Whatsapp web belası

O zaman sende unutturmak için elinden geleni yap umarım düzelir msjın içeriğide önemli tabi Onuda yaz mesela ne konuşmuşsunuz.
Ben yarın bakarım devamına....
Sohbetinize doyum olmaz kızlar ama çok uykum geldi yarın okuyacağım size iyi sohbetler:KK54:
ben demiştim senin uykun gelmiş:KK48:
iyi geceler:KK19::KK50:

yalan tabiki aldatmaktır. bak kaç yaşındasınız bilmiyorum ama arada hiçbir resmiyet yokken bir erkeğe bu derece bağlanılmasına karşıyım. seversin saygı gösterirsin ama aşırı bağlanmak, kendini suçlu hissetmek saçma geliyor.
Benim yaptığım saygısızlığa girmiyor mu? Ben tanımadığım bi insana bile bi şekilde saygısızlık yapsam suçlu hissederim ki.

bu arada ben de uyucam sohbet güzeldi. konuna son yorum olarak kendini yıpratma. kocan değil bişeyin değil. ddüzeltmek için uğraşma düzelmez. düzeldiğini sanarsan bile ilerde en ufak pürüzde önüne koyar. daha çok bağlanıp daha çok acı çekeceğine şimdiden daha az acı çekersin.
dediğim gibi wp konuşmalarında bişey olmasa bile didikleyecek biriymiş. bikaç mesaj önce yazmıştım.
suçlu falan da hissetme kendini. çık şu suçlu psikolojisinden. ilerde fikirlerin değişebilir bence.
iyi geceler hadi byyyeeee:KK19:

bu arada ben de uyucam sohbet güzeldi. konuna son yorum olarak kendini yıpratma. kocan değil bişeyin değil. ddüzeltmek için uğraşma düzelmez. düzeldiğini sanarsan bile ilerde en ufak pürüzde önüne koyar. daha çok bağlanıp daha çok acı çekeceğine şimdiden daha az acı çekersin.
suçlu falan da hissetme kendini. o öyle hissettirmiş.
iyi geceler hadi byyyeeee
Dikkate alıcam teşekkürler, iyi geceler :KK50:

Yol yakinken sen ayril. Bu konu hep hundemde olur evlrnsenix bile ustune konusur. Erkegin pit pit kaynana gibi konusani hic mubah degil. Bezdirir seni.

ayyy ayrıl sevgilin anormal görmyormusun benim kocam telefonumu bile almaz alsa bile aşkım kızlarla özel konuştuk derin girmez bile bende onun telefonuna. evet sizde konuşmuşsunuz ne var bunda hoş değil tamam ama abartacak bişey yok onunki daha büyük bi sorun yani psikolojik sorunlu canm seninki şimdiden düşünsene evlenince sana özel hiç bir hayatın olmayacak

Dava etsen suçlu.Bir de suçlu olduğum için diye kendini eziklemişsin.
Olmaz artık sizin iş.Güven gitmiş,iş bitmiş,toparlamaz.

Valla arkadas hemcinsimsin diye torpil gecemicem:KK48:
Benimki eskisiyle konusacak agzina micarim valla.
Resmiyet yok bir sey yok kocan degil bir seyin degil diyenler de olmus da o kocalar da gokten zembille inmiyor illa ki her iliskide flort asamalari sevgililik asamalari oluyor.
Sirf resmiyet yok diye sorumluluktan kacip aman kocam degil bir seyim degil salla gitsin dersen o iliskilerden hic bir sey olmaz.
Adamin guveni gitmis gercekten seviyorsan otur guzel guzel konus ben olsam benim de guvenim sarsilirdi haklisin vs vs.
Zamanla da guvenini tekrar kazanirsin yavas yavas.
Ama kim kimi ezecek catismasina girersen zaten adam pekte umrunda degil gibi o zaman.
Kendimi ezdirmedim ama konusmanin sonunda ne yapti ne etti hakli cikti demissin ki zaten hakli alleme kalleme gerek yok.
Ha gonul bu oburu yazinca icin burkulmustur kendinden emin degilsindir acaba unutamadim mi tarzi dusuncelere daliyorsan da bence ayril.

5 aylık sevgili ya,
5 yıllık kocam whatsup konuşmalarımı okusa çıldırırım.
hele ki de kız arkadaşlarımla olanı.
belki kız arkadaşımla çok özel mahrem bir derdini konuşuyoruz.
böyle çirkinliğe siz nasıl bu kadar sessiz kalabildiniz hayret.

bir de ben çok büyük hata yaptım diyorsunuz, neymiş o hatanız, eski sevgiliyi anınca üzülmek, duygusuz musunuz siz, üzülebilirsiniz elbette, bundan doğalı mı var.

bu yeni erkek arkadaşı hiç sevmedim, sizi de takındığınız tavır nedeniyle çok haksız gördüm.

ayyy ayrıl sevgilin anormal görmyormusun benim kocam telefonumu bile almaz alsa bile aşkım kızlarla özel konuştuk derin girmez bile bende onun telefonuna. evet sizde konuşmuşsunuz ne var bunda hoş değil tamam ama abartacak bişey yok onunki daha büyük bi sorun yani psikolojik sorunlu canm seninki şimdiden düşünsene evlenince sana özel hiç bir hayatın olmayacak
Yaptığı normal değil biliyorum nereden aklına geldi niye yaptı hiç bilmiyorum ama. Haklısınız.

Whatsapp web de herkes istediği kişinin mesajlarını okuyabiliyormu yani şimdi birisi girse okusa haberim olmaz mı ?

Cevabı buldum sorulmuş meğerse :)

5 aylık sevgili ya,
5 yıllık kocam whatsup konuşmalarımı okusa çıldırırım.
hele ki de kız arkadaşlarımla olanı.
belki kız arkadaşımla çok özel mahrem bir derdini konuşuyoruz.
böyle çirkinliğe siz nasıl bu kadar sessiz kalabildiniz hayret.

bir de ben çok büyük hata yaptım diyorsunuz, neymiş o hatanız, eski sevgiliyi anınca üzülmek, duygusuz musunuz siz, üzülebilirsiniz elbette, bundan doğalı mı var.

bu yeni erkek arkadaşı hiç sevmedim, sizi de takındığınız tavır nedeniyle çok haksız gördüm.
Evet karşılıklı saçmaladık. Gelen yorumlarla vicdanım biraz rahatladı ona daha çok kızmaya başladım. Dışarıdan bi göze ihtiyacım varmış. Ama sorun eski sevgiliyi anınca üzülmek değil ki iletişime geçtik çok gereksizdi. O yapsaydı ben de yediremezdim.

Back
X