- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Yani ne alaka demek ayrilmis gitmissin bosversene ister yonca ister kaktus koysun,belki de bos kalmasin diye koydugu bir simgedir,erkekler kadinlar gibi boyle herseye anlam yuklemezler.
Şekline bağlı. Celtics diye meşhur bir futbol ve basketbol takımı var, logosu gonca 4 yapraklı. Belki odur. Celtics ye arat bak bi o mu acaba
Kızın yüreğine yüreğine vuruyorsunuz.Pardon o 3 yapraklıymış. Kesin şansım döndü mesajı veriyor o zaman. Ya datolin in dediği (lafı ağzımdan çaldığı) gibi en sevdiği yemeği koymuştur.
Daha ezanın okunmasına çok var
sans getirsin diye koymuş olabilir mi?Pardon o 3 yapraklıymış. Kesin şansım döndü mesajı veriyor o zaman. Ya datolin in dediği (lafı ağzımdan çaldığı) gibi en sevdiği yemeği koymuştur.
ya niye gülüyosun yeni ayrıldık bi kaç hafta oldu ve hayatında biri var ya da bensiz mutlu diye korkuyorum
ah böyle üzülceğimi bilsem ayrılırmıydımYoncayi bosverin de hala eski sevgilinizi takip etmenizden derin anlamlar cikiyor.
Unutamayacaginiz, boyle tirim tirim takip edeceginiz sevgilinizle ayrilmayin. Sonra ottan yoncadan anlam cikariyorsunuz. Yapmayin bence...
sans getirsin diye koymuş olabilir mi?
Aynen bende çok güldüm çok yaratıcısın vallaAy cok yaşa
Güldürdün beni
elimde değilBilmem ki. Valla artık her ne için koyduysa amacına ulaştı baksana. Gecenin bir vakti buna takıp kendini üzüyosun. Takılıp kalmaman lazım. Bakma sil gitsin
Kızın yüreğine yüreğine vuruyorsunuz.ilk yorum kalsaydı düzeltmeseydiniz keşke
sans getirsin diye koymuş olabilirmierkekler çok derin düşünemezler, nesnelere anlamlar yükleyip mesaj veremezler. sadece dikkat çekmek istemiş, yada yonca adında bir kızla tanışmıştır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?