Whatsapp yazışmalarını kendine bağlama durumu varmış.
Bu nasıl oluyor bilen var mı ?
Eşimin whatsapp yazışmalarını kontrol etmek istiyorum.
Telefonunda onu tanıdım tanıyalı hep şifre vardı, o şifre yapıyor diye bende şifre koydum telefonuma ama bikere merak edip bakmak istemez.
Ancak ben merak ediyorum bunun bir yolu var mı ?
şifresini vermiyor neye bakıcaksın diyor, şifresini bilmiyorum.Sifresini istedin mi hic
Neeeeee....ohaaaaaa...ben bir haftadır kurdum.izliyorum yazışmalarını.anladı.biliyo.çaktırmıyo o zaman...zaten 1 haftadır aşkım canım sen benim en kıymetlimsin falan diyo...yani boşa izleme birşey yok demeye getiriyordu heralde...bilgisayar mühendisi olmasa da wp aktif kullanıyorsa takip edildiğini anlar. çünkü orada ayan beyan yazıyor şurada da oturum açık diye.
Ya anlatsanıza nasıl kurdunuz kurduğunuz şey nedir ?Neeeeee....ohaaaaaa...ben bir haftadır kurdum.izliyorum yazışmalarını.anladı.biliyo.çaktırmıyo o zaman...zaten 1 haftadır aşkım canım sen benim en kıymetlimsin falan diyo...yani boşa izleme birşey yok demeye getiriyordu heralde...
Evli olup da telefonuna şifre koyan kişileri bayan-erkek farketmez anlamıyorum.BENCE saklayacak birşeyi olan,bişeyler karıştıran insanlar yapar bunu.Erkeğin yaptığı tüm hatalar ya cep telefonundan ya giyeceklerinin ceplerinden çıkar hep bunu savunmuşumdur.Ayrıca eski eşim ve çevremdeki insanlardan hep bu şekilde tecrübe edindim.şifresini vermiyor neye bakıcaksın diyor, şifresini bilmiyorum.
Ama hep tanıdım tanıyalı böyleydi, birşey gösterecekse yada bakmak istersem o gösterir, ama whatsapp izleme durumunu öğrenirsem şifresini de bir türlü öğrenmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?