- Konu Sahibi edibehatun
-
Bana da sürekli mesaj geliyor. Yok bilmem kaç hayat mahvettin de,şimdi mutlu anneyi oynuyorsun da vıdıvıdı salak saçma şeyler yazıyorlar. Profil fotosuna bakıyorum çarşaflı bir kadın. Bir kadıncağızın fotosunu çalıp kullanıyorlar herhalde anlamadım. Bu numaraların da tek seferlik olduğunu ,birilerini rahatsız edip iz bırakmamak için kullanıldığını söylemişti bit arkadaşım ama ne derece doğru bilmiyorum.
Beni de aramışlar. Nijerya'dan taa bir de. 2 kere cevapsız düşmüş, hemen engelledim. Beyaz tenli, türbanlı bir kız fotosu vardı profilde. Muhtemelen birinin fotoğrafını kullanıyorlar. Anlam veremedim valla.
Sizinki de mi yurtdışı nosu. Ayy nasıl saçma sapan msj atmışlar öyle.Bana da sürekli mesaj geliyor. Yok bilmem kaç hayat mahvettin de,şimdi mutlu anneyi oynuyorsun da vıdıvıdı salak saçma şeyler yazıyorlar. Profil fotosuna bakıyorum çarşaflı bir kadın. Bir kadıncağızın fotosunu çalıp kullanıyorlar herhalde anlamadım. Bu numaraların da tek seferlik olduğunu ,birilerini rahatsız edip iz bırakmamak için kullanıldığını söylemişti bit arkadaşım ama ne derece doğru bilmiyorum.
2 dır beni de arıyorlar daha bu sabah uzun uzun hindistandan arandımMerhaba
Son iki gündür yabancı ülkelerden WhatsApp üzerinden sesli arama alıyorum.
Engelleyip şikayet ettim. Ama habire başka numaradan arıyorlar. Açmıyorum. Başına yakın zamanda böyle bir durum gelen var mı?
Ülkeyi kontrol ettiğim de Afrika çıkıyor.
Evet yurt dışı numarasıSizinki de mi yurtdışı nosu. Ayy nasıl saçma sapan msj atmışlar öyle.
Yurtdışı olunca şikayet etsenizde fayda yok. Engelleyin bari.Evet yurt dışı numarası
Kimsin deyince de ne çok kırdın insanları hangisi olduğunu bile bilmiyorsun diye cevap geldiciddiye almıyorum ama tehdit görmek de hoşuma gitmiyor yani. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz,numaralarımız,bilgilerimiz uluorta dağıtılıyor.
Bunu yapınca whatsapp aramaları da sessize alınıyor mu?Bana da arama ve mesaj geliyor. Ayarlardan rehber dışındaki tüm aramaları sessize alabilirsiniz.
Engelleyip geçiyorum aynenYurtdışı olunca şikayet etsenizde fayda yok. Engelleyin bari.
Benim de ilk defa dün başıma geldi. Whatsappatn sesli arama geldi, baktım pakistanmışMerhaba
Son iki gündür yabancı ülkelerden WhatsApp üzerinden sesli arama alıyorum.
Engelleyip şikayet ettim. Ama habire başka numaradan arıyorlar. Açmıyorum. Başına yakın zamanda böyle bir durum gelen var mı?
Ülkeyi kontrol ettiğim de Afrika çıkıyor.
Sadece Whatsapp aramaları için oluyor. Whatsapp ayarlarından yapılıyor zaten.Bunu yapınca whatsapp aramaları da sessize alınıyor mu?
Bilmiyordum. TeşekkürlerSadece Whatsapp aramaları için oluyor. Whatsapp ayarlarından yapılıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?