- 19 Mayıs 2023
- 35
- 13
- 3
- Konu Sahibi melikediyebir1
-
Ben de böyle düşünmüştüm☺Bu arada indirmek için sormuyorum bu konuda bilgi edinmek için soruyorum
Başka şeylere kafa yorun güvensizdirMerhaba öncelikle whatsappı olmayan bir insanın doğal olarak whatsapp üzerinde “davet et “ kısmı gözüküyor , bugünlerde çokça duydum bir korsan whatsapp muhabbeti var o uygulamanın adı ne ? Kullanıldığında kimse wp kullandığını anlamıyor mu onu gizleyebiliyor musun? Bu korsan wp konusunda bilgisi olan yazabilir mi ?
Bu arada indirmek için sormuyorum bu konuda bilgi edinmek için soruyorum
Adını hatırlıyor musunuz ?Benim kizkardesim bana indirmişti Google üzerinden çok tuhaf bir uygulama baktım ben bakmadığım halde msjlarim okunuyor kendi kendine kaldırdım
Yanlış değilsem WhatsApp areo yduAdını hatırlıyor musunuz ?
WhatsApp aeroymus kız kardeşime sordum şimdiAdını hatırlıyor musunuz ?
öyle bir uygulama yok,yani whatsapp kullanıyorsanız davet et olarak görünmez,sizin söylediğiniz uygulama whatsapp aero,whatsapp plus veya whatsapp gb olabilir,onlardada böyle bişey yok,normal whatsapp bunlarda,oyle aman aman bişey fln değiller yani,sadece son görülmeyi kapatabiliyorsun,bide msjların silinmesini engelliyor,yani muhattap olmak istemediğin zaman kurtarıcı bir uygulama o kadar,indirmendede bir sakınca yok yani neden kötü bişeymiş gibi düşündünki,ben 10 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Merhaba öncelikle whatsappı olmayan bir insanın doğal olarak whatsapp üzerinde “davet et “ kısmı gözüküyor , bugünlerde çokça duydum bir korsan whatsapp muhabbeti var o uygulamanın adı ne ? Kullanıldığında kimse wp kullandığını anlamıyor mu onu gizleyebiliyor musun? Bu korsan wp konusunda bilgisi olan yazabilir mi ?
Bu arada indirmek için sormuyorum bu konuda bilgi edinmek için soruyorum
Son görülme normal WhatsApp'ta da kapatılıyor.öyle bir uygulama yok,yani whatsapp kullanıyorsanız davet et olarak görünmez,sizin söylediğiniz uygulama whatsapp aero,whatsapp plus veya whatsapp gb olabilir,onlardada böyle bişey yok,normal whatsapp bunlarda,oyle aman aman bişey fln değiller yani,sadece son görülmeyi kapatabiliyorsun,bide msjların silinmesini engelliyor,yani muhattap olmak istemediğin zaman kurtarıcı bir uygulama o kadar,indirmendede bir sakınca yok yani neden kötü bişeymiş gibi düşündünki,ben 10 senedir kullanıyorum gayette memnunum.
bu son girdiğiniz saatte görünüyor,ama siz gezinmeye devam ediyorsunuz,cvp vermek istemediğinizde işinize yarar sadece,başkada ne işe yarar böyle bişey bilemedimSon görülme normal WhatsApp'ta da kapatılıyor.
Yok ayır bundan bahsetmedim normal wp dışınd wp kullananlar kişilerde gözüküyor mu yoksa davet et diye mi gözüküyor bunu merak etmiştimSon görülme normal WhatsApp'ta da kapatılıyor.
Kişilerde görünüyorlar yineYok ayır bundan bahsetmedim normal wp dışınd wp kullananlar kişilerde gözüküyor mu yoksa davet et diye mi gözüküyor bunu merak etmiştim
Böyle yorumları çok ciddiye alamıyorum demek ki bir merak ettiğim vardı sorma gereği hissettim :) her şeye bir kulp bulmayın teşekkürlerKorsancilik oynamak için konu açmak yerine muhabbeti duyduğun kişiye sorsaydin ya
İndirmek için sormuyorsan bilgisi sana ne lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?