zaman. Madem bu kadar kotuymussun
burda böyle anlatınca sanki siz adamı çıldırtmışsınız gibi duruyordu kusura bakmayın .Belki agzıma gelenı soylesem böyle olmazdı , ben esımle tartısamadım, cunku sonunda hep bagırıs cagırıs kapı yumruklamalar ustume yürümeler böyle bitti. O kadar yabancı seyler ki bana , benım annem babam hala ustume tıtrer ama esımın bu tavırları benım dünyamı sasırttı.. Ben konusarak her seyın halledılebılcegıne , hallolmuyorsa da yıne konusarak bir sonuca varabılcegımıze ınanırdım. O benı ıcıne kapanık sacma sapan bir insan yaptı, buna ızın veren de bendım tabi.Beraber markete gittiğimizde bır sey almayı unutsak , unutmasan sasardım neyi duzgun yapıyorsun? Ya da isten gelıp evle ugrastıgımda yapamıyosun zaten bosver gibi. İyi günlerimiz de oldu evet ama cogu zamanımız böyle gectı. Kendı yaptıgı yanlısın bıle faturasını bana cıkartırdı.
Gece 3 de eve gelınce , neden gec kaldın dıye soramadım, soramam da.. Bız evdeyiz , bir sıkıntı olsa haberı bıle olmayacak. O zaman ne anlamı var aıle olmanın, ki bız aıle de olamadık zaten...
Gecen gün annemlerde yemekteyız, corba yapmıstım. Annem dıyo ki; kızım yaptı bak nasıl olmus .. - anladım onun yaptıgını hayatımda hıc böyle corba ıcmemıstım ben ıcemıcem dedi. Babam nasıl bozuldu. Ben orda tepkı versem annemler uzulecek sadece aldım tabagı baska yemek koydum. Benı nasıl rencıde edıyor , annemlerın yanında bıle. Annem sureklı gözlerindekı ısık gitti, gencsın sen toparlan kendıne gel dıyor .. ömrun bidaha gerı gelmicek diyor.. öyle haklı ki...Yani ınsanın neye sınırlendıgını bılırsın , sacma bıseydır belkı ama huyu bu der dıkkat edersın. Ben neye tepkı verecegını kestıremıyorum. Bir de en son benim araba almam gerekıyor ıs degısıklıgı sebebıyle , ulasım cok zor.. babam yardım ettı , ben kredı cektım o cok zorlanırız alamayız derken gitti kendın kac bın lıra para verıp motor aldı.Yıne bır sey demedim hevesı var dıye.Ya böyle bir 15 gün gidebılsem kızımla uzaklara . Tayın ıstemeyı dusunuyorum baska sehre..
Eski konularına baktımMerhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
burda böyle anlatınca sanki siz adamı çıldırtmışsınız gibi duruyordu kusura bakmayın .
Böyle bir adamsa iyi dayanmışsınız , bundan sonra aramayın , geri durun sizi bu kadar küçümsemesine asla izin vermeyin .
Çalışan bir bayanmışsınız da , bunlar kendini vazgeçilmez sanıyor ki bunu onlara biz hissettirdik . Şimdi de baş edemiyoruz ne yazık ki .
Tesekkur ederim.. Ben de öyle yapmaya calısacagım, hak ettıgım bu degıl eminim. Kac kere konusmaya calıstım , bak olmuyorsa oturup konusalım bir yol bulalım, ıkımızde dunyaya mutsuz olmaya gelmedık.. ya da bir sure ayrı kalalım dedim , of konusmak ıstemıyorum senın sacmalıklarını dınlemek ıstemıyorum dedi bana bir sure sonra pes ettım bende . Konusamadım cunku onun sözleri ben de o'nu sevmeye sebep bırakmıyordu.Oysa ben o'nu sevebılmek ıcın , yanında kalabılmek ıcın bahaneler aramıstım. Dün gece sadece bir kac damla yas aktı gözumden , iyiyim.. daha da iyi olacagım. Hem kendım,hem kızım ıcın.Fazla vicdan da iyi degılmıs ogrenmıs oldum. Motora atlayıp gittigınde bir sey olmasın dıye dua ederdım ıcımden ama o dün arkasına bıle bakmadan gitti. İçim rahat.. Elımden gelenı yaptım.. Unutulmayacak, telafı edılmeyecek hatalar yapmadım. Hoscakalıcaz artık yapacak bir sey yok :) tesekkur ederım zaman ayırıp fikrinizi yazdıgınız ıcın...şu konuya bakıp yorum yazm
iyiki ilk mesajınıza göre yorum yapmadan okudum sayfaları.. nasıl değişti bakış açım..
hazır gitmişken yol verin gitsin..
her türlü şiddet var adam sizi sürekli aşağıya çekiyor ve böyle bir adamla kızınızında psikolojisi bozulur. bir ömür ne kendinize ne kızınıza yazık etmeyin..
yazım tarzınız kendinizi ifade ediş biçiminizden akıllı bir kadın olduğunuz belli kendinize bu adamı reva görmeyin..
İste tabii ki. Kocandan bir halt olmaz.Gecen gün annemlerde yemekteyız, corba yapmıstım. Annem dıyo ki; kızım yaptı bak nasıl olmus .. - anladım onun yaptıgını hayatımda hıc böyle corba ıcmemıstım ben ıcemıcem dedi. Babam nasıl bozuldu. Ben orda tepkı versem annemler uzulecek sadece aldım tabagı baska yemek koydum. Benı nasıl rencıde edıyor , annemlerın yanında bıle. Annem sureklı gözlerindekı ısık gitti, gencsın sen toparlan kendıne gel dıyor .. ömrun bidaha gerı gelmicek diyor.. öyle haklı ki...Yani ınsanın neye sınırlendıgını bılırsın , sacma bıseydır belkı ama huyu bu der dıkkat edersın. Ben neye tepkı verecegını kestıremıyorum. Bir de en son benim araba almam gerekıyor ıs degısıklıgı sebebıyle , ulasım cok zor.. babam yardım ettı , ben kredı cektım o cok zorlanırız alamayız derken gitti kendın kac bın lıra para verıp motor aldı.Yıne bır sey demedim hevesı var dıye.Ya böyle bir 15 gün gidebılsem kızımla uzaklara . Tayın ıstemeyı dusunuyorum baska sehre..
Mesele sadece bu olmadıgı ıcın , eskı konularımda bahsettım yazmıstım.Evde kizinizla yanliz kalabilirsiniz neden buni dert ettiginizi anlayamadim , biz tartisacak gibi olursak sakinleyelim diye kendim gonderirim esimi evden saat kac olursa olsun
Git sakinles gel derim cunku sinirliylen olay kavgaya doner
Esas sorunun kaynagini yazmadiginiz icin o konuda yorum yapamiycam ama burda anlattiginiz meselede ben sizi hatali buldum
Koca yazıdan cıkardıgınız bızı evde yiyip yememeleri mi?beni ve çocuğu bu saatte evde tek başına bırakamazsın demek abartmak bence.
sizi yiyolar mı evde?
Koca yazıdan cıkardıgınız bızı evde yiyip yememeleri mi?
Konunun sadece bu olmadıgını belırtmek ıcın eskı konularımda bahsettım yazmıstım.Ki kaldı ki benım ıcın onemli bir konu, he bunu mu sorun edıyorsunuz dersenız edıyorum cunku gecmisi de var ve hala evlıysek bızı evde kafasına göre tek bırakamaz . Benım dusuncem bu dogru ve ya yanlıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?