whatsapp durumu

Şekline bağlı. Celtics diye meşhur bir futbol ve basketbol takımı var, logosu gonca 4 yapraklı. Belki odur. Celtics ye arat bak bi o mu acaba

Pardon o 3 yapraklıymış. Kesin şansım döndü mesajı veriyor o zaman. Ya da tolin in dediği (lafı ağzımdan çaldığı) gibi en sevdiği yemeği koymuştur.

Yoncayi bosverin de hala eski sevgilinizi takip etmenizden derin anlamlar cikiyor.

Unutamayacaginiz, boyle tirim tirim takip edeceginiz sevgilinizle ayrilmayin. Sonra ottan yoncadan anlam cikariyorsunuz. Yapmayin bence...

Yoncayi bosverin de hala eski sevgilinizi takip etmenizden derin anlamlar cikiyor.

Unutamayacaginiz, boyle tirim tirim takip edeceginiz sevgilinizle ayrilmayin. Sonra ottan yoncadan anlam cikariyorsunuz. Yapmayin bence...
ah böyle üzülceğimi bilsem ayrılırmıydım

Kızın yüreğine yüreğine vuruyorsunuz. ilk yorum kalsaydı düzeltmeseydiniz keşke

Ahahahahahahaha Dombik hanımcığım bizim forum araştırmacı kadın dolu. Bakar Googledan, görür 4 değil 3 yaprak olduğunu, adımı cahile mi çıkarayım. İnternet çağında bol keseden atamıyoruz, çok üzülüyorum

erkekler çok derin düşünemezler, nesnelere anlamlar yükleyip mesaj veremezler. sadece dikkat çekmek istemiş, yada yonca adında bir kızla tanışmıştır bence.

Anlamı da olmayabilir bende whatsapp durumuma arada çiçek sembolu falan koyuyorum ama bir anlamı olduğunu düşünerek değil mesela

İlahi kızlar baştan beri güzel bi güldüm yorumlariniza.:))
Sende fiyonk koyu ver
Daha mutlu takın sanki oraya yazınca herşey doğru oluyo peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…