Herkes güvendiği adamla evleniyor zaten, genelde de eşlerine çok güvenen, benim kocam yapmazcı kadınlar aldatılıyor. Bir de artık eşinse özel hayat olayı bitmiştir.tamam siz yapın. ben yapmam. güvenmediğim adamla evlenmem.
Hayır herhangi bir mesaj mail gitmiyor karşı tarafa. Saygısızlık olarak düşünüyorsanız ve ciddi bir şüpheniz yoksa yüklemeyin derim.Whatsaapp web kurunca mesaj mail bişey gidiyor mu gerçekten karşı tarafa? Ben de açıkçası esiminkine bakmak istedim ama saygısızlık mi olur
Evet yüklemeyi düşünmüyorum, zaten silmiş sohbeti ve enerjimi boşa harcamak istemiyorum.ayrıca aldatildigima dair bi şüphem de yok. Teşekkür ederim cevabınız için :)Hayır herhangi bir mesaj mail gitmiyor karşı tarafa. Saygısızlık olarak düşünüyorsanız ve ciddi bir şüpheniz yoksa yüklemeyin derim.
olabilir bu çok normal ben de hiç hoslanmam tlfnumun karistirilmasindan illa bir şey saklıyoruz diye değil ki benim de arkdslarim kuzenlerim geyikli muhabbetlerim vs var özel hayata saygılı olmak gerekir evli olabilirsiniz ama eşlerin kendisi birer birey ve sadece kendilerine ait alanları olmalişifresini vermiyor neye bakıcaksın diyor, şifresini bilmiyorum.
Ama hep tanıdım tanıyalı böyleydi, birşey gösterecekse yada bakmak istersem o gösterir, ama whatsapp izleme durumunu öğrenirsem şifresini de bir türlü öğrenmeyi düşünüyorum.
Herkes güvendiği adamla evleniyor zaten, genelde de eşlerine çok güvenen, benim kocam yapmazcı kadınlar aldatılıyor. Bir de artık eşinse özel hayat olayı bitmiştir.
Yazdım ama o başka sayfalarda hala soruyor :)Arkadaş yapmalımıyım yapmamalımıyım demiyo nasıl yapılıyo diyo.
Biride nasıl olduğunu yazsa kıza
Bu konudan ümidi kesti sanırımYazdım ama o başka sayfalarda hala soruyor :)
Benden gizli yaptıysa bilemem amaBizde gizli saklı şeyler yok.
Ard arda gelen şu iki cümledeki celişki
P polyanaak Bence ortada şüpheli bir durum yoksa sirf meraktan karistirmak istemeniz saygisizlik sayilir. Size inat sifresini vermiyor olabilir. Takmasaniz, ustelemeseniz belki o sifeyi bile kaldiracak. Ayrica wp konusmalari silinebilen bir şey. Yazdiktan hemen sonra silse ruhunuz bile duymaz. Guvenmiyorsaniz acik acik belirtin esinize. Takinti ise de arinin boyle dusuncelerden
Bazı üyeler o kadar abartmışlar ki bu watsap web meselesini sanırsın takip edilmek istenen kişi vur başına al ekmeğini. Evli bir erkeğin veya kadının telefonun özeli diye bir şey yoktur o kadar özelse evlenmeyecek. Bir kadın ciddi bir şekilde aptal yerine konulmazsa bu işlere kalkışmaz. Şurda akşama kadar ne hikayeler okuyoruz erkekler gözünün içine baka baka inkar edip yalan söylüyor kadın paranoyak olup son çare bu tür takiplere başvuruyor.
Eşinin şifresini bilmen lazım. Sonra watsapa girip ayarlar bölümününden watsap Web yazan yeri açıp pc ye okutman lazım. Takip ettiğin telefona mesaj gidiyor demiş bazı üyeler öyle bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?