Evet benim telefonumu hiç almıyor bakmak istemiyor kendisine yapılmasın diye olabilir mi bilmiyorum ama hep böyleydi.Evli olup da telefonuna şifre koyan kişileri bayan-erkek farketmez anlamıyorum.BENCE saklayacak birşeyi olan,bişeyler karıştıran insanlar yapar bunu.Erkeğin yaptığı tüm hatalar ya cep telefonundan ya giyeceklerinin ceplerinden çıkar hep bunu savunmuşumdur.Ayrıca eski eşim ve çevremdeki insanlardan hep bu şekilde tecrübe edindim.
Şimdiki sevgilimle daha ilişkinin başında dikkat ettiğim en önemli şey buydu.Bence telefon her zaman sesi açık ve şifresiz olmalı.Tersi olsaydı ilişkiyi dahi bitirirdim net.BUNLAR SADECE BENİM FİKİRLERİM VE TECRÜBELERİM.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.Madem telefonuna şifre koymuş,hiç olmadık bir zamanda telefonunu isteyip istediğiniz şeyi yapmaya,gerekirse kontrol etmeye hakkınızın olduğunu düşünüyorum.Eşinizin de aynı şekilde sizinkini.Eğer sorun çıkarırsa ciddi anlamda sorun var demektir.Bu arada eşiniz sizin telefonunuzu hiç alıyor mu ?
Kesinlikle anlar, bırakın özeli olsun adamın, sizinkine de bakmıyorsa mahremiyete önem veriyor demektir..bu arada kendisi bilgisayar mühendisi böyle birşey yapsam anlar mı acaba ?
Ay bi güldümNeeeeee....ohaaaaaa...ben bir haftadır kurdum.izliyorum yazışmalarını.anladı.biliyo.çaktırmıyo o zaman...zaten 1 haftadır aşkım canım sen benim en kıymetlimsin falan diyo...yani boşa izleme birşey yok demeye getiriyordu heralde...
Aynen öyle.Evli bir erkeğin veya kadının telefonunun özeli diye bir şey yoktur.Katılıyorum.Bazı üyeler o kadar abartmışlar ki bu watsap web meselesini sanırsın takip edilmek istenen kişi vur başına al ekmeğini. Evli bir erkeğin veya kadının telefonun özeli diye bir şey yoktur o kadar özelse evlenmeyecek. Bir kadın ciddi bir şekilde aptal yerine konulmazsa bu işlere kalkışmaz. Şurda akşama kadar ne hikayeler okuyoruz erkekler gözünün içine baka baka inkar edip yalan söylüyor kadın paranoyak olup son çare bu tür takiplere başvuruyor.
Eşinin şifresini bilmen lazım. Sonra watsapa girip ayarlar bölümününden watsap Web yazan yeri açıp pc ye okutman lazım. Takip ettiğin telefona mesaj gidiyor demiş bazı üyeler öyle bir şey yok.
öfff ne alaka ya?kendime saygım olmasaydı tarif ederdim ama saygım var çok şükür. böyle bişeye alet olamam.
öfff ne alaka ya?
eşime güvenmiyorsam, bir şeylerden şüpheleniyorsam okumak isterim. n'apayım dizlerimi bağdaş kurup evde tırnaklarımı mı yiyeyim? konu sahibinin eşi güven vermemiş ki böyle bir yola başvuruyor.çokalaka. neyini beğenmediniz? biri sizden gizli yazışmalarınızı okusun ister misiniz?
özel hayatın gizliliğini ihlal etmektir bu. hem kanunen hem de ahlaken.
eşime güvenmiyorsam, bir şeylerden şüpheleniyorsam okumak isterim. n'apayım dizlerimi bağdaş kurup evde tırnaklarımı mı yiyeyim? konu sahibinin eşi güven vermemiş ki böyle bir yola başvuruyor.
hmm bravo. evet ben kesin evlenirim.tamam siz yapın. ben yapmam. güvenmediğim adamla evlenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?