- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.066
- 33
- Konu Sahibi edibehatun
-
Bana da arama ve mesaj geliyor. Ayarlardan rehber dışındaki tüm aramaları sessize alabilirsiniz.Merhaba
Son iki gündür yabancı ülkelerden WhatsApp üzerinden sesli arama alıyorum.
Engelleyip şikayet ettim. Ama habire başka numaradan arıyorlar. Açmıyorum. Başına yakın zamanda böyle bir durum gelen var mı?
Ülkeyi kontrol ettiğim de Afrika çıkıyor.
Bana da arama ve mesaj geliyor. Ayarlardan rehber dışındaki tüm aramaları sessize alabilirsiniz.
Merhaba
Engelleyip şikayet ettim. Ama habire başka numaradan arıyorlar. Açmıyorum. Başına yakın zamanda böyle bir durum gelen var mı?
Evet son 10 gündür inanılmaz fazla yaygın bit konu bu. Beni de geçen hafta aradı terbiyesiz ahlaksız birisi. Çevremdekileri de arıyorlar. Ama sadece çağrı geliyor, mesaj yok.
Ay tam biraz önce Benide 227 kodlu numara aradı Nijer numarası da engelledim neden arıyorlar ki
Hiç açan oldu mu çağrıyı ne anlatıyorlar?
Bana da aynisi oluyor yaklasik 1 aydir.
Duymussunuzdur e devlet bilgileri calindi diye, onla alakali oldugunu soyluyorlar...
Saniyelik geliyor cagrilar, elimdeyken denk geldi bi kere... cevapsiz atip birakiyorlar yani
Bunu bağdaştıramadım ama numaramızı neden arasınlar ki e devletimiz calininca.
Tc no larimiz satılmış, o yüzden reklam yağmuruna tutuluyoruz, Google arama yaparsanız görürsünüz haberi.Merhaba
Endonezya çıktı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?