- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
whatsapp durumundaki yonca neden şans getirsinki:) bilmiyorum böyle bir tarzı varsa olabilir.sans getirsin diye koymuş olabilirmi
Mesaideyim ben uyutma mesaisiDaha ezanın okunmasına çok var
Sen neden çamaşırları sermiyorsun kokacak makinada
ama nasılKızlar harikasınız :) iyi ki girip yorumlara bakmışım :)
Konu sahibi arkadaşım; sen de O'nun aklını karıştır :)
O de ilde adam su anda horul horul u yuyordur...bilse bi yonca ne muhabbetlere sebep oldu yanına ekleme yapardı..
aaa cidden heee her türlü anlama açık bu :) başka tavsiyeniz var mı kızlar :)şu ifadenin whatsupptan olan şeysini koy gitsin
Belki durumuna yazcak bir şey bulamamıştır ondan koymuştur
inşallah öyledirBelki durumuna yazcak bir şey bulamamıştır ondan koymuştur
Eski sevgilimi seviyorum,bana dönmesi için ne yapabilirim diye konu açsan daha faydalı cevaplar verebilirdik bence bu konu biraz komik olmuşinşallah öyledir
haklısın aslında :)Eski sevgilimi seviyorum,bana dönmesi için ne yapabilirim diye konu açsan daha faydalı cevaplar verebilirdik bence bu konu biraz komik olmuş
Srneye yoncaylan cevap veeerAtara ataarrr gidereee gider yapamayıp koymuştur bence de
ama hayatında biri varmı acaba diye sordum, eğer öyleyse yapabileveğim hiçbişey olmaz ne yazık kiEski sevgilimi seviyorum,bana dönmesi için ne yapabilirim diye konu açsan daha faydalı cevaplar verebilirdik bence bu konu biraz komik olmuş
İyi de bunu whatsapp durumunda ki yoncayla anlayamazsın ki.Ay alemsin cidden gece gece güldürdün beni yaama hayatında biri varmı acaba diye sordum, eğer öyleyse yapabileveğim hiçbişey olmaz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?