whatsapp durumu

Benim de aklıma getirdiniz valla çok iyi oldu
Ben de yonca yapayım bari
Birileri düşünsün dursun, kafayı patlatsın hadi.

Yanına da uğur böceği koysam mı? Hepten kafası patlasın düşünmekten

Zamane gençliği :) ayrilir ayrilmaz sevgili edinecegini sanmiyorum.anlam yukleme.haaa diyelimki sana nispeten koydu buda seni uzmesin.aksine sevindirsin.demek oluyorki seni umursuyor.arama simdilik bir ay kadar bekle o seni arasin aramazsa sen bi msj atarsin donerse senindir

ama daha yeni ayrıldık ben onun için üzülürken o kendini nasıl şanslı hissediyo güya çok seviyodu beni
nelere kafa yoruyosunuz cıdden ya...
bendede'' biz üç kişiyız ''yazıyor
allah muhafaza ! kım ne dusunur acaba

kızlar eski sevgilim whatsapp durumuna yonca koymuş ne anlama geliyo bu acaba yeni birini mi buldu da şansım açıldı mesajı mı veriyo?

Pardon ama eski sevgilinin whatsapp durumuna neden bakma ihtiyacı hissediyorsun?

Benim arkadaşlar da hep ifade koyar ama hiç anlam çıkarmamıştım, artık daha dikkatli bakayım

yorumlara koptum

konu sahibi whatsaba yeni simgeler eklenmiş mesela bir "el hareketi orta parmak"sen de onu koy
eski sevgilin mesajı anlar

vermiş olacağın mesaj çok açık olacak; senin yoncanın canı cehenneme
ne güzel tek işaret nelere bedel dimi uzun uzun yazmaya gerek kalmaz.

ne yapacaksın anlamını

esi sevgili olmuş bitmiş

sil her yerden görme

önüne bak; yeni hayatına yeni kişileri al
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı

Saglikta da 4 yaprakli yonca dusme riski demek. Yani bilemedim pek coğ yorum yapilabilii

bunu yapan arkadaşın erkek mi :)

Bir erkek bu kadar detaylı düşünebilse kadın olurdu zaten adam görse yorumları bir daha hayatına kadın almaz, yonca isimli bir kız ben kadın halimle düşünemedim valla
valla yonca isimli bi kızla tanıştığı benim bile aklıma gelmedi ama hemen herkes öyle yorum yapmış :)

bi gün aynı durumu siz de yaşayın ozaman konuşalım bunu olur mu?

bana nispet olarak koysa üzülmem zaten de benden sonra hemen birini buldu ona şans getirdi diye anlam çıkardım ondan üzüldüm yokluğumdan bu kadar mı mutlu diye

offf o nasıl bir subliminal mesaj o.
yahu allah iyiliğinizi versin neler düşünüyorsunuz.

`