WHATSAPP YAZIŞMALARI

Evet benim telefonumu hiç almıyor bakmak istemiyor kendisine yapılmasın diye olabilir mi bilmiyorum ama hep böyleydi.

Ben watsap wepi burdan duymadım ofiste kullanıyoruz ofis tlfonunundan devamlı çıktı almak gerekiyor maile atmak la uğraşmamak için daha hızlı oluyor, BDV ye geçen bir ara çok takıldım eşimin tlf nunu alıp yaptım hani belki ,acaba ,yoksa tlf nalrımız şifreli asla değil, ikimizinkide ortada izin isteyip bakabiliyoruz birbirimizin tlf nuna yükledim fakat gün içind e bir kere falan baktım bir gün sonrada sildim.
Kısacası şüphelendiğiniz bir durum yok ise veya sonuçlarına katlanmayabilecekseniz hiç bulaşmayın, kaldki eşinizin tlf nu hep şifreliymiş yeni olan bir şey değilmişki.

işinize gelmeyen mesajlara cvp yazmıyorsunuz ama sorayım
şüphelendiğiniz bir durum mu var yoksa sadece iş olsun diye mi
ya da sadece şifre var diye mi
eğer bunlar sebepse k.bakmayın çok saygısızca!!

watsapp

web den açmanız için telefonundan da okutmanız lazım yani şifesini bilmeden olmazz

çaktırmadan ilgilenmiyormuş gibi yapıp o farketmeden gözucuyla şifresini takip etmeye çalışın

birde eğer şüpheli dırım yoksa
ya da
sonuçlarına katlanamayacaksnız sırf meraktan kurcalamak için macereya atılmayın derim

Bazı üyeler o kadar abartmışlar ki bu watsap web meselesini sanırsın takip edilmek istenen kişi vur başına al ekmeğini. Evli bir erkeğin veya kadının telefonun özeli diye bir şey yoktur o kadar özelse evlenmeyecek. Bir kadın ciddi bir şekilde aptal yerine konulmazsa bu işlere kalkışmaz. Şurda akşama kadar ne hikayeler okuyoruz erkekler gözünün içine baka baka inkar edip yalan söylüyor kadın paranoyak olup son çare bu tür takiplere başvuruyor.

Eşinin şifresini bilmen lazım. Sonra watsapa girip ayarlar bölümününden watsap Web yazan yeri açıp pc ye okutman lazım. Takip ettiğin telefona mesaj gidiyor demiş bazı üyeler öyle bir şey yok.

Ay bi güldüm
Anladıysa sizi bozmamış iyi. Kaldırın bari

Konu sahibi , açık açık de madem bir kere ver bakmak istiyorum diye. Niyetini açıkca söyle. Böyle işlerle uğraşmaktansa.

Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum, hiç bu denli uğraşmaya değmez. Eğer bi haltlar karıştırıyorsa gün gelir su yüzüne çıkar kendi kendini bile ele verebilir. Her ne kadar teknolojinin piri olsa da.

Aynen öyle.Evli bir erkeğin veya kadının telefonunun özeli diye bir şey yoktur.Katılıyorum.

Şüphelerin mi var,telefon elinde sürekli mesaj mı yazıyor,neden dolayı araştırma gereği duyuyorsun?
Soruna cevap;bilmiyorum.

Oyle kolay degil mesajlari takip etmek.. zaten esiniz cakar olayi o zaman arap sacina doner hersey..

Eşinin telefonunun şifresini bilmemen çok can sıkıcı. İster istemez insanın aklına acaba gizli birşeyler mi çeviriyor sorusu gelir. Bizim telefonlarımızın şifresi aynıdır. İsteyen açıp bakar. Gizleyecek durum yoksa şifrelemek gereksiz bana göre. Sanırım eşimin telefonunda şifre olsa onu kırmak için elimden geleni yapardım. Özel hayata saygı olayı bu durumda bana ıymaz. Özel hayat değil aile hayatı diye bakıyorum olaya. Şifre mifre olmamalı bence

Şifre olması üçüncü kişiler içindir,ama eşler arasında çok saçma buluyorum.
Açık açık konuşmayı dene,nedir bu şifre olayları diye..neden beraberiz ki ozaman güven yoksa,de.

Ben bu eşler arasında gizli saklı olmaz, mesajları okumalıyız olayını anlamıyorum. Hiç mi kardeşlerinizle ya da arkadaşlarınızla vs. onların özel hayatlarıyla ilgili eşinizin bilmesi gerekmeyen özel mesajlaşmalarınız olmuyor? Bana ilginç geliyor.

Whatsaapp web kurunca mesaj mail bişey gidiyor mu gerçekten karşı tarafa? Ben de açıkçası esiminkine bakmak istedim ama saygısızlık mi olur diye yapmadım ama hala aklımda şüphe var .Ama benim durumum şöyle ki; eşimin şifresini biliyorum telefonunu saklamaz ama geçenlerde yanımda oyundan tanıdığı bi kadınla yazistigini gördüm, ertesi gün ne sohbet ettiler merak ettim ama sadece o sohbeti silmiş. Ki muhtemelen ben gormeyeyim okumayayim diye sildi, çok sinir oldum

çokalaka. neyini beğenmediniz? biri sizden gizli yazışmalarınızı okusun ister misiniz?

özel hayatın gizliliğini ihlal etmektir bu. hem kanunen hem de ahlaken.
eşime güvenmiyorsam, bir şeylerden şüpheleniyorsam okumak isterim. n'apayım dizlerimi bağdaş kurup evde tırnaklarımı mı yiyeyim? konu sahibinin eşi güven vermemiş ki böyle bir yola başvuruyor.

eşime güvenmiyorsam, bir şeylerden şüpheleniyorsam okumak isterim. n'apayım dizlerimi bağdaş kurup evde tırnaklarımı mı yiyeyim? konu sahibinin eşi güven vermemiş ki böyle bir yola başvuruyor.

tamam siz yapın. ben yapmam. güvenmediğim adamla evlenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…