- Emoji Skoru
- 3.027
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
nelere kafa yoruyosunuz cıdden ya...ama daha yeni ayrıldık ben onun için üzülürken o kendini nasıl şanslı hissediyo güya çok seviyodu beni
kızlar eski sevgilim whatsapp durumuna yonca koymuş ne anlama geliyo bu acaba yeni birini mi buldu da şansım açıldı mesajı mı veriyo?
bunu yapan arkadaşın erkek mi :)Bir ara bende de yonca vardı ama bir manada kullanmadım güzel görünüyordu diye hoşuma gitti koydum.Bir sürü saçma ifade koyan var geçen arkadaşım kalp koymuş bende trip attım hayırdır aşık oldun da saklıyor musun dedim. Öylesine koydum rengi hoşuma gitti ne aşkı be dedi . O kadar anlam aramamamız lazım her şeyde..
inşallah öyledirBence şans getirsin adınadır
valla yonca isimli bi kızla tanıştığı benim bile aklıma gelmedi ama hemen herkes öyle yorum yapmış :)Bir erkek bu kadar detaylı düşünebilse kadın olurdu zatenadam görse yorumları bir daha hayatına kadın almaz, yonca isimli bir kız ben kadın halimle düşünemedim valla
bi gün aynı durumu siz de yaşayın ozaman konuşalım bunu olur mu?Ya neden her şeyi kendi üstüne alınıyorsun ya da bir şeye yoruyorsun? Birini bulamazdı, bulmuş şanslı vs. Öylesine boş kalmasın diye koymuştur, totem yapmıştır şans getirsin diye koymuştur Yeni bir sevgilisi vardır almıştır telefonunu, kendi koymuştur. Sanane ki? Bu neden senin derdin oldu ve burda yer aldı, adı üstünde eski. Kendiniz yeni bir ilişkiye başlayınca adamların eski sevgililerine takıyorsunuz, eski sevgililer adamlara rahat vermiyor ki.
bana nispet olarak koysa üzülmem zaten de benden sonra hemen birini buldu ona şans getirdi diye anlam çıkardım ondan üzüldümZamane gençliği :) ayrilir ayrilmaz sevgili edinecegini sanmiyorum.anlam yukleme.haaa diyelimki sana nispeten koydu buda seni uzmesin.aksine sevindirsin.demek oluyorki seni umursuyor.arama simdilik bir ay kadar bekle o seni arasin aramazsa sen bi msj atarsin donerse senindir
Harikaaaa yaaaadam öküzse en sevdiği yemeğin resmini koymuş olabılır
Öyledir öyle tatlım bir ibareye bu kadar takılıp gününü zehir etmeinşallah öyledir
çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlattın beni :)Öyledir öyle tatlım bir ibareye bu kadar takılıp gününü zehir etmebende her gün farklı bir ifade kullanırım ama bir şey ifade etsin diye değil kafama ne eserse yani :)