WHATSAPP YAZIŞMALARI

tamam siz yapın. ben yapmam. güvenmediğim adamla evlenmem.
Herkes güvendiği adamla evleniyor zaten, genelde de eşlerine çok güvenen, benim kocam yapmazcı kadınlar aldatılıyor. Bir de artık eşinse özel hayat olayı bitmiştir.

Saygısızlık olduğu konusunda hem fikirim ama özel hayatın gizliliğinden çok aile hayatıyla ilgili diye düşünüyorum. Eşimizin herseyini bilelim herseyine burnumuzu sokalim demiyorum ama eşlerin birbirlerinden gizli saklilarinin olması hiç iyi bir durum değil bence.

Hayır herhangi bir mesaj mail gitmiyor karşı tarafa. Saygısızlık olarak düşünüyorsanız ve ciddi bir şüpheniz yoksa yüklemeyin derim.
Evet yüklemeyi düşünmüyorum, zaten silmiş sohbeti ve enerjimi boşa harcamak istemiyorum.ayrıca aldatildigima dair bi şüphem de yok. Teşekkür ederim cevabınız için :)

olabilir bu çok normal ben de hiç hoslanmam tlfnumun karistirilmasindan illa bir şey saklıyoruz diye değil ki benim de arkdslarim kuzenlerim geyikli muhabbetlerim vs var özel hayata saygılı olmak gerekir evli olabilirsiniz ama eşlerin kendisi birer birey ve sadece kendilerine ait alanları olmali

Sevgiliniz olsa neyse de esinizden bahsediyorsunuz guvenmeyi deneyin

Herkes güvendiği adamla evleniyor zaten, genelde de eşlerine çok güvenen, benim kocam yapmazcı kadınlar aldatılıyor. Bir de artık eşinse özel hayat olayı bitmiştir.

eşinizse onun özel mesajlarını okuyabileceğiniz anlamına gelmiyor ki.

Arkadaş yapmalımıyım yapmamalımıyım demiyo nasıl yapılıyo diyo.
Biride nasıl olduğunu yazsa kıza

Telefonunu alıp karıştırmak, özel hayata müdahaledir falan diye bir şey yok arkadaş. O benim kocamsa özelimiz de birdir, bal gibi de karıştırırım o telefonu. Hiç şüphelendirecek bir şey de yapmaz halbuki. Telefonu hep ortadadır, şifre de var ben bilirim. Kadın iç güdüsü işte karıştırmayınca içi rahat etmiyor öyle düşünün O benim telefonumu daha 1 kere alıp kurcalamamıştır belki. Benden gizli yaptıysa bilemem ama Bizde gizli saklı şeyler yok.

Keşke senin eşinde böyle gizemli davranmasa senin de için rahat etse. Dışarıdaki tanımadığı ya da aynı ortamda çalıştığı insanlara karşı gizlilik amaçlı şifre tabiki kullanabilir, kullansın da ama şifreyi seninle paylaşmaması tuhaf geldi bana... İlla altında bir şey vardır demiyorum sakın yanlış anlama. O söylenen takip programını da bilmiyorum malesef...

Benden gizli yaptıysa bilemem ama Bizde gizli saklı şeyler yok.

Ard arda gelen şu iki cümledeki celişki

P polyanaak Bence ortada şüpheli bir durum yoksa sirf meraktan karistirmak istemeniz saygisizlik sayilir. Size inat sifresini vermiyor olabilir. Takmasaniz, ustelemeseniz belki o sifeyi bile kaldiracak. Ayrica wp konusmalari silinebilen bir şey. Yazdiktan hemen sonra silse ruhunuz bile duymaz. Guvenmiyorsaniz acik acik belirtin esinize. Takinti ise de arinin boyle dusuncelerden

Hararetle yazarken karışmış cümleler çelişki oluşturmuş haklısın

Teşekkür ederimmm

Benim esim de dort yil aradan sonra sifre koydu neden sifre koyma ihtiyaci hissettin dedim isyerinde bazen teli sarza birakiyorum disari cikiyorum bakmalarini istemem onlem acisindan dedi.bana da sifreyi verdi zaten.eger vermeseydi hosuma gitmeyen seyler oldugunu dusunurdum.

Bence eşinin telefon şifresini sana söylemesi gerekiyor bazı arkadaşlar kurcalamak saygısızlık güvensizlik falan diyor ama hiçte değil asıl saygısızlık telefon şifresini eşinden gizlemektir bilen biri varsa yardım etsin arkadaşa bence eşlerin birbirinden gizlisi saklısı olmamalıdır artı insan ortada hiçbirşey yoksa bile şüphelenir

ben kendi evliliğimden pay biçiyorum. eşimle bazı şifrelerimizi bilmeyiz. yani ben de merak etmem sormam o da. yani face, Hotmail gibi. ama telefonlarımız hep ortadır. ikimizde birbirimizin telefonlarıyla uğraşırız. bir şey yakalamak için değil de can sıkıntısı işte. ama ben eşime şifresini sorsam söylemese ya ben söylemesem ve bu konu böyle uzayıp gitse bizim evliliğimiz için boşanma nedenidir. eşler arasında merak edilecek bir şey kalmamalı ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…