- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
Hahaha seve seve alırımseviye 1 -2 için hazır cevaplık kursu vericem. üst seviyeler için kurs almam lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha seve seve alırımseviye 1 -2 için hazır cevaplık kursu vericem. üst seviyeler için kurs almam lazım![]()
ben demiştim senin uykun gelmişO zaman sende unutturmak için elinden geleni yap umarım düzelir msjın içeriğide önemli tabi Onuda yaz mesela ne konuşmuşsunuz.
Ben yarın bakarım devamına....
Sohbetinize doyum olmaz kızlar ama çok uykum geldi yarın okuyacağım size iyi sohbetler![]()
Susmadım ama suçlu olduğumu biliyorum.Bunu yapmis insana gercekten sucluyum diyip sustunuz mu?
Benim yaptığım saygısızlığa girmiyor mu? Ben tanımadığım bi insana bile bi şekilde saygısızlık yapsam suçlu hissederim ki.yalan tabiki aldatmaktır. bak kaç yaşındasınız bilmiyorum ama arada hiçbir resmiyet yokken bir erkeğe bu derece bağlanılmasına karşıyım. seversin saygı gösterirsin ama aşırı bağlanmak, kendini suçlu hissetmek saçma geliyor.
Size guvenmiyormus ki hic. Bu tatli tatli kiskanip telefon karistirmak kadar masum degil. Bulmak istedigini bulmus.Susmadım ama suçlu olduğumu biliyorum.
Dikkate alıcam teşekkürler, iyi gecelerbu arada ben de uyucam sohbet güzeldi. konuna son yorum olarak kendini yıpratma. kocan değil bişeyin değil. ddüzeltmek için uğraşma düzelmez. düzeldiğini sanarsan bile ilerde en ufak pürüzde önüne koyar. daha çok bağlanıp daha çok acı çekeceğine şimdiden daha az acı çekersin.
suçlu falan da hissetme kendini. o öyle hissettirmiş.
iyi geceler hadi byyyeeee
Tabi ki bu tarz şeyler görmek için baktı. Bi şekilde güvenmedi bana ama neden ki hiç güvenini sarsacak bir şey olmadı yani. İçinde bulunduğum durum ne kadar çirkinSize guvenmiyormus ki hic. Bu tatli tatli kiskanip telefon karistirmak kadar masum degil. Bulmak istedigini bulmus.
Daha olay çok yeni diye bekliyorum belki unuturuz. Bu şekilde devam ederse söylediğiniz gibi olur aynen.Yol yakinken sen ayril. Bu konu hep hundemde olur evlrnsenix bile ustune konusur. Erkegin pit pit kaynana gibi konusani hic mubah degil. Bezdirir seni.
Yaptığı normal değil biliyorum nereden aklına geldi niye yaptı hiç bilmiyorum ama. Haklısınız.ayyy ayrıl sevgilin anormal görmyormusun benim kocam telefonumu bile almaz alsa bile aşkım kızlarla özel konuştuk derin girmez bile bende onun telefonuna. evet sizde konuşmuşsunuz ne var bunda hoş değil tamam ama abartacak bişey yok onunki daha büyük bi sorun yani psikolojik sorunlu canm seninki şimdiden düşünsene evlenince sana özel hiç bir hayatın olmayacak
Siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz? Hala bende de hata var diye düşünüyorum empati yaptığımda.Dava etsen suçlu.Bir de suçlu olduğum için diye kendini eziklemişsin.
Olmaz artık sizin iş.Güven gitmiş,iş bitmiş,toparlamaz.
Evet karşılıklı saçmaladık. Gelen yorumlarla vicdanım biraz rahatladı ona daha çok kızmaya başladım. Dışarıdan bi göze ihtiyacım varmış. Ama sorun eski sevgiliyi anınca üzülmek değil ki iletişime geçtik çok gereksizdi. O yapsaydı ben de yediremezdim.5 aylık sevgili ya,
5 yıllık kocam whatsup konuşmalarımı okusa çıldırırım.
hele ki de kız arkadaşlarımla olanı.
belki kız arkadaşımla çok özel mahrem bir derdini konuşuyoruz.
böyle çirkinliğe siz nasıl bu kadar sessiz kalabildiniz hayret.
bir de ben çok büyük hata yaptım diyorsunuz, neymiş o hatanız, eski sevgiliyi anınca üzülmek, duygusuz musunuz siz, üzülebilirsiniz elbette, bundan doğalı mı var.
bu yeni erkek arkadaşı hiç sevmedim, sizi de takındığınız tavır nedeniyle çok haksız gördüm.