whatsapp durumu

Sizi anlıyorum konu sahibi. Biz kızlar gerçekten bu herifler yüzünden paranoyaklaşıyoruz. Nokta koysalar noktaya bile anlam bulacağız. Napalım genlerimizde bu işte.
Daha önceden size yoncadan bahsetti mi hiç ? Yonca bir bitkidir 4 yapraklı. Yani bir erkeğin bitkiyle bu kadar sarmaş dolaş olacağını pek sanmıyorum ama Yonca diye biriyle de tanışmış olabilir. Kızın gönlünü kazanmak için şekil şukul yapıyordur.
Ya da ne bileyim size karşı şüphelendiriyim çıldırsın diye koymuş olabilir.

Bir ara bende de yonca vardı ama bir manada kullanmadım güzel görünüyordu diye hoşuma gitti koydum. Bir sürü saçma ifade koyan var geçen arkadaşım kalp koymuş bende trip attım hayırdır aşık oldun da saklıyor musun dedim. Öylesine koydum rengi hoşuma gitti ne aşkı be dedi . O kadar anlam aramamamız lazım her şeyde..

Bir erkek bu kadar detaylı düşünebilse kadın olurdu zaten adam görse yorumları bir daha hayatına kadın almaz, yonca isimli bir kız ben kadın halimle düşünemedim valla

Hosuna gitmistir.

Ben de ay (hilal olan) simgesini koyuyorum bazen, hosuma gidiyor.
Ne anlama gelir ki? Sakat bir seyse koymayim

Deminden beri baya ciddi ciddi kafa yordum. Simdi aklima geldi.

Belki koye, yesillik, agacli otlu bir yere gitmistir? Piknik veya dedigim gibi köy gibi? Doga aski kabarmistir?

Nasıl olsa eski sevgilin ne diye kafa yoruyorsun ki ne koyarsa koyar adam

Ya neden her şeyi kendi üstüne alınıyorsun ya da bir şeye yoruyorsun? Birini bulamazdı, bulmuş şanslı vs. Öylesine boş kalmasın diye koymuştur, totem yapmıştır şans getirsin diye koymuştur Yeni bir sevgilisi vardır almıştır telefonunu, kendi koymuştur. Sanane ki? Bu neden senin derdin oldu ve burda yer aldı, adı üstünde eski. Kendiniz yeni bir ilişkiye başlayınca adamların eski sevgililerine takıyorsunuz, eski sevgililer adamlara rahat vermiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…